Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jest k ?e B ekipo v?asih pogledam, sem debelo gledal na postavo, kijo je poslal Pep. Za pol jih ?e sli?al nisem.

U glavnem Villa je ?e v top formi, ?tange ?e cila! Iniesta je pa bil najbolj?i na igri??u. Je ?aral k zme?an.

Dons pa nova tekma.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Te?ka bo. Real se za?el s streningi veliko prej in so ve? ali maj kompletni. Na?ih pol ni blo do 8.avgusta. Zdaj takoj pi?ijo vsi na prijateljske tekme. Plus vsi na?i so se neki po?kodoval na dopustih (Pique, Xavi, Puyol,..)

Tko da bomo vidl kaj bo... Ralovci so tudi bolj motivirani po eni strani.

Napisano

Po?itnic je konec :D

?panski superpokal

14. avgust ob 22.00 Real - Barcelona

druga, povratna tekma 17. Avgusta 2011 ob 23.00 na stadionu Camp Nou.

Na katerem programu je pa prenos?

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Me zanima kaj se bo na povratni dogajalo, Real bo letos gotovo bolj konkuren?en kot lani! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tle nimam kej, Real je bi bolj?i. Presenetil so me tudi z napadalno igro. Bomo pa vidl kaj bo na povratni tekmi.

Pri na?ih so v?eraj manjakli kar 4-je iz prve postave (Xavi, Puyol, Pique in Biskvit). No xavi in Pique sta potem pri?la gor, ampak se je videlo na?im, da niso bli pravi. Me je pa zelo presenetil alexis, igral je odli?no. Sem mislil, da se bo veliko bolj lovil, ampak ste z Messijem ?pilala, kot da sta ?e iz La Masie skupaj. ?e bo ?lo tko naprej, bo to odli?en nakup.

2:2 je dober rezultat za nas, ?eprav bi si Real mogo?e zaslu?u zmago. Ampak na?i so si jo tudi v finalu pokala, pa je Real zmagal. Tko pa? je. Povratna tekma bo zanimiva.

EDIT: samo to pa je blo, takoj po odmoru, ko je Real zgubljal, so za?eli "prljave igre". Marcelo takoj Messiju na noge. Pepe se je samo po ?ude?u zmazal brez kartona nad tistim naletom na Alvesa. Tokrat ni potrebnik po?asnih postekov, da se vidi, da ni bil tudi blizu ?ogi...

Napisano

Glede na to, koliko je Barcelona raz?telana, so jo ?e dobr odnesl.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Jap nasi so prakti?no s pla?e pr?li, Alves, Messi, Masch, Sanchez ?e en teden niso treniral. No bojda je Messi prosil da mu Barca po?lje nega trenerja in da bo on na dopustu malo ve?bal.

Samo sem ga med tekmo gledal, kako se je ?e v prvem pol?asu naslanjal na kolena.

Druga?e pa ?e ena hecna primerjava, prosta strela CR-ja in Messija, katera oba falita. Zdaj pa pove?ite kdo je delal kaj, en se je po zgre?enem strelu malo nasmehne, eden pa roke v luft, se krem?i in pizdi in dela dramo.

Napisano

Jah sem mel prav, Messiju je ?lo med tekmo nekaj na kozlanje, zdaj a zaradi napora ali pa je bil kaj "bolan".

Danes pozno pono?i drugi krog. Mourinho je rekal, da bojo igral isto kot doma, samo bojo spremebe v postavi, se pravi da bomo na koncu gledal bunker.

Napisano

?estitke Totim za preboj v Ligo Evropa, pred sre?anjem namre? nisem bil ravno prepri?an v njihov uspeh! :blush:

P.S. - u Zagreb bom ?el lahko gledat RM! :jupiii:

Napisano

Bravo Maribor :rispekt: Dinamo ma same hude ekipe...ampak najva?neje je da Barca trga gate...?e en superpokal :bravo:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

RM pa s 6:0 potopil Zaragozo, letos bo ?e vro?e v ?panskem prvenstvu! :hudicek::jupiii:

Napisano

RM pa s 6:0 potopil Zaragozo, letos bo ?e vro?e v ?panskem prvenstvu! :hudicek::jupiii:

Uh kolk jo bo pol ?ele Barca :harhar:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

?oga je okrogla,v fuzbalu ni nobenih vnaprej pisanih pravil glede rezultata. Niti slu?ajno pa nisem prepri?an, da bo na naslednji tekmi Barcelona premagala RM (bomo vidli, ?as je najbolj?i sodnik, vse ostalo so teorije in ?pekulacije ter nepredvidljiva predvidevanja). :hudicek::punk:

Napisano

?oga je okrogla,v fuzbalu ni nobenih vnaprej pisanih pravil glede rezultata. Niti slu?ajno pa nisem prepri?an, da bo na naslednji tekmi Barcelona premagala RM (bomo vidli, ?as je najbolj?i sodnik, vse ostalo so teorije in ?pekulacije ter nepredvidljiva predvidevanja). :hudicek::punk:

Real Madrid je precenjen klub. Preve? visoko se nosijo glede na njihove predstave... RM lahko na eni tekmi premaga Barcelono, ampak dobljena bitka ?e ne pomeni dobljena vojna in naslov je na koncu edino kar ?teje...teh RM ni videl ?e nekej ?asa :glare:
Napisano

Treba je pa? (optimisti?no) gledat naprej, ne nabirat frustracij na podlagi preteklih spodrsljajev! :danzoman::bravo:

Napisano

Treba je pa? (optimisti?no) gledat naprej, ne nabirat frustracij na podlagi preteklih spodrsljajev! :danzoman::bravo:

Mene Real Madridovi "spodrsljaji" zelo zabavajo in ne frustrirajo.
Napisano

Z njihovega vidika je blo mi?ljeno, se razume! :harhar:

Napisano

wow, po dolgem ?asu je Olimpiji uspelo premagati Maribor in to kar konkretno :bravo:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.