Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Me zelo zanima kok je kej ded zakrnel v obdobju odsotnosti! :D

Bo pa zanimivo, ?e mu njegov vajenc (Peter na Veter - Vettel) od?ita lekcijo! :danzoman::ouje:

Uf, mater, sem se ?e mal pohladu... :P

Po mojem se lahko zgodi karkol. Lahko je zadnji, lahko je pa povsem pri vrhu. Ravno zarad tega bo zanimivo gledat :bravo: Je pa itak tole tud marketin?ko odli?na poteza, saj bo gledanost zagotovo precej narasla...

Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.

Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...

Napisano

Ja sej to, ?e gre nekdo razvijat teorijo zarote, bi lahko reku, da je z Masso v resnici vse okej, pa? so ga mal "zadr?ali", da uleti ?umL Veliki! :D

A mogo?e kdo kej ve kje pa je ?umL mali, ta je ?ist izginu al se kje po kakem DTM-u poja? :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ja sej to, ?e gre nekdo razvijat teorijo zarote, bi lahko reku, da je z Masso v resnici vse okej, pa? so ga mal "zadr?ali", da uleti ?umL Veliki! :D

A mogo?e kdo kej ve kje pa je ?umL mali, ta je ?ist izginu al se kje po kakem DTM-u poja? :P

On dirka z motorjem, zdj k je penzić.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Take vrste po?kodba k jo ma Massa in kjer ni dosti manjkalo pa bi bila F1 zavita v ?rnino, se bo sanirala kar nekaj ?asa. Medtem ?asom bo Massa izgubil kar nekaj kondicije tako, da je vpra?anje ?e bo nazaj prej kot v dveh mesecih. Pa to nima nobene veze s ?umijem.

33112_1.png

Napisano

Take vrste po?kodba k jo ma Massa in kjer ni dosti manjkalo pa bi bila F1 zavita v ?rnino, se bo sanirala kar nekaj ?asa. Medtem ?asom bo Massa izgubil kar nekaj kondicije tako, da je vpra?anje ?e bo nazaj prej kot v dveh mesecih. Pa to nima nobene veze s ?umijem.

:bravo:

Ja taka huda nesre?a, ki jo je do?ivel Massa, bi se res lahko kon?ala dosti slab?e, ne vem ?e veste, v vpra?anju je bilo nekaj ?asa tudi eno njegovo oko, samo je sedaj vse OK z njim k sre?i, ker mislim, da vsi veste koliko pomembne so o?i pri vo?nji kaj pa ?ele pri takih hitrostih in da ne re?em, da je ta amortizer prebil ?elado potem vedite kaka sila je mogla biti to, res ?e bi formual in kakovost ?elad ne napredovale tako kot so, ne vem ?e bi bil Massa ?e na tem svetu, pa ?eprav sam ni bil popolnoma ni? kriv, krivci zato tragedijo pa spet niso ni? kaznovani, vse pride ?ele ko se nekaj zgodi in tu je tisto kar bi se ?e moralo spremeniti v F1 in ne samo da so kaznovali Renault zaradi odpadlega kolesa z prepovedjo dirkanja na naslednji dirki isto, ?e ?e ne huj?e bi morali kaznovti tudi BrawnBP zaradi odpadlega amortizerja, ki je priletel v Masso.

Napisano
:( zelo hudo za masso upam da cimprej okreva ce pride schumi nazaj bo pokazal kako se vozi :bravo::bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Sej mogo?e pa Masse ne bo do 11. septembra, ko bo Monca, ki je precej bli?je kot Valencija...hmmm :ne vem:

33112_1.png

Napisano

WW se lohka v rit zaleti... najbolj? da kr v svojo lastno... to je problem, k gobec odpirajo ljudje, ki bi po vseh pravilih morali u?ivati jesen ?ivljenja brezskrbno s koktejlom v roki v kaki sen?ki nekje v Miamiju. Njihov ?as je minil in to dokazujejo tako Max Mosley, kot Berrnie Eccelstone in Willi Webber pa ?e kak?en.

Naj pustijo mlad zraven ne pa da se tako egoisti?no narcisoidno obna?ajo.

33112_1.png

Napisano

?umi velik obeta :D:bravo: kon?no bo F1 spet zanimiva ratala :danzoman:

Povratnik med dirka?ko elito Michael Schumacher se je ?e na prvem testiranju zelo izkazal. V Mugellu je presegel Massin leto?nji najbolj?i dose?ek.

Upokojeni sedemkratni svetovni prvak Michael Schumacher, ki se vra?a k dirkanju, se je na stezi v Mugellu zelo izkazal. Z dirkalnikom F2007 je odpeljal kar 67 krogov, na gladkih gumah serije GP2 pa mu je uspelo celo izbolj?ati najhitrej?i leto?nji dose?ek Felipeja Masse, dose?en z novim dirkalnikom F60.

Schumi je odpeljal najhitrej?i krog 1:23.736, Brazil?ev leto?nji najbolj?i dose?ek pa je bil 1:23.981. Rekord kroga sicer dr?i Rubens Barrichello, ki je na testiranjih leta 2004, takrat ?e kot dirka? Rde?ih iz Maranella, za 5,245 km dolg krog potreboval 1:18.704.

