Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je možno, da imaš blokirane kakšne številke pri operaterju? Meni je zdele sicer malo nerodno poskusiti, ampak bi bilo vseeno kar čudno, da ne bi delovalo.

Napisano

A si probal preko mobilne aplikacije? Me zanima če te tam potem preusmeri na klic ali poteka vse znotraj aplikacije. Probaval lih nebom 😆

• 2 leti kasneje...
Napisano

Jamstvo mobilnosti tvrtke Mazda Europe Service - dobro je znati

Strojni Prevod: Zaradi načrtovanega potovanja sem želel letni redni servis opraviti nekoliko prej. Tu sem naredil napako, saj so mi skrajšali obdobje veljavnosti mobilnega jamstva MES. Da ne omenjam, da se je po servisu vse začelo kvariti. A o tem več v naslednjem nadaljevanju, ko bom videl, kako se bo odvijalo.
Poenostavljen prevod: Ker sem imel načrtovan dopust, sem hotel letni servis avtomobila opraviti malo prej. S tem sem naredil napako, saj so mi krajšali garancijo. Po servisu so se začele pojavljati nove težave. O tem bom več povedal, ko bom videl, kako se bo zadeva razpletla.

Screenshot_20241020_215606_MyMazda.png

• Jest je spremenil naslov v Mazdina mobilna pomoč - MES

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.