Skoči na vsebino

Prodam Mazda3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 10. 4. 2024 ob 21:36 je Janez007 napisal:

Koliko je potem Eurotax sploh vreden, če kaže 20% nižje vrednosti od tržnih? Pripomoček firm za lažje nategovanje lastnikov vozil.

Za to da ti lahko da zavarovalnica -80% Eurotaxa ob totalki.

Napisano

2. lastnik, se prav tale pa res hoce zasluzt na avtu

glede na slike, bi reku da je takumi oprema, to je bil nov avto 20k ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• - "Moj mož je nečloveški. Že dvajset let sem nesrečna z njim." - "Ja, zakaj pa se ne ločiš?" - "Ločim? Naj ga po vsem tem še osrečim..."
    • Policaj se vrne d dežurstva malo prej kot običajno. Počasi se sleče in zleze k ženi v posteljo. Žena ni spala, pač pa je bila vroča in prepotena. In ga prosi: - " O dragi, dobro, da si že doma. Grozno me boli glava. Celo noč nisem spala. Bi bil tako dober, pa bi skočil do lekarne po Lekadole?" Policaj pritipa do obleke, se obleče in odide. V lekarni pa ga farmacevtka vsa začudena gleda in vpraša: - "Ste to vi, Janez, policaj iz naše soseske?" - "Ja, sem." - "Pa, zakaj ste pa v gasilski uniformi?"    
    • A imamo kakega entuzijasta, ki je menjal tipke na mehanskih tipkovnicah? Mislim same tipke, ne stikal. Rad bi našel črn set tipk, ki prepuščajo lučko čez simbole, po gravuri. Tega hudiča zaboga ne najdem, iščem pa za Ducky tipkovnico. Na živce mi grejo nemški napisi na določenih tipkah in bi dal celoten prazen set gravirat na novo, s samo SLO layoutom. Hvala za pomoč
    • Jaz ga uporabljam vedno, ko sem doma. Nastavljen telefon imam tako, da se takoj poveže, ko sem doma ali v delavnici. Tam bolje lovi Wi-Fi. 😊
    • pri meni v kletnem wcju samo wifi vleče😀
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.