Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Me je pa totalno presenetil APOEL! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

mail je car, ampak je bil malo sebi?en v?eraj....

Upam da je to sarkazem. :D V?eraj je vse ?ivo zadel in tudi ?timal akcije po celem igri??u.

Peleta nisem gledal ker sem premlad, Maradono sem ujel bolj na drogi kot pa ?ogi, ampak vseeno mislim da Messi presega oba. ?e pobere ?e svetovno prvestvo, bo pa najbolj?i brez debate.

Napisano

@Daskan - ne verjamem da je Argentina zmo?na osvojit SP. :ne vem:

Napisano

@Daskan - ne verjamem da je Argentina zmo?na osvojit SP. :ne vem:

Jah te?ka bo. Predvsem na ra?un obrambe. Napad in vezno vrsto imajo kar solidno. Napad je sploh odli?en, Messi, Aguero, Lavezzi, Higuain. KAr bojo mogl popravt v napadu je realizacijo, ker Messi jim zrihta miljon ?ans na tekmo, pa ostali falijo vse mo?ne zicerje.

Ampak ?e se jim vse poklopi in dobijo ugodne nasprotnike, kot je to imel na zadnjem SP-ju Urugvaj, ki so meli lahko skupino in potem tudi dokaj lahek knock-out.

?e po?timajo obrambo, kar je mo?no v dveh letih, in v vezni nekega kreativca (pastore?), potem mislim, da bi ?lo. Najbolj pomebno pa, da dobijo enega solidnega trenerja, ki bo znal ?pilat Messija. Na pa tko kot prej?nji, ki mu je prepovedal vra?anje na sredino. <_<

Napisano

Po imenih sode?, imajo napad STRAHOVIT. :hudicek::jupiii:

Napisano

Tok trpim ko tole gledam - sovra?im Bayern, pa ?e 4:0 zanje je. :blush:

Napisano

Genau kontra se odvijata obe tekmo, ?e vseeno pa total navijam za ?elsi! :blush::hudicek:

Napisano

Oba ?panska kluba se lahko v LP sre?ata ?ele v finalu, vmes pa vidim 2 veliki oviri (za obe ekipi) al pa celo 3, npr.; Bayern, Milan in Chelsea. :P

Napisano

Po?asi se sli?i stava ?e mar mikavna zadeva, pred ?asom vas ?e ni mikala. :P:bravo:

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Ker fuzbal!!!!!

La liga spet odprta

No, si se zdej ?e kej opogumu za stavo (jaz sem ?e vedno ZA)? :jezicek:

Napisano

-4 :jupiii:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Jaz tud mislim da zna bit Bayern prehud zalogaj! :blush:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Bayern bo dal vetra Realu oziroma so Nemci res prva bolj?ih ekip, ki jih je Real sre?ov v LP in takoj vid? kaj se zgodi.

V soboto ?e zgubijo El classico so pa v pizdi :D

Napisano

Bayern najbolj sovra?im od vseh ekip, tko da ?e pride v finale, bom v vsakem primeru za njihovega nasprotnika navijal, pa katerikoliko bo od unih dveh. ?e zmeri pa mislim da je RM zmo?en vsaj tistih 1:0 odigrat v Madridu na povratni. :cheers::jupiii:

Napisano

Sem v ?asu R. Carlos-a navijal za RM, zdaj so mi pa za bruhat.... tudi Bayern mi je anti ampak v?eraj sem se veselil :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Zanimivo da trenutno vodijo Angle?i (sem direkt na gol pri?el domov). :)

Napisano

So?alje, zadnjih 6 dni ni bilo pisanih Barcelonistom! Mam tudi za dana?njega ?panca mal slab ob?utek, jao sam ne da je Bayern prvak na koncu! :unsure::rolleyes:

Napisano

Za koga se danes navija?

Zaenkat je 2:0, ampak mislim da bo ?e cela jebada tale tekma, ?vabi so hudi k zmaj! <_<:hudicek:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.