Bini Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust pred 3 minutami je godlike napisal: Hmmm. Če pa so ga imel par let v trgovini in gostilnah. Še imam uradni kozarec doma. Samo šlo ni. To pišem za trenutno stanje kot so nam povedal v Laškem... Zdaj pa enga cuknem.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust Pred eno uro je godlike napisal: Hmmm. Če pa so ga imel par let v trgovini in gostilnah. Še imam uradni kozarec doma. Samo šlo ni. In takrat sem na steklenici prebral celotno zgodovino, ki je izvirala nekje iz 70-ih let prejšnjega stoletja, je pa bilo napisano v stilu: "smo poslali naše pivovarje na Bavarsko, kjer so si podrobno ogledali njihove pivovarske mojstrovine in smo se v nadaljevanju odločili zvariti lastno pšenično pivo ..." Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust https://www.lasko.eu/si/novice/nagrajujemo-svez-pogled-na-svet-z-lasko-psenicnim 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust fak, jaz ne pridem čez kviz že pri prvem vprašanju "ali ste polnoletni?". 1 Citiraj
dvorjan Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Evo ga, še en relativno "brezvezen", je pa vsaj hladen. 2 Citiraj
Carot Napisano petek ob 17:57 Prijavi Napisano petek ob 17:57 Ni ravno pivo je pa 1.2kg porterhaus pa kozarec caberneta😀 2 3 Citiraj
Bini Napisano petek ob 20:36 Prijavi Napisano petek ob 20:36 pred 2 urama je Carot napisal: Ni ravno pivo je pa 1.2kg porterhaus pa kozarec caberneta😀 To je za pod rubriko "vino"..... 🤗😉 Citiraj
Carot Napisano petek ob 22:26 Prijavi Napisano petek ob 22:26 pred 1 uro je Bini napisal: To je za pod rubriko "vino"..... 🤗😉 Moja napaka😀 1 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 19:38 Prijavi Napisano včeraj ob 19:38 Danes sem bil zadolžen za žar… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 20:59 Prijavi Napisano včeraj ob 20:59 A to maš ti plinski žar. Ko smo že pri roštilju. Tu v vukojebini od Mleta, kjer je kiosk štacuna in Nepalc na blagajni, prav tu sem dobil čevape ki so po zeeelo dolgem času bili dobri. Pri nas v Slo razni Ave pa Toneti niso nevem kva, nekonsistentnost proizvodnje in pretiravanje z ojačevalci okusov. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano včeraj ob 22:14 Prijavi Napisano včeraj ob 22:14 Žena dobi meso in more sama mešat. Že preko 10 let ne kupujem pripravljenih. 4 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 14 urami Avtor Prijavi Napisano pred 14 urami Jaz sem si kupil mašino za meso mlet in delam tud faširano sam. Dam noter, kar mi paše👍 4 2 Citiraj
robertk6 Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Nekaj pa smo jih probali v Bratislavi🙈 3 3 Citiraj
Jest Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 11 urami je Mraušk Mčk napisal: A to maš ti plinski žar. Ko smo že pri roštilju. Tu v vukojebini od Mleta, kjer je kiosk štacuna in Nepalc na blagajni, prav tu sem dobil čevape ki so po zeeelo dolgem času bili dobri. Pri nas v Slo razni Ave pa Toneti niso nevem kva, nekonsistentnost proizvodnje in pretiravanje z ojačevalci okusov. Plinski žar je... Čevapi so meni od teh kupljenih, še najboljši Ave Leskovački ... Sem pa nekajkrat dobil maso iz "Das ist Valter" ... in so bili tudi odlični. Pri svaku imajo ponavadi od mesaqrije Štajnbirt v Škofji loki... in so tudi OK ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 11 urami je godlike napisal: Žena dobi meso in more sama mešat. 🧐😄😂🤣 1 Citiraj
Bini Napisano pred 56 minutami Prijavi Napisano pred 56 minutami (urejeno) Kea Šentjur ima odlične, če so na dobrem žaru pečeni..... Ps, pa vrat zraven paše.... 🤗😉 Popravljeno pred 54 minutami od Bini Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.