Poplave 2023
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ti si zadnji, ki bi mi lahko sodil! Meni izgleda kot bi ročno ugašal dolge luči zato ti nič ne verjamem, sploh pa ne, ker tole vse skupaj predolgo traja! Glede na tvojo porabo pa niti vozit ne znaš! Zdaj sva si kvit pa lp....
-
Ne odpre...verjetno je kriva višina penzije , pa je zatrokiralo.😄
-
1793€ samo "dodatka" na penzijo🧐 Enim se v "penziji" dobro godi. Poglejte si to pokojnino Svetlane Makarovič - e-Maribor https://share.google/ioCJkqfzO2vLZESSI
-
Sem kupil: 2004 Gorenje hladilnik z zmrzovalnikom, zgornji njihov cenovni razred (mislim da okrog 950 €), 2 kompresorja, protibakterijska površina, alu design,... pokvaril se je po 6 letih in 3 mesecih, popravilo ne bi bilo racionalno (plin-cevka puščala v ohišju, zalita v izolaciji ...), prodan na Bolhi za 20 €. 2010 Gorenje pralni stroj, inox boben, dno, sinhronski motor, težek 90 kg, zgornji njihov cenovni razred, pokvaril se je star 6,5 let, elektronika, popravilo 350 €, stroj sem šenkal serviserju in kupil novega Bosch s plastičnim bobnom, brez dna,... za 400€, kmalu bo star 10 let. 2010 Gorenje sušilni stroj, po 4,5 leta šla elektronika, v garanciji zamenjali matično ploščo, sedaj je star 16 let, 2 leti nazaj sem sam zamenjal črpalko vode. 2024 Gorenje pečica, zgornji njihov cenovni razred, brez fizičnih gumbov, po pol leta je crknilo zapiralo vrat, ga zamenjali skupaj z neko elektroniko, zadeva se je ponovila spet po pol leta, zamenjali še enkrat in zraven zatesnili okolico zapirala, ker naj bi para iz pečice vdirala v elektroniko - očitno slab design. Sedaj čakam, da spet zablokira ... 2004 Gorenje pomivalni stroj (dejansko ga je naredil Bosch, svoj model je opremil z napisno tablico Gorenje). Dela še danes, pri čemer sem ga že 3 x temeljito očistil (vodne prekate ob levi stranici), prvič po cca 13 letih, ko se črpalka vrtel in vrtela ... zapackal se je fizični ventil, ki ugaša črpalko (vodne prekate ob levi stranici).
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.