Matrične led žaromete imam nastavljene na avtomatiko (Mazda CX-30, letnik 2019), do sedaj mi je delovalo vse brezhibno, včeraj zvečer pa se peljem po Tacenski cesti in mi začnejo nasproti vozeča vozila "blendati". Pogledam na armaturo in vidim, da imam vklopljene dolge luči pri vklopljeni avtomatiki led matričnih luči (ki so se včasih umikale nasproti vozečim), preklopil sem na ročno upravljanje. Kaj bi lahko temu bilo vzrok, avto ki je sicer garažiran sem imel zunaj na mrazu cca 4 ure. Je mogoče to vzrok, sicer pa imam napovedan za konec decembra letos redni servis pa tam povprašam.
dobro da je naletel na pločnik najprej, in hvala bogu da ni bilo kakega čakajočega pešča na semaforju...očitno moraš biti na drogi da ti pri takem trku ni nič in potem še odšprintaš iz avta....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.