Nogomet
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pač ne, razen, če si se prepoznal. Kje na plakatu piše kdo je hijena oziroma je označeno? Ti si pač domišljaš kdo je to, ampak če gremo tako naprej sem jaz lahko potem pri vsakem tvojem postu, zaradi nekega razloga, užaljen, ker si me z nečem užalil. Dejmo res nehat se igrat žrtve in dajat štango tistim woke osebam, ki ne vedo ne kdo so, ne katerega spola... vejo le da so užaljeni pa čeprav ne vedo zakaj.
-
Ne sedaj dreka v celofan zavijati in se neumnega delati... Drži tudi v primeru levice.
-
U shit... nikogar niso direktno prikazali, da bi ga poistovetili s hijeno... zdaj če si sam prepoznal je to pač tvoj problem. Škoda, da ne vidiš razlike med plakatoma, kjer so z banano nekoga dejansko ponazorili in VSI vemo na koga so ciljali. Tale plakat ima pa kar nekaj interpretacij in lahko ga bereš, kot da sami sebi pravijo, da je bolj biti lev kot hijena, kar je verjetno res... Se pravi gre za igro besed. Lahko ga seveda bereš, da so oni levi vsi ostali so pa hijene... ne tukaj ne ciljajo direktno ne na SDS, NSI, ker isto lahko potem beremo, da so SD hijene al pa GS ravno tako. Če bi dali notri pa sliko gologlavega... ja pol bi se pa direktno videlo na koga so usmerili in ja tisto pa bi bilo res precej žaljivo... celo bolj kot banana. Še kakšen primer prosim, da so direktno žalili točno določenega političnega nasprotnika in da ni dvomov kaj je bilo mišljeno.
-
Ne pa saj je smešno...dejstvo, da teh 20% ljudi celo ima volilno pravico 😂
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.