Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Pred 14dni mi je na letniku 2017 počila vzmet ko sem s prvo in 5 km  na uro šel čez ležečega policaja. 

Ker sprva nisem gledal sem se vozil se Ca 600 km🙄 danes pa sem ven pobral kos vzmeti.IMG_20260110_141629.jpg

• Začuden 1
  • Žalosten 1
  • Ni všeč 1
Napisano

Poleg tega mi že pol leta utripa istop in kaže rumeni trikotnik. In javlja napako..battery manager system mazda...  In stop pa tudi ne dela

Je mogoče akumulator bolj prazen?

Napisano (urejeno)

Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej.

Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠

Popravljeno od g.Wankel

Napisano

Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe. 

Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.

33112_1.png

Napisano

Heh, potem pa ga čimprej zamenjaj. Če daš 5 let z njim skozi, je že kar veliko.

Napisano
pred 2 urama je Mazda2017 napisal:

Akumulator je še prvi se pravi teče 9 leto.

To je po moje rekord. 👍 Na moji 6-ki ,letnik 2016, imam noter že tretji akumulator. Nekje mi zdrži štiri leta.

Napisano
pred 41 minutami je Alex napisal:

To je po moje rekord. 👍 Na moji 6-ki ,letnik 2016, imam noter že tretji akumulator. Nekje mi zdrži štiri leta.

Vroče podnebje se zelo pozna in stanje pod milim socem iz dneva v dan.... 

Če je garažiran se zelo pozna.... :nevem:

Napisano

Moj bo tud maja 8 let. Pa še vse dela. Pa tud vžge še čist normalno. Zdaj ga mam v garaži. Prej pa bolj po redko tudi pozimi. Bomo videli👍🙏

Napisano
pred 33 minutami je Gregster napisal:

Moj bo tud maja 8 let. Pa še vse dela. Pa tud vžge še čist normalno. Zdaj ga mam v garaži. Prej pa bolj po redko tudi pozimi. Bomo videli👍🙏

Zima ni problem za okvaro akumulatorja ampak huda vročina, no to že verjetno vsi vemo.... :nevem:

• Všeč 4
  • Zmeden 1
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Zima ni problem za okvaro akumulatorja ampak huda vročina, no to že verjetno vsi vemo.... :nevem:

Ne vem,če to drži ,a tudi Gelipter, ki ima avto v garaži, je moral po treh letih zamenjati baterijo v njegovi CX 30, prav tako kot jaz. Po moje je bolj pomembno, koliko kilometrov si prevozil, koliko zagonov avta in start stop variant je bilo, ali uporabljaš vsakič pozimi gretje sedežev, gretje volana, kolikokrat poslušaš glasbo v avtu, ne da bi zagnal avto, kolikokrat si sesal avto in imel odprta vsak vrata...

Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

Ne vem,če to drži ,a tudi Gelipter, ki ima avto v garaži, je moral po treh letih zamenjati baterijo v njegovi CX 30, prav tako kot jaz. Po moje je bolj pomembno, koliko kilometrov si prevozil, koliko zagonov avta in start stop variant je bilo, ali uporabljaš vsakič pozimi gretje sedežev, gretje volana, kolikokrat poslušaš glasbo v avtu, ne da bi zagnal avto, kolikokrat si sesal avto in imel odprta vsak vrata...

Vse to kar si opisal se v večini napaja iz večje baterije, ki je pod sedežem sopotnika! Mala pri motorju je zdaj večino za zagon motorja. 

Oba sra že menjala na CX-30.... :whatever:

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Bini strikes again 😂

Napisano
pred 48 minutami je Bini napisal:

Vse to kar si opisal se v večini napaja iz večje baterije, ki je pod sedežem sopotnika! Mala pri motorju je zdaj večino za zagon motorja. 

Oba sra že menjala na CX-30.... :whatever:

Ja. Jaz sem jo zamenjal pred novim letom,ko je imela cx 30 tri leta in štiri mesece, na 62000km. Gelipter pa pred tretjo letom ,se mi zdi. Tudi na tujih CX 30 forumih je to kar normalen rok trajanja baterije. Sedaj sem montiral noter baterijo exide, pa bomo videli, kako bo tokrat.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.