Sem naredil test gum.
Stare zimske gume za našega FuchsWagna za zimo niso več dobre - ma za suho cesto so pa še. In sem prešravbal: letne gume z oznako C (cargo) sem snel dol in dal gor zimske gume brez oznake C. In jih napumpal na tlak 3,7 bar, tako, kot so bile letne.
Vse to sem naredil, da žena ni vedela. Zato, da preverim, a je res kaj razlike al se meni samo zdi, da je razlika, ker vem, da sem zamenjal gume.
Rezultat? Danes je šla prvič po menjavi s FucksWagnom na pot in me je klicala, da se ji zdi, da so gume prazne, čeprav so videti v redu in da mora biti nekaj narobe, ker v ovinkih ne drži smeri, kot je navajena...
Zdaj bom pustil nekaj časa tako, pa potem zamenjal zimske z novimi zimskimi, pa da vidim, če bo takrat opazila razliko...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.