Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• "M" kot Mazdina kava. 😊
    • Uff, po mojih podatkih ima mazda zelo zaklenjene mape. Npr., v vseh letih ni nikomur uspelo deaktivirati izklopa cilindrov. Sem se pogovarjal z enim na forumu iz ZDA, je rekel če komu uspe, da mi takoj plača 30k za mapo.   Tako, da ne imeti preveč upanja.
    • Mediji velikokrat pišejo traparije… Tudi to je menda traparija, da je šlo za električni avto… po besedah gasilcev, pa naj bi šlo za golf voziček … kar pa nima ravno direktne zveze z električnim avtomobilom…
    • Po tovarniških podatkih je ta razlika v porabi manjša. Kdo zdaj laže?    Aja pa še nisem doživel da bi imel dosti manjšo dejansko porabo od tovarniških podatkov ampak vedno višjo pri vsakem avtu do sedaj.    Moja se trenutno vrti okrog 6.7-7.0.  To je ok za 2.5 motor...    Se mogoče ve ali obstaja že kakšna mapa... Za odklenit motor? 😁   Že kakšen tuning? 😬 Saj moči je dovolj ampak mi ne bo nobeden rekel da je 2.5 g140 zmožen samo 140 konjev., 😁   Samo zanima me. 😬
    • Po ameriškem ultimatu izjava Zelenskega: " ali izgubiti dostojanstvo ali tvegati izgubo ključnega partnerja"   Partner so bile mišljene ZDA. Šteti bi moral znat do dve. Ker Evropa pod vodstvom nacifašistov bo ziher pi... stisnila in potegnila z ZDA.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.