x-layer Napisano 27. april Prijavi Napisano 27. april pred 9 urami je MazdaBoy napisal: Bi nebi, bi nebi…? 🤪 Kolikor spremljal tole temo po moje "Bine bi" 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Z M A J Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Leclerc trgovina ima zdaj pa temno Laško v akciji, če je komu všeč 1€ in 5 centov, če se ne motim 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Ful rad sem imel, predn ga je Heineken uničil: 0.33l, 6.3 alkohola, vrhunski okus. Čeprav sem ga težko dobil, je bil super. Kje so ti cajti. 😭 Trenutno imam 2 temna favorita (odkar ni tapravega Laškega več): - temni Murauer - temni Erdinger Citiraj
Z M A J Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april pred 9 urami je godlike napisal: Ful rad sem imel, predn ga je Heineken uničil: 0.33l, 6.3 alkohola, vrhunski okus. Čeprav sem ga težko dobil, je bil super. Kje so ti cajti. 😭 Trenutno imam 2 temna favorita (odkar ni tapravega Laškega več): - temni Murauer - temni Erdinger Meni je bil najbljubši ČRNI BARON, od Uniona, ki pa že pomoje 2 desetletji ne obstaja več 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april pred 3 urami je Shrek napisal: Temno v spinu je tudi ok... Katero? Citiraj
Shrek Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april (urejeno) Njihovo v steklenici... Best brau Popravljeno 29. april od Shrek Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april pred 8 urami je Z M A J napisal: Meni je bil najbljubši ČRNI BARON, od Uniona, ki pa že pomoje 2 desetletji ne obstaja več ČRNI BARON. Tudi meni takrat najljubše. Ampak trenutno pijem špricer z belokranjcem. Mislim vino belokranjec ne da pijem s prebivalcem tistih res lepih krajev. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Tale Staropramen je bil danes več kot odličen.... 2 Citiraj
Jest Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 19 urami je Bini napisal: Dober je bil.... 🤗😉 Hmmm.. "tasvetel" Guiness? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 49 minutami Prijavi Napisano pred 49 minutami pred 3 urami je DonFelipe napisal: To je odlično Je boljši kot Jelen pivo.... 🤔 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.