Jump to content

Mazda3 G120 - prodaja

Create short link

Recommended Posts

Posted
pred 16 minutami je sportman333 napisal:

jaz osebno, ampak to je zdaj čisti off-topic, če bi kupoval mazdo 3 bi gledal izključno za x186 motorjem, teh se pa skorajda ne prodaja.....(to je pomojem res odlična mašinca za tak avto...)

Najboljša. 👍

• Like 1
  • Love 1

Posted
pred 8 urami je TBA napisal:

A ni v G120 in G165 enak motor al se motim. Razlika je v menjalniku in programu. Če je tak problem v teh 35 konjih naložiš maping za 165ko. 

Ja, ampak ne narediš nič, ker je daljši menjalnik, tko da džabe delat mapping

• Confused 2
Posted

Ravno zato je končna hitrost pri manjših obratih in zato tudi nasploh manj pije od g165 😊Mislim da sta dva, če sta še na tem forumu in lahko iz prve povesta kako in kaj.... 🤔

Posted
Pred eno uro je NevLado napisal:

Ti tako praviš :)

Moja čipirana trojka je bolj odzivna od ženine (višji navor pri manjših obratih), pa rada se zavrti do rdečih vrtljajev ( G120 po 4000 rpm nima smisla več gnati).

Po števcu gre v 3. okrog 160, tako da ko prehitevaš ni treba "zgubljat časa" s prestavljanjem.

Glede končne hitrosti pa ne vem.

Tudi o porabi sem enkrat že napisal, na isti relaciji identična poraba (seveda pa bo ob živahnejši vožnji čipirana popila več).

Primerjat z G165 pa ne morem, ker je nisem vozil.

• Like 3
  • Thanks 2
Posted

Ko sem jest razmisljov ce bi remap delov, sem vidu da z novo mapo ma pri istih obratih mal vec moci. Ce bi planirov avto se nekej cajta imet, bi sigurno mapirov, tko mam plan menjat v dokaj bliznji prihodnosti

• Like 4
Posted
pred 4 urami je NevLado napisal:

Pa sej zato maš menjalnik... samo dlje držiš v nižjih prestavah in celo lahko zavrtiš proti rdečemu polju, kjer se nahahaj ta "nova" moč. Se splača, še vsak se je pohvalil, ko je to naredil.

• Like 4

33112_1.png

Posted
pred 15 urami je TBA napisal:

A ni v G120 in G165 enak motor al se motim. Razlika je v menjalniku in programu. Če je tak problem v teh 35 konjih naložiš maping za 165ko. 

Po moji matematiki tule vmes ni 35 teličkov :)

• Haha 8

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Posted
pred 21 urami je Z M A J napisal:

Po moji matematiki tule vmes ni 35 teličkov :)

zatipal na fonu. 45 :) sam tak jih elektronika neki požre :P 

• Like 3