"Dober ob?utek je ponovno biti del formule 1, ?eprav sem preizkusil moj stari dirkalnik, z gladkimi gumami, ki jih uporabljajo v prvenstvu serije GP2, kar mi sicer ne omogo?a neposredne primerjave z aktualnim dirkalnikom, a je vseeno dobra osnova,“ je dejal Schumi in dodal: "Najpomembneje je, da sem dosegal podobno hitre ?ase krogov. Zdaj bo potrebno po?akati ?e dan ali dva, kako bosta na vse to reagirala moj vrat in mi?ice.“ Ob tem dodajmo, da so pri Ferrariju uradno zaprosili druge ekipe, da dovolijo Kerpen?anu testirati leto?nji dirkalnik, ker po veljavnih pravilih testi med sezono niso dovoljeni.

If in doubt, flat out... 

Napisano

Jures, ?e je presegel Felipejev dose?ek, ampak vrjetno to pomeni, da je imel Massa leto?nji bolid, ?umel pa pa? ne! :D

Napisano

Dr?i, ker se ne sme testirat leto?nje bolide... edino. ?e se bodo ostala mo?tva strinjala bo lahko sprobal ta nov avto. Kle se bo videlo kolk se ga ostali (?e) bojijo. ?e mu ne bodo dovolili testiranj bo tipi?en dokaz, da so se usrali v gate. :P

33112_1.png

Napisano

Dr?i, ker se ne sme testirat leto?nje bolide... edino. ?e se bodo ostala mo?tva strinjala bo lahko sprobal ta nov avto. Kle se bo videlo kolk se ga ostali (?e) bojijo. ?e mu ne bodo dovolili testiranj bo tipi?en dokaz, da so se usrali v gate. :P

Itak,?eprav ga nisem preve? maral,?ele sedaj opa?am,ko vozijo tej brezosebki in velika ve?ina brez talenta,kak?en "Boss" je bil v resnici ?umi. :rispekt:

Zdej bom pa ?e jaz gledal formulo-bo vsaj zanimiva. ;)

Napisano

Ja Jures, sej trik je lih u detajlih, so pa avti vsako leto razli?no hitri (na brzino vplivajo ?e gume, pa razni difuzorji pa ?e kaj), tko da tale dose?en ?as ni lih realno primerljiv s Felipejevim!¨:P

Napisano

Seveda ni, sej pravila omejujejo testiranja in s tem kakr?nokoli primerjavo... ampak bistvo je, da se je dec usedu v avto in ga ?e tera k norc. :bravo:

33112_1.png

Napisano

Seveda ni, sej pravila omejujejo testiranja in s tem kakr?nokoli primerjavo... ampak bistvo je, da se je dec usedu v avto in ga ?e tera k norc. :bravo:

e ja,verjetno ?e za vse nazaj,ko ni vozil F1. :bravo:

Napisano

e ja,verjetno ?e za vse nazaj,ko ni vozil F1. :bravo:

imam ob?utek, da je komaj ?akal, da se mu ponudi taka prilo?nost... ga je kamera dostikrat pokazala v boksu rde?ih, ko je bil ?ist nervozen ob predstavah Kimija in Felipeja - ?e posebej takrat ko sta ga srala na veliko.

33112_1.png

Napisano

?

Pa konkurenca mu je ?e tudi pokazala, da se ga boji, z kontrolami okoli gum, ?e? da uporablja leto?nje komplete gum, kar je seveda ?e zanikal, tako da bi mu dovolil ?e prej kot pred koncem premora in dovoljenih testiranj je malo mo?nosti, to so samo ?elje dolo?enih ljudi, ki pa kakor se obna?ajo njegovi konkurenti ni realna.

Napisano

auch, kake cene... ?zmeden?

Za 90? a sploh kej vidi?? Ker tribune so vse tam nekje ve? kot 200?

33112_1.png

Napisano

Da se vam nau ?e ta kam zakantu. <_<

Napisano

Da se vam nau ?e ta kam zakantu. <_<

?e ne bodo deli odpadal z avtov kak?nega od "tvojih" ni nobene bojazni :hohoho:

33112_1.png

Napisano

?e ne bodo deli odpadal z avtov kak?nega od "tvojih" ni nobene bojazni :hohoho:

Reno ni eden od mojih. :angry2:

Napisano

Me prav zanima kaj bo pokazu va? penzionist (ga pa? nikol nisem maru, niti ga bom zdej)! :D

Je pa Massa sme?en v svoji izjavi, ko pravi da bi zmagal Hungaroring, kar nekak podcenjevalno se je sli?alo; "?e je Hemilton bil prvi, pa bil Raikkonen drugi, bi jaz zmagal"! :hohoho:

Napisano

Mi se pa vidimo v Monzi...... ;)

hehe, pri taki brezpla?ni reklami jim tudi na misel ne bo pri?lo, da bi se Massa vrnil pred Monzo :bravo:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.