Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 17 minutami je Bini napisal:

Ena po trgatvi.... 🤗😉 

17899925648118315812025377703647.jpg

Prava in dobra  kava - Illy.👍

Zadnjič je bila akcija v Coopu- po 4,50€ . Kupil sem 10 pločevink.

Za nekaj časa bo dovolj.🤗

Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Prava in dobra  kava - Illy.👍

Zadnjič je bila akcija v Coopu- po 4,50€ . Kupil sem 10 pločevink.

Za nekaj časa bo dovolj.🤗

V sredo verjetno pridem na en kofe v Snack bar.... 🤗 

Se lahko oglasiš, dam za kofe.... 😊😉 

Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

V sredo verjetno pridem na en kofe v Snack bar.... 🤗 

Se lahko oglasiš, dam za kofe.... 😊😉 

Pokliči ,ko boš tam. Če bom imel čas se dobimo. Kaj gresta s kolesom ?

Napisano

Zdajle tretja današnja, potem sledi trening 2 uri; KRAV MAGA in kasneje uro in pow odbojke, eto to bo moj ponedeljek. Na nekaj podlage utrujenosti, ko smo včeraj osvajali KSA 2-tisočake, haha

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 24 minutami je Z M A J napisal:

Zdajle tretja današnja, potem sledi trening 2 uri; KRAV MAGA in kasneje uro in pow odbojke, eto to bo moj ponedeljek. Na nekaj podlage utrujenosti, ko smo včeraj osvajali KSA 2-tisočake, haha

Jaz sem danes zjutraj tudi oddelal dve uri in pol z utežmi in ostale vaje. Ampak ne navadni bodybuilding , ampak organiziran trening pod budnim očesom športnega kineziologa. Sem hodil po poškodbi meniskusa in sedaj kar nadaljujem. 

Trening imam dvakrat na teden.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano

dobro, ste kar kofetkarji 👍

Kaj pa tisti, ki ne pijemo kave? Okus je odvraten, sveže kuhana pa zadiši božansko. In pravijo, da kuham odlično kavo. Večkrat pridejo po še... :D

Drugače sem jaz pa čokoladar. Govorimo pa le o pravi čokoladi, ne mlečnih in belih zmazkih...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.