Nogomet
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bi se pohvalil po tem, ko sem zjutraj našel mizo na travniku, jo zapeljal nazaj ob hišo, miza pa je v drugem poskusu šla direktno v avto. A se takim reče budala ali kako že ...
-
Ja imam zavarovano vse pri Generaliju, hišo in 3 x avto tako da imam neke skupne popuste. Za mazdo 6 2,5l, homura, letnik 2023 sem plačal ta mesec 800 eur polni kasko z vsemi možnimi kombinacijami in odkupom 1 škode. Edino kar nimam na polici je asistenca. Za mazdo CX30 2,5l, nagisa, letnik 2025 sem plačal lani 580 eur polni kasko z vsemi možnimi kombinacijami in odkupom 1 škode. Edino kar nimam na polici je asistenca.
-
Jaz sem imel trgovalni račun in sem jih prvi dan prodal po nerealni vrednosti.
-
Ampak, sej niso dost zgrešili. Avti ratujejo grdi, smovoznost je trend.... edino kar so kiksnli so družine z dvema otrokoma.
-
Nič, ker kot predhodno v debati ugotovljeno, tisti ki imamo nad 120 Evrov, lahko dobimo samo delnice, ne izplačilo denarja . Vse lepo in prav, ampak najprej moramo odpreti trgovalni račun na eni borzni hiši ali banki, kar pa ni zastonj 🤑, da lahko sploh prenesemo delnice. Se pravi so nas na lepi način žejne peljali čez vodo, ker folk se s tem ne bo ukvarjal, da bi moral nekaj plačevati da dobiš na koncu verjetno nič. Izjema so verjetno tisti, ki se z delnicami že ukvarjajo in imajo račun.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.