Z M A J Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Pogi challenge; ogled izziva izpod klime 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. avgust Prijavi Napisano 3. avgust Nefiltriranc ob jezeru 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano sreda ob 18:54 Prijavi Napisano sreda ob 18:54 Dva od včeraj, zadnji je od danes po pedalnem vzponu na Menino, kjer imajo nov okus lastnega piva 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano sreda ob 22:47 Prijavi Napisano sreda ob 22:47 OK, iz smrekovih vršičkov. Sam da ne iz vršičkov tise. Zmaj, ti kar tega pij. Alpa kateregakoli drugega. Sam nikar pepsi. 2 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano četrtek ob 15:55 Prijavi Napisano četrtek ob 15:55 Jebela Idrijska 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano petek ob 19:28 Prijavi Napisano petek ob 19:28 (urejeno) Na zdravje, na svetovni dan piva. Billa v Avstriji ga ima po 0.99€ Popravljeno petek ob 19:29 od godlike 1 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 12:09 Prijavi Napisano sobota ob 12:09 Danes je pa prav prijetno.... 🥶 🤗😉 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 20:25 Prijavi Napisano sobota ob 20:25 pred 22 urami je Bini napisal: Dober je.... Res je. Meni je alpsko mleko daleč najboljše s 3.5 maščobe. 1,5 nima enakega okusa. 3 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano sobota ob 22:46 Prijavi Napisano sobota ob 22:46 pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: Res je. Meni je alpsko mleko daleč najboljše s 3.5 maščobe. 1,5 nima enakega okusa. Tist je šel u kofe....😇 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 10:44 Prijavi Napisano včeraj ob 10:44 Dobra osvežitev, notri in zunaj.... 🥶🤗😉 2 Citiraj
NevLado Napisano včeraj ob 11:49 Prijavi Napisano včeraj ob 11:49 dne 29. 7. 2026 ob 14:23 je godlike napisal: Če pa ravno za to vodo demineralizirajo..... Kaj pa piše za kraj proizvodnje? EU. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) dne 9. 8. 2026 ob 12:44 je Bini napisal: Dobra osvežitev, notri in zunaj.... 🥶🤗😉 Se vidi da si penzionist pa imaš težave s fokusom. (kadar imam jaz s seboj mojo najdražjo, si tudi ne upam kaj dosti fokusirat) Popravljeno pred 3 urami od Mraušk Mčk 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.