daSKAn Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Murijevemu avtobusu je po?ila guma. Samo zdej je pa real ziher zmagal LP. Atletico pomoje nima ?ans. Citiraj
Z M A J Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Murijevemu avtobusu je po?ila guma. Samo zdej je pa real ziher zmagal LP. Atletico pomoje nima ?ans. Te?ko re?t, ker ?oga je okrogla, nogomet pa igra presene?enj, pri tem niti ne bi bilo veliko presene?enje ?e Atletico zavlada v Madridu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. maj, 2014 Prijavi Napisano 18. maj, 2014 ?estitke Atleticu, da je v ?PA prvenstvu pustil zadaj oba velikana. Tale mo?ak je pa meni ?e od nekdaj zelo simpati?en, obenem je tudi zelo sposoben in totalno mu privo??im trenerske uspehe; http://www.24ur.com/slovenec-ki-je-hrvate-pripeljal-v-nogometno-evropo.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. maj, 2014 Prijavi Napisano 24. maj, 2014 Upam, da spremljate dana?njo tekmo oz. Madridski finale v Lizboni, ker tole ni napeto ampak na?esto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 26. oktober, 2014 Prijavi Napisano 26. oktober, 2014 Jaz sem u?ival v v?eraj?nji tekmi in pa seveda zelo zadovoljen z razpletom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 12. maj, 2015 Prijavi Napisano 12. maj, 2015 Smo pozabl mal na to temo. Danes povratne. Komaj ?akam za na?e danes. Jutri po pa sploh zanimivo. bolj privo??im Juvetu. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2015 Prijavi Napisano 12. maj, 2015 Jaz pa kot RM dan ravno obratno, ?e bodo Torincani v finalu, bom vsekakor navijal za Katalonce! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Danes kon?no dostopil Sepp Blatter. Najhuj?i mafijski boter vseh ?asov. Samo zdaj bo sme?no, kak se bo ostala pokvarjena banda grebla za stol?ek. Druga?e pa, sobota je recimo ?e blizu in ena ekipa bo osvojila zgodovinski troj?ek. Upajmo da Barca. 1 Citiraj
daSKAn Napisano 8. junij, 2015 Prijavi Napisano 8. junij, 2015 Tudi jaz bi po eni strani privo??il gigiju in Pirlu, a ?al sta oba bila v napa?ni ekipi. Igralca, kot se zagre, vzor kaj bi nogometa?i morali biti ne pa to kar se grjo Balotteli ipd. V?eraj potem gledal parado in fe?to zraven pa jedel torto. Mi je bilo ?al da nisem v Barceloni. Zato nekako zdaj planiram, da bi jo spet Septembra pobirsal tja. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. junij, 2015 Prijavi Napisano 8. junij, 2015 Sem vesel, da so zmagali va?i. Te?ko jih bo premagati tudi v prihodnje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 8. junij, 2015 Prijavi Napisano 8. junij, 2015 Letos so volitve pr nas. Vpra?anje kaj bo po?elo novo vodstvo. Zdaj?nje, pokvarjno vodstvo, je ustvarjalo neko umetno krizo, samo zato da so se prikazovali kot repeniki. Zdaj pa be?ijo in se skrivajo pred roko pravice. Upam da novo vodsvo ne bo preve? posegalo v kader, da bojo pustili Lucha in ekipo pri miru, da se pripravijo, potem ne dvomim da bodo padale lovorike ?e naprej. Res da je trenutno vodstvo zdaj pobasalo vse mo?ne lovorike, samo ?e vedno upam da spakirajo. Naredil ogromno ?kode klubu, prodal vse kar je bilo svetega.... Citiraj
Z M A J Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Kak?en gospodin tale njihov predsednik, hehehe http://www.24ur.com/sport/nogomet/predsednik-se-je-na-nogometni-tekmi-tako-dolgocasil-da-je-v-63-minuti-ukazal-enajstmetrovke.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. december, 2015 Prijavi Napisano 8. december, 2015 Nisem si mislu, da je Nizozemska liga komaj 10. po mo?i v Evropi; https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 29. februar, 2016 Prijavi Napisano 29. februar, 2016 ?e en fajni clip: Jaz sem pa bolj gore? navija? pa uapm da se Real ne sestavi. Ker pol pomeni da gre mojim dobro. Perez je popolnoma zabluzil. Odstavil Carlota, ki je vrhunski in je bil priljubljen, pripeljal Beniteza, v klub vla?i imena, ki prodajajo drese in ne kar rabijo. Mislim da bi njim odhod ronalda ?e najbolj pomagal. Zabija ogromno golov a to so goli, ko se zna?a nad pla?ki, letos na velkih tekmah ne vem ?e je dal dva gola. 8 golov pa sam Espanyolu, ki itak nastavi ritko velikemu bratu. Ob slab?em Realu, se ?panski ligi pa itak ni bati za koeficient, so itak tok gladko prvi. Citiraj
