poky Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Ma ja,kot vsak zaveden ali nezaveden slovenceljn tudi jaz verjamem v zmago na?ih......pa ?e bi igrali proti ekipi All star off the world,ko bi verjel v zmago. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Daskan a si upa? stavt? ?e zgubi? vsakemu foruma?u pla?a? pico, ?e pa zmaga? ti pa vsak foruma? pla?a pico... a je fer Citiraj
LabiGT Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 ne ne, jaz hocem da slovenija raztura pico tud hocem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 ne ne, jaz hocem da slovenija raztura pico tud hocem bo? dobu... Daskan ?asti Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Zaenkat ... VODMOOOOOOOOOOOOOO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Sm hotu prej napist, da ne upam stavit, ker bol bojo pol janezi res zmagal.... Je ?e drug pol?as, da vidmo kva bo. Moram priznat, da igrajo odli?no, edino novakovi? je bolj zaposlen z ?irjenjem rok kot pa z laufanjem.... Citiraj
Ninja Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Mi gremo pa v Afriko majkemi. Citiraj
LabiGT Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 krasko brez cesna prosim lepo !!!!!!!!!!!! rusija RAUS!!!!!!!!! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Daskan... men ta velko klasi?no Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 ZMAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Kolk so