Janez007 Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec pred 1 uro je Alex napisal: Zakaj pa nista enaki veliki? 🤔 Verjetno mazdina toleranca, podobno kot pri debelini laka avtomobilov. 😃 3 1 Citiraj
Bini Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec No pa skuhajmo kofe v eno kičasto sovico... 😁😉 2 2 Citiraj
Alex Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec pred 37 minutami je Bini napisal: No pa skuhajmo kofe v eno kičasto sovico... 😁😉 Res kičasto. Pa še v tej barvi. 😬 2 1 Citiraj
Bini Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec pred 18 minutami je Alex napisal: Res kičasto. Pa še v tej barvi. 😬 Zato pa nimam take barve cx-30 😁🫣😉 2 3 Citiraj
Shrek Napisano 27. marec Avtor Prijavi Napisano 27. marec pred 10 urami je Janez007 napisal: Verjetno mazdina toleranca, podobno kot pri debelini laka avtomobilov. 😃 Ena je Dino varjanta 4 Citiraj
Boss Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Pred eno uro je Shrek napisal: Ena je Dino varjanta Le katera? 😉 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Dobro jutro in kava za boljši začetek dneva 😉 3 Citiraj
Janez007 Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec (urejeno) Že tretja danes (se oproščam forumašem, ki jih moti kičasta skodelica 😆). Skratka, jaz sem se vanjo zaljubil ... vrhunsko oblikovana prava japonska skodelica. Čestitke Mazdi 👍 Popravljeno 28. marec od Janez007 1 2 1 Citiraj
Bini Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec pred 39 minutami je Janez007 napisal: Že tretja danes (se oproščam forumašem, ki jih moti kičasta skodelica 😆). Skratka, jaz sem se vanjo zaljubil ... vrhunsko oblikovana prava japonska skodelica. Čestitke Mazdi 👍 Vsebinaje še bolj pomembna.... 🤗😉 1 Citiraj
Janez007 Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec (urejeno) pred 9 minutami je Bini napisal: Vsebinaje še bolj pomembna.... 🤗😉 Po mojem mnenju je pomembno oboje, tako kot pri avtih .. zakaj že radi kupujemo Mazde, tudi z očmi? Ali zakaj pivo raje pijemo iz krigle? Veliko bolj paše (vsaj meni) kot iz plastičnega kozarca. Tudi če gre za isto vsebino. 😆 Popravljeno 28. marec od Janez007 Citiraj
Bini Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec pred 11 minutami je Janez007 napisal: Po mojem mnenju je pomembno oboje, tako kot pri avtih .. zakaj že radi kupujemo Mazde, tudi z očmi? Ali zakaj pivo raje pijemo iz krigle? Veliko bolj paše (vsaj meni) kot iz plastičnega kozarca. Tudi če gre za isto vsebino. 😆 Seveda to drži ampak, če je kava zanič je vseeno zanič četudi imaš lepo Mazda šalco... To sem v resnici mislil v zgornjem zapisu.... 😉 1 Citiraj
Alex Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Pred eno uro je Janez007 napisal: Že tretja danes (se oproščam forumašem, ki jih moti kičasta skodelica 😆). Skratka, jaz sem se vanjo zaljubil ... vrhunsko oblikovana prava japonska skodelica. Čestitke Mazdi 👍 In zopet smetana. 😊 3 Citiraj
NevLado Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Že zmanjkal, ste me premamli za še eno! null 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Jaz pa pijem eno na dan majn. Pa mi nič ne menjka 2 Citiraj
FuManchu Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec pred 26 minutami je Tilen5 napisal: Jaz pa pijem eno na dan majn. Pa mi nič ne menjka Nadomestiš z pivom al?😁 3 1 Citiraj
FuManchu Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec (urejeno) Ne glih no... Sicer se o okusih ne razpravlja 🤣 Popravljeno 29. marec od FuManchu 3 Citiraj
Janez007 Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec (urejeno) pred 10 minutami je FuManchu napisal: Ne glih no... Sicer se o okusih ne razpravlja 🤣 Mogoče se na sliki ne vidi, ampak skodelica je mini. In tako kot majhni kužki bolj luštna za pogledat, kot veliki. Ali kot je Mazda CX-3 bolj luštna kot CX-80, sploh če je notri še luštna mlada voznica. 😀 Popravljeno 29. marec od Janez007 1 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec Lahko natipkaš cel roman o skodelici pa še vedno ne bo lepa 4 Citiraj
Janez007 Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec A ste res prepričani, da vam skodelica ni všeč? 3 3 1 Citiraj
Alex Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec pred 4 minutami je Janez007 napisal: A ste res prepričani, da vam skodelica ni všeč? Tale na sliki ne verjamem, da vozi mazdo pa tudi to majhno šalčko drži kot... ročaj. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.