Tukaj ima @Alex po mojem mnenju prav, motor X je z inženirskega vidika naprednejši in modernejši, s strokovnega vidika boljši, tu nimamo kaj, dejstva so dejstva. Sam sicer vozim G140, za moje potrebe do sedaj izjemno zadovoljen, razen želel bi si porabo od X-a, se pravi GX140 motor😁 (mogoče bo to novi Z motor?). In nič ni narobe, če je X boljši od G, jaz sem se s tem že sprijaznil 😄
Menim tudi, da pri teh komentarjih vsak malo gleda na to kaj ima in težko je objektivno take zadeve laično komentirati in posploševati, sploh nekaj kar ne voziš, niti dovolj ne poznaš (treba je gledati tudi celovito, ne npr. samo navor v neki točki in da je zato avtomatsko že nekaj boljše). Vsak se pa odloči sam kaj bo kupil... Jaz bi rekel, da sta oba motorja prava izbira za CX-30 in za karkoli se odločiš, se ne boš napačno odločil.
Iščem dekle, visoko približno 170, težko kakšnih 60 kilogramov, z dolgimi črnimi lasmi. Videl sem jo pred dnevi v Mercatorju, bila je pred mano v vrsti. Kupovala je mandlje, 1,2-odstotno mleko, konzervirano tuno in nekaj zobne kreme. Glede na živila na pultu mislim, da je na dieti, čeprav je ne potrebuje, ampak to zdaj niti ni pomembno. V glavnem, zmanjkali so ji 3 evri in 30 centov, prodajalki je rekla, naj nekaj vrne, ampak sem ji dal denar (bolj zato, ker se mi je mudilo, ne iz vljudnosti). In nasmehnila se mi je najlepše, kar se mi je kdaj katera nasmehnila. In si bom ta nasmeh zapomnil. Zdaj, če kdo pozna to dekle ali če to bereš sama, nočem ničesar od tebe, sploh me nisi zako zelo prevzela, ampak vrni mi ta 3 evra, ker mi je zmanjkalo drobiža za avtomat za kavo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.