Damijani Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september takšnega nefiltriranega sva z ženo pa ravno danes. Drugače je pa nefiltrirani temni (nama) še boljši. 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano nedelja ob 17:06 Prijavi Napisano nedelja ob 17:06 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano ponedeljek ob 16:43 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:43 Spet obiranje jabolk, pa mal travco pokosit… zdaj pa pavzica … Tudi tale dober… čeprav uni zadnjič je bil res nekaj posebnega… mam pa še enega ali dva za probat… 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano ponedeljek ob 18:12 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:12 Pravkar je Shrek napisal: Ulcinj 4 Citiraj
Z M A J Napisano ponedeljek ob 19:19 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:19 Laško Golding zdajle, zasluženo po vsem današnjem športno borilnem udejstvovanju Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 20:44 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:44 pred 4 urami je Jest napisal: Spet obiranje jabolk, pa mal travco pokosit… zdaj pa pavzica … Glede na vso popito pivo ti to moraš met trave kar kakšen hektar ali dva. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano sreda ob 17:56 Prijavi Napisano sreda ob 17:56 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Spet je prišel en nov na vrsto… 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami dne 21. 9. 2026 ob 22:44 je Mraušk Mčk napisal: Glede na vso popito pivo ti to moraš met trave kar kakšen hektar ali dva. Glih tolk hektarjev ni… Je pa okoli hiše vedno kaj za naredit… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 2 urama je Jest napisal: Spet je prišel en nov na vrsto… Sem kasneje šele videl, da ima 8,2% alkohola… 😳 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 3 urami je Jest napisal: Sem kasneje šele videl, da ima 8,2% alkohola… 😳 Lep izgovor. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 3 urami je Jest napisal: Sem kasneje šele videl, da ima 8,2% alkohola… 😳 Se ti je šele posvetilo pol, k si v podboj z glavo ruknil, da tole pa ni navadno pivo? 2 Citiraj
godlike Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 13 urami je Jest napisal: Spet je prišel en nov na vrsto… Top. Meni pir vseh pirov. 😍 Citiraj
Jest Napisano pred 47 minutami Prijavi Napisano pred 47 minutami Spet “uržah” za en pirček … tokrat ne tolk močan 😜 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.