Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

@Jures, ne vem ?e si porajtov, ampak ?umaher je s postanka pri?el nazaj na progo ZA Hemijem, tko da ne bi o "pranju" :dudek: Aja, sicer pa imata Nico in ?umaher isti avto, tako da to je najbolje relevantna primerjava, pomoje.

Sam ti bo? pa kmalu na nivoju Ali?ića - Schumi je pri?el po postanku za Buttona na tretje mesto, Hemi je bil zadaj... da ti en knof (kateremu je bil za naslov pri Brawn GP konkurent celo Barichello) tvojega nadvoznika pere :hohoho:

Ena konkretna priomerjava MS - Nico bi se pokazala ?ele skozi celotno dirko (kot se je ?e ve?krat, ko sta bila razli?no hitra v razli?nih delih dirke), lahko da je imel Nico le prvi set gum bolj?i/nov oz. nerabljen, in je zato MS zaostajal.

Druga?e pa super zanimiva dirka, polna prehitevanj - ?e na mnogo takih dirk v leto?nji sezoni :bravo:

Nico odli?no, sicer so mu McLarnovi mehaniki "podarili" zmago, ampak tega se itak ?e ?ez 2 tedna ne bo noben spominjal. Schumiju je matica odnesla vsaj 2 mesto :angry2: , dobro tudi Button in Hamilton, Vettel je prilezel presenetljivo visoko s postankom manj, je bil pa danes ?rtev velike obrabe gum Kimi.

Se pa bojim, da je bil dana?nji dan in forma Mercedesa bolj izjema, ker je bil asfalt hladen in se posledi?no niso gume pregrevale, tako da niso imeli njihovih klasi?nih te?av z obrabo. Zna biti ?e v Bahrajnu vse po starem, torej kvalifikacije super, potem na dirki pa prekomerna degradacija gum in boj z Alonsom za 8-10 mesto.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Glih je zletu s proge, pa nazaj mu je ratal prit. :aaaaa:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

@TheBill - nisem sicer jasnoviden, ampak dvomim da bi bil v?eraj ?umaher "najmanj" 2. (je pa to teorija, ker vedli za ziher nikoli ne bomo, hehe). <_<:D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

A pri Mercedesu so pa zaposleni sami debili al kako :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Ma jebe naj se RTV - a zdej bomo pa nek tretjerazredni tenis gledal namest prenosa formule?

33112_1.png

Napisano

Ma jebe naj se RTV - a zdej bomo pa nek tretjerazredni tenis gledal namest prenosa formule?

ORF sem moral spremljat! <_< Kimi je super odpeljal, ?koda da mu ni zneslo zmagat z Lotus-om. :jezicek:

Napisano

Kolk je letos zanimiva sezona - 4 dirke pa je prvih 7 dirka?ev v samo 20 to?kah razlike. :bravo:

33112_1.png

• 3 tedne kasneje...
Napisano

?estitke novemu zmagovalcu in pa fajn videt Williams F1 po ogromno letih na prestolu! :cheers::jupiii:

Napisano

Privo??im jim. :bravo: A ni bil prenos na TVSLO2? Jaz imam sicer RTVSLO HD. :D

Od zdaj naprej bom vpla?eval ?portne stave. Da Schumaher ne pride do konca. :hudicek:

Napisano

Ta sezona je fenomenalna - 5 dirk, 5 razli?nih zmagovalcev iz petih razli?nih mo?tev. Torej za naslednjo dirko pri?akujem Kimijevo zmago :aaaaa:

Maldonado je odpeljal fenomenalno, Alonso tudi in oba Lotusa, ostali pa bolj klavrno. Masso nej ven kiknejo, ?umi je obujal spomine na svoje podmorni?ke predniki iz II. svetovne vojne in je torpediral Senno.

Druga?e pa prvih sedem dirka?ev je le 20 to?k narazen :jupiii:

33112_1.png

Napisano

Na tujih medijih pa pi?ejo, da kako je mo?no da je imel Senna spredaj mehke zadaj pa trde gume....

Ma to ni ni? takega, to jaz v Gran Turismu prakticiram v endurance dirkah, da dlje zdr?ijo pa se bolj? dr?i. :hudicek:
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Nisem njegov fan, vseeno pa ?estitke ?umelnu, ampak spet ima dose?ek grenak priokus! <_<

• 2 tedna kasneje...
Napisano

ho?e? re?t...

...postane sedmi zmagovalec na sedmi dirki

33112_1.png

Napisano

Gledamo kar napeto F1 dirko, no upam da dobimo ?e sedmega razli?nega zmagovalca v tej sezoni. :cheers::jupiii:

Napisano

Napeto je blo do konca, kon?no HEMI! :cheers::hudicek:

Napisano

Pismo ej makaronarji...in Ferrari k naseda Pirelliju in Pirelli za te kr? gume...?e kormoran bi bil bolj?i... :blink:

Napisano

Sam tole s ?umijem je ?e kar parodija... tolk o nem?ki natan?nosti in kvaliteti - bullshit; razen, ?e je to fora, da bi se radi ?umija znebl pol mu pa take kajle spu??ajo :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Hamilton super odpeljal :bravo: in dal vedeti knofu, kje mu je mesto.

Bemti, sam ?e dva kroga bi bila dirka dalj?a, pa bi bil Fonzl odli?en osmi... hehehehe :hudicek: Me tudi zanima, kdo ima pri Ferrariju taktiko ?ez, pa zakaj ga Montezemollo sploh ?e gleda.

Massa... pejd, ?im prej, kamorkol. Tole ni ve? ni?emur podobno, zdaj ?e v suhem piruete dela. ?umi bi moral pa kar sredi sezone re?t Mercedesu hvala lepa, te nezanesljive kante ne bom ve? vozil, najdite si drugega voznika, ki bo vozil ta jetra srebrna. Na ta na?in bi jim ?e najlep?e vrnil v marketin?kem smislu, glede na to, kak?en avto mu letos pripravljajo - pogled ve?ine, ki F1 ne spremlja prav podrobno, na celotno zadevo, pa je par postov vi?je predstavil ?e Wankel...

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.