Boss Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Borut, mal preve? si privo??ljiv ampak problem odhoda Ferrarija ni tako enostaven, da pa? sam poberejo kufre in gredo. 30-40% navija?ev je ?e vedno Ferrarijevih. Ti bodo nehali hodit na dirke, cel kup sponzorjev se bo umaknilo saj je Ferrari vseeno velik magnet za ogled dirk. Omejitev na 45m? je sme?na saj je to manj kot prora?un povpre?nega mo?tva v liga NBA. Kaj a si ?elimo tekmovanja kot je F2 ali pa F3000? Tukaj govorimo o najbolj elitnem moto?portnem tekmovanju na svetu in vse te omejitve ga ubijajo v temelje in gledalce zraven. Star?kom v vrhu FIE in F1 se ?e po?teno me?a in kot ka?e jih zanimajo ?ist neke druge stvari kot je samo tekmovanje F1 in o?itno nam osku?ajo po novem ponuditi, ?e malo karikiram, Dacie, Tate, Lade in ?e kaka jajca ter nas prepri?at, da je to to kar si ?elimo gledat. ?e pa bi radi, da je res samo dirka? pomemben pri zmagi potem naj pa pa? organizirajo gokart tekmovanja, ki so na pol zastonj proti cenam v F1. Citiraj
Alex Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Bi rekli pri sosedih v njihovem so?nem jeziku: e chi se ne frega. Citiraj
Z M A J Napisano 23. maj, 2009 Prijavi Napisano 23. maj, 2009 Tole z omejitvijo bud?eta za sezono 2010, se mi zdi ful ?udno, spet bi bila lahko neka dvojna merila, da kdor pristane na tak?en bud?et, da mu bodo dopu??ali ve? svobode pri tolma?enju pravil, kaj se sme in kaj ne - katastrofa se mi tole sli?? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. maj, 2009 Prijavi Napisano 24. maj, 2009 Button je res vro? in vse mu gre kot po maslu tako, da letos po moje ?e imamo svetovnega prvaka, ker ne verjamem, da bi Brawn tako popustil v formi, da bi ga lahko nekdo sploh ?e ogrozil. Ferrari se kon?no prebuja tako, da za nas navija?e rde?ih kot ka?e sezona ?e ni ?isto izgubljena, kar bi pa te?ko rekel za srebrne saj je bil mali ?rni popolnoma nemo?en ve?ino dirke. Aja sej res, baje je to en najbolj?ih dirka?ev po lastnem prepri?anju Ali?i? je mel spet dan in je govoril o reperju z imenom "petdeset cent" in o kavlju 22. Sam ?e ?akal sem, da poprosi "strokovnega" komentatorja Francija Jeran?i?a, da naj nam on malo razlo?i tale kavelj 22. In Đefra bi za?el: to je poseben kavelj narejen iz zmesi trdnih kovin, ki dr?i motor na karoseriji... Citiraj
Z M A J Napisano 25. maj, 2009 Prijavi Napisano 25. maj, 2009 Ja ta 2 bednika poslu?at, groza - moja draga je rekla da pri Jefro najprej poslala nazaj mal sloven??ino obnovit, da nebi takih "stepal" kakr?ne mu sedaj letijo z jezika! Button mislim, da je bol?i ?ofer, kakor ga nekateri ?elijo prikazat, v smislu, da je letos Brawn avto, s katerim bi tut ?impanz lahko zmagal. Vseeno Monako v takem ritmu vrjetno ni hec za odpeljat! Glede to?kovanja ekip pa mi je zanimivo videt, da imajo prvi natanko tolko to?k kot 2.,3. in 4. ekipa v kumulativi! http://www.rtvslo.si/strani/teletekst/10 stran: 571 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 25. maj, 2009 Prijavi Napisano 25. maj, 2009 ?e gre Ferrari ven pa ?e kak?en drug let sploh ne bo F1 ampak kr neki s tem imenom in takrat mi bo ?ist vseen kako bodo to?kovali saj zame pol ta tekmovanje ne obstaja ve?. Citiraj
RoKo Napisano 25. maj, 2009 Prijavi Napisano 25. maj, 2009 Boss, jest sem s tabo Pa ne bo tko hudo, to je samo dviganje prahu in zanimanja za F1, itak da bodo vsi malo popustili....Kako je ?e tista: Psi lajajo, karavana...... Citiraj
Boss Napisano 25. maj, 2009 Prijavi Napisano 25. maj, 2009 Pa ne bo tko hudo, to je samo dviganje prahu in zanimanja za F1, itak da bodo vsi malo popustili....Kako je ?e tista: Psi lajajo, karavana...... Bomo videli... upam da res, sam fuk je to, da senilni star?ki spet odlo?ajo o usodi takega tekmovanja. Citiraj
Z M A J Napisano 7. junij, 2009 Prijavi Napisano 7. junij, 2009 Dans sm meu ful ob?utek da bo Vettel ?ou mim ostalih kot veter, pa se to (na moje veselje) ni zgodlo, tko da vse ?estike Gumbku! P.S. - Rubens je pa zgleda eno kitico oddremu na ?tartu, Mirsad pa je tko povedu kot da res smr?i kot zmaj (ulala Rubinjo zaspal na ?tartu), hehe, no sej pol naprej je pa itak ?e naredu par neumnosti, ampak uglavnem sebe zagnojil! