Janez007 Napisano 27. december, 2025 Prijavi Napisano 27. december, 2025 (urejeno) medeni trot Popravljeno 27. december, 2025 od Janez007 3 1 Citiraj
NevLado Napisano 27. december, 2025 Prijavi Napisano 27. december, 2025 pred 4 urami je Janez007 napisal: medeni trot Jao zdej bodo vsak dan slike kofetov k se nemorš z autom okol vozit.... 2 1 Citiraj
Bini Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Mogoče je zadnja letos.... 3 Citiraj
FuManchu Napisano sobota ob 15:34 Prijavi Napisano sobota ob 15:34 Na dopustu sem se tako navadil na kuhanje kave v kafeteriji, da sem si svojo naročil takoj drug dan😁 2 Citiraj
x-layer Napisano sobota ob 17:57 Prijavi Napisano sobota ob 17:57 pred 2 urama je FuManchu napisal: Na dopustu sem se tako navadil na kuhanje kave v kafeteriji, da sem si svojo naročil takoj drug dan😁 Ni slike... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
FuManchu Napisano sobota ob 18:16 Prijavi Napisano sobota ob 18:16 pred 17 minutami je x-layer napisal: Ni slike... Vidm ja. 3 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 18:33 Prijavi Napisano sobota ob 18:33 pred 11 minutami je FuManchu napisal: Vidm ja. Mi pa že vrsto let uporabljamo "vintage" kafetiero-- Alessio compasso d'oro. Vidim,da se danes prodaja po kar konkretni ceni.😲 Ko smo jo mi kupili ni bila kaj pretirano draga. 3 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 19:35 Prijavi Napisano sobota ob 19:35 Venus mi ni najbolj všeč. Če more bit indukcija, potem Mokka induction ali pa Brikka induction. S tem da Brikka bolje kuha alu z indukcijskim adapterjem. Drugače pa so Bialettiji fajn, ker dobiš vse za servis. Sito, lijak (mi je padel in ga zvil), tesnila..... Citiraj
FuManchu Napisano ponedeljek ob 16:15 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:15 Če ti po pravici povem sem naročil tretjo, ki se mi je pojavila v trgovini😁 Nisem nek kafeterija ekspert. 1 Citiraj
godlike Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami (urejeno) Super. to je klasična Moka express, samo črne barve. Samo Brikka naredi meni boljši kafe. Dober nakup. Edino kava ni moj tip. Če že tak fejst praženo, potem Jakobs Monarch. Drugače pa Escobar.si ima dober kafe. Čez 4 leta pa boš kupil svoj prvi ročni mlinček in ročno mlel kavo sproti. ‐---------- To bi še dodal. Če si blizu Italije: Caffe Vergnano. Popravljeno pred 12 urami od godlike 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je TBA napisal: Druga danes predno gremo Cesta pa to.... Je vredi šlo.... 🤔 Evo še moja ta druga v beli Lj... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.