Još šta Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 ves kako se z tem avtom peljes nekam na sever nemcije...ko da si doma na fotelju... sm par let nazaj ga vozu neke gospode na sestanke...ze za pelat je hud...da pa si zravn je pa uzivancija... res pa je da je skupo vzdrzevanje. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 ves kako se z tem avtom peljes nekam na sever nemcije...ko da si doma na fotelju...sm par let nazaj ga vozu neke gospode na sestanke...ze za pelat je hud...da pa si zravn je pa uzivancija...res pa je da je skupo vzdrzevanje. bencinca al dizla?a? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 dizl dizl...3.0 V6 tale avto direkt http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6436176&show=1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
bleki Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 a sam mene una lada 112 na prejsnih fotkah spomina na mazdo 323 HB , tm letnik 95+ men sploh ne zgelda tok napacna ... Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 Sestro mila; http://www.avtomobilizem.com/predstavitve/...tev/05-11-2012/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 Ma to je isto sranje k un Citroen Elysee http://avto.over.net/aktualno/novosti/kone...troen-c-elysee/ Citiraj
Deeyan Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 Tole tut nvem, ?e smo omenl Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
maniaxxx Napisano 9. november, 2012 Prijavi Napisano 9. november, 2012 Men j epa multipla pred FL en najbolj cool avtov kar jih je. Grde so mi prakti?no vse novodobne toyote, par mazd ( 5 ?e posebno, pa tud kak?na druga se najde ), marsikater od teh, ki ste jih tukaj lepili da so vam grdi so pa men nenormalno cool ( npr thesis ) in podobni. Ja vem...?uden okus mam Citiraj
Tomozuki Napisano 10. november, 2012 Prijavi Napisano 10. november, 2012 Pa niti ne Bi se lahko strinjal z ve?ino navedenih. Citiraj
Još šta Napisano 10. november, 2012 Prijavi Napisano 10. november, 2012 glede multiple se strinjam,ni glih lepa,je pa zakon avto,prostorn ej ni da ni...je pa vsem znano da je groza... https://www.google.si/search?q=ugliest+car+...280&bih=856 kokrat nastejete multiplo v minuti? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 taprava kvadratura.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 taprava kvadratura.... totenwagen Citiraj
Boss Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Ampak v temule biti z bejbo.... a na zadnji vo?nji..? Citiraj
Tomozuki Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Esmeraldo. Drugo bi minilo, ?e bi ga vidla... Citiraj
nisde Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6516658&show=1 Mmmmmmmmm Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6516658&show=1 Mmmmmmmmm spredi ?ista me?ka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 Ful velik avta za mal denarja ampak ga za tako ceno ne bo prodal, ker je uncool pa ?e ugly povrh. Citiraj
Tomozuki Napisano 21. november, 2012 Prijavi Napisano 21. november, 2012 Heh, tapravi ponaredek MB ali Jaguarja Je pa res, da ?e bi mu dali druga?no masko gor, sploh ne bi izgledal tako napa?no. Mogo?e celo bolje od kak?nega originala. Citiraj
Slivka Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Srachko Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Moj osebni favorit v tej kategoriji je sicer Fiat Multipla, vendar, ker pride s tovarni?kim opravi?ilom (Failure in Italian Automotive Technology), se uvrsti na drugo mesto. Top kandidat, pa mi je definitivno Renault Megane "podmornica" (mislim, da so tam nekje med letom 2004 in 2008 - tista odsekana zadnja ?ipa). To da majo francozi Eiflov stolp mi je jasno, in mi je tudi jasno zakaj ga imajo - dol z njega gledajo v nem?ijo kak se avti delajo... te je pa enkrat bila huda megla, pa so megana naredli... 1 Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Slivka Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Ta pa tudi Multiplo premaga... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Haha, k une japonske manga risanke... isti fris 1 Citiraj
Tomozuki Napisano 22. maj, 2014 Prijavi Napisano 22. maj, 2014 Moj osebni favorit v tej kategoriji je sicer Fiat Multipla, vendar, ker pride s tovarni?kim opravi?ilom (Failure in Italian Automotive Technology), se uvrsti na drugo mesto. Top kandidat, pa mi je definitivno Renault Megane "podmornica" (mislim, da so tam nekje med letom 2004 in 2008 - tista odsekana zadnja ?ipa). To da majo francozi Eiflov stolp mi je jasno, in mi je tudi jasno zakaj ga imajo - dol z njega gledajo v nem?ijo kak se avti delajo... te je pa enkrat bila huda megla, pa so megana naredli... Meni niti Multipla niti Megan nista bila napa?na. Je pa taka oblika, ki je nismo vajeni in nam bolj le?i vse kar ima olimpijske kroge ali neko ?ahovnico v krogcu (ker delajo to, kar ?e poznamo). Audiji so se sicer malo popravili pri dizajnu, ?eprav so si preve? podobni, pri BMW-jih se ne spreminja skoraj ni? (pa? zehajo? dolg?as), MB pa napreduje po zaslugi Le?nika, sicer bi ?e vedno izgledal ko neki pogrebni voz z merkom iz pu?ke na koncu havbe. Okusi so razli?ni. Je pa res, da nem?ko naravnani ljudje te?ko sprejemajo spremembe in jih je treba nekak potisnit preko praga, da ugotovijo, da vseeno ni vse tako grdo kot si mislijo (npr. Bangle pri BMW-ju kako desetletje nazaj - en kup prito?b, zdaj pa jim je v?e?). Ena mojih izbrank izmed gr?ih kolnki?t je pa ta (zadek brez vsakr?ne domi?ljije): Citiraj
Slivka Napisano 22. maj, 2014 Prijavi Napisano 22. maj, 2014 ?e me spomin ne vara, so imeli pri tej kolnki?ti precej domi?ljije, ko so konstruirali mehaniko (motor in podvozje). Pa tudi v primeru nesre?e se ta oblika dobro izka?e pri varovanju potnikov... Za ostalo pa... Pa naj pove raje kak?en umetnik, ki se na oblike bolj spozna, ker bom jaz gotovo spet kak?no tako butnil, da me bodo imeli za kmeta. Takega, s hribov doma... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tomozuki Napisano 1. junij, 2014 Prijavi Napisano 1. junij, 2014 Motor in podvozje je samo kup znanja. Oblika pa; lahko bi naslednjega naredili po stilu Patrije pa bi imel ?e bolj?o varnost potnikov v prtlja?niku. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.