Formula 1
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili.
-
Krištodio, ga učas usekam mem, pa sam pomagu bi rd... Ki čm, kmet an s hribu doma... Imamo nekega južnjaka tu v službi, pa je dobil prvega otroka - hčerko. Tri dni že pije od žalosti, ker "prvi mora biti sine, prvorođenac"... Se mi je zasmilil možakar, sedem tja poleg njega in rečem: - "Ma, daj, Enis, mogoče pa otrok sploh ni tvoj..."
-
Sam sem šel s svojega prvega iz Hoferja (marca je tak stal 130 €), ker je začel štekat ventil po dobrem letu (imamo zelo trdo vodo), na malo boljšega Karcherja. Tudi Hoferjev je bil OK, ampak v primerjavi s tem Karcherjem je kar razlika - slednji je tišji, močnejši, boljši občutek v roki. Pred nakupom HD 5/15 sem gledal tudi Karcher K5 ali K7 compact. V Bauhausu sem zadnjič kupil enega poceni "Scheppach Visokotlačni čistilnik HCE2600" za očeta (pokvaril se mu je Karcher K5 ... ker se je mašil filter ga je odstranil in potem vemo kaj je sledilo ... ) ... le za 110 € s 5 letno garancijo - bomo še videli, kako hitro ga bo uničil. Just a moment... WWW.BAUHAUS.SI HD 5/15 C Plus | Kärcher WWW.KAERCHER.COM Priročen, mobilen, vsestranski: visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 5/15 C Plus za uporabo v stoječem ali ležečem položaju. Z možnostjo shranjevanja pribora, glavo cilindra iz medenine in samodejno... Kärcher K 5 Pressure Washer K5 Compact 1.630-750.0, 2100 W, 230 V, Black,Yellow : Amazon.de: Garden WWW.AMAZON.DE Kärcher K 5 Pressure Washer K5 Compact 1.630-750.0, 2100 W, 230 V, Black,Yellow : Amazon.de: Garden Kärcher Hochdruckreiniger K 7 Compact, Druck: max. 180 bar, Durchfluss: 600 l/h, Flächenleistung: 60 m²/h, Wasserfilter, Gewicht: 16 kg, Hochdruckschlauch und -pistole, Dreckfräser, Strahlrohr : Amazon.de: Garten WWW.AMAZON.DE Kärcher Hochdruckreiniger K 7 Compact, Druck: max. 180 bar, Durchfluss: 600 l/h, Flächenleistung: 60 m²/h, Wasserfilter, Gewicht: 16 kg, Hochdruckschlauch und -pistole, Dreckfräser, Strahlrohr :...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.