Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 4,1k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 45 minutami je samSimon napisal:

Nej se ti zatakne. Pa reče se v Ljubljani.

Nič ne bo je že prej smuknila po grlu...:harhar:

Niste edini v močvirju..... :nevem:

Napisano

Ja potem se ti pa globoko in iskreno opravičujem (upam, da ni pretežka beseda za ta forum, nekateri jo verjetno prvič vidijo), če ravno nisi mislil Ljubljane. 

Sem sklepal, da smo tukaj tudi zate zgolj žabarji in močvirniki, kot naprimer za Slivko in Alexa.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Dobro jutro, kofe se pije... :jupiii:

IMG_20251122_063330.jpg

"M" kot Mazdina kava. 😊

• 3 tedne kasneje...
Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Lep vikend vsem, sploh pa tistim, ki se dobite jutri na zaključku starega leta..... 🤗

Ja, nekaj v tem stilu pa res bo👍

Napisano
pred 20 minutami je etcho napisal:

Ja, nekaj v tem stilu pa res bo👍

Ps, sem imel v mislih forumaše, ki se dobijo jutri v Lj. 

Verjamem, da se boste tudi vi imeli lepo v krasnem vremenu za ta čas! Tiste vaše OMBOLE se mi pa vedno znova zalušta... 🤗😋

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Petek je in zadnji vikend to jesen... 🤗😉

1766140417137127112894513093579.jpg

Komu na forumu je pa namenjeno sporočilo na tvoji šalci kofeta?

Sam vprašam, saj ne da bi me zanimalo.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Komu na forumu je pa namenjeno sporočilo na tvoji šalci kofeta?

Sam vprašam, saj ne da bi me zanimalo.

Kavici.... 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.