Z M A J Napisano 1. marec, 2016 Prijavi Napisano 1. marec, 2016 Real je v konkretni krizi, to je dokazal ze Atletico Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 V ?paniji se igra najbojl?i ?ogobrc, natan?neje v MADRIDU! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Mislim pa da na neutralnem bo mali Madrid bolj nevaren. Nenazadnje so strli Bayern v gosteh, medtrm ko je Real bil neprepricljuv na domacem. Se to z obilo stece. City pa u?as, brez gola 180 minTokrat v finalu jaz celo bolj privo??im uspeh ATM, ker so se mi 2014 fuuul zasmilili s prejetim golom v 91.minuti. RM je dobil svojo 10-ko in zdaj privo??im some??anom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 Real v tem finalu po takem krompirju da ni za verjet. Kok sre?e so mel z ?rebi. Barca pa glih v dveh tednih ko ji gre vse narobe, dobi najte?jega mo?nega nasportnika. Po pravic, ne privo??im ne enim ne drugim. Ateltom zato ker zame igrajo ogaben nogomet, Pretepa?tvo, zavla?evanje, goljufije. Tako kot sem danes bral eno hecno napoved za finale: Atleti bojo hitrozadeli, naslednjih 23minut pa bojo Oblaku zdravil po?kodbo obrvi. Po drug stran pa kot Cule itak ne moram navijat za ta bele, sloh po tem krompirju od ?reba... . Ampak zmagal bo Real. Atleti igrajo na 1:0. Real pa zna tudi na pretepa?kih tekmah nekako stisnit en gol z glavo. Atleti mo?i za podalj?ke nimajo. 1 Citiraj
LabiGT Napisano 23. junij, 2016 Prijavi Napisano 23. junij, 2016 mater je dal c.ronaldo en super gol vceraj... takih golov je malo (ponavadi so bombe, z glavo al standardni z enim dotikom) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 23. junij, 2016 Prijavi Napisano 23. junij, 2016 ce ni vec brazilcev, pol je bedno..to je isto, kot ce ne bi blo nemcev v euruargentina brez maradone je tud sam za zgodovino Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 4. julij, 2016 Prijavi Napisano 4. julij, 2016 Kaj gledate aktualno EP? Me zanima vasa napoved finalistov in PRVAKA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. julij, 2016 Prijavi Napisano 4. julij, 2016 Ne me pljuvat samo finalista bosta Portugalska in Francija. Portugalci izvajajo italijansko taktiko, da se komaj izvle?e? iz skupine in nato jedva napreduje?, da na koncu celo igra? v finalu, kjer pa bo vseeno Francija premo?na. Citiraj
Boss Napisano 4. julij, 2016 Prijavi Napisano 4. julij, 2016 Ne vem ?e kdo spremlja Copa America, ki je veliko bolj zanimiv, u?itek je gledati argetinske zvezdnike kako igrajo ekipno in lahkotno....Messi pa nov mejnik, adijo BAtistutaHja kaj ti pomaga tak super gol, ?e iz penala fula? cela vrata in spusi? finale ter si pol tolk razo?aran, da se skuja? in ne bo? igral ve? za rerezentanco? Messi je samo ?lovek in ne bog tako da tudi Argentina dobiva udarec za udarcem - tokrat ?e drugi? od ?ila. Citiraj
Z M A J Napisano 4. julij, 2016 Prijavi Napisano 4. julij, 2016 Boss, jaz pa mislim da bo ravno obratna zasedba; Wales in Nem?ija, ampak ?al zmaga Nemcev na koncu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. julij, 2016 Prijavi Napisano 4. julij, 2016 Boss, jaz pa mislim da bo ravno obratna zasedba; Wales in Nem?ija, ampak ?al zmaga Nemcev na koncu. Saj jaz bi tud to raje videl... ampak ...hmmm... sicer bomo pa videli. Upam, da se motim. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.