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 15. junij, 2009 Prijavi Napisano 15. junij, 2009 A je v soboto in v?eraj kdo gledal 24 urno dirko v Le manu ? Js sem ji in nisem mogu verjet da par dirkalnikov vozi z mazdinimi motorji. Povrh vsega pa ?e slabi niso bli ne v skupnem in ne v svojem razredu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 17. junij, 2009 Prijavi Napisano 17. junij, 2009 Pozabite na F1, to je to:http://www.youtube.com/watch?v=ujZM2pzdVe0...player_embedded In pol pomislis da bi znotraj mostva dobila ukaz da ne smeta prehitevat tako kot v F1? Sigurno dirka leta! res svetovna dirka po dolgem casu kak sta se prehitevala to je uzitek gledat Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Napisano 18. junij, 2009 Tud tisti, ki ne marate Ferrarija si poslu?te tole in po mo?nosti ?imbolj naglas pa ?e vam ne bodo ?le kocine pokonc pol naj vam Labi pove kaj ste http://www.youtube.com/watch?v=M1InrgZiv30...l=http%3A%2F%2F Pred 15 leti je bla F1 ?e zlo zdrava in 860KM in top speed preko 350km/h... danes pa , kar na jok mi gre kako so zadevo takole sfukal bedaki senilni Citiraj
LabiGT Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Napisano 18. junij, 2009 JEAN ALESI!!!! ja, pedri ste ce ne marate te muzke Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 19. junij, 2009 Prijavi Napisano 19. junij, 2009 Kon?no... zdej pa upam, da bojo tole izpolnili in naj se FIA, Mosley in Eccelston samo jebejo sami al pa na sadomazo igricah... bemti babe, kaj ga ni tolk zmlatla takrat, da bi bil zdele pokojni pa F1 re?ena http://24ur.com/sport/f1/mostva-f1-napoved...vo.html#comment Citiraj
Boss Napisano 19. junij, 2009 Prijavi Napisano 19. junij, 2009 hehe, prehitu sem te Sam res... ve?ina navija?ev F1 to komi ?aka pa neglede kako se bo imenovala nova formula... zdej pa da vidmo al majo jajca pa da izpolnijo to kro?njo. Po moje FOTO podpira 90% navija?ev F1 in bodo osatali zvesti tud v novem tekmovanju. ?e ne gre druga?e zjebat te senilne gnojaste star?ke pol je pa? to edini na?in... ?al Citiraj
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Napisano 22. junij, 2009 Matr u?eri pa Veter in Veper, kva sta nardila Mev sem ?e za prej?njo dirko ob?utek, da bo Veter najhitrej?i, pa na sre?o ni bil, medtem ko zdej se pa kr mal bojim da zna bit prvak, ker so res orng premo?ni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Napisano 22. junij, 2009 Zanimiva dirka predvsem iz tega stali??a, da niste BrawnGP dominirala ampak sta dirkalnika s krili opravila tako kot je treba in to brez napak. Rde?i so bili nekje na svojem trenutnem dometu, kar pomeni zbiranje posameznih to?k. ?e vedno pa je to bolje kot pa gledati dirko na za?elju kjer se za mesta nad 10 borijo BMW, Renault in McLaren in da jih prehiteva ?e Force India. Katastrofa velikih mo?tev, edino Ferrari ?e nekako uspeva ohranjati vsaj nekaj svojega slovesa. ------------------------------- saj ni res pa je ------------------------------------ Haha, pa sej to ni za verjet Mentalno invalidni Mosley govori, da so drugi tr?eni - evo to je definitivno ?ala dneva http://24ur.com/sport/f1/mosley-opravka-im...mi.html#comment Citiraj
Z M A J Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Hehe, Fernando pa nej Kimzlna, pa da dobi penzionist kak?no lekcijo pol od ?panca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Hehe, Fernando pa nej Kimzlna, pa da dobi penzionist kak?no lekcijo pol od ?panca! Po moje si Alonso kaj takega sploh ne bi upal... lkaj pa ?e bi ga penzionist stresel (kar sploh ni tako neverjetno)? To bi bila ?ele blama?a. Citiraj
Boss Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 http://24ur.com/sport/f1/schumi-se-vraca.html sva?ta... penzionist se vra?a... pa sej to je kot v rubriki "saj ni res pa je" mi je pa v?e? ta poteza... a gre kdo z mano v Valenzio Citiraj
Carr Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 To je to. Schuma je back, ha, ha... Let's kick some ass... Prepotentna mladina - zdej bo pa palica pela... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Napisano 30. julij, 2009 To je to. Schuma je back, ha, ha... Let's kick some ass... Prepotentna mladina - zdej bo pa palica pela... Ja , ja, d si nau? kj naredu. mi je pa v?e? ta poteza... a gre kdo z mano v Valenzio Kdaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Napisano 30. julij, 2009 Kdaj ? Predvidevam da vikend 22. in 23. avgust 2009 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 30. julij, 2009 Prijavi Napisano 30. julij, 2009 Me zelo zanima kok je kej ded zakrnel v obdobju odsotnosti! Bo pa zanimivo, ?e mu njegov vajenc (Peter na Veter - Vettel) od?ita lekcijo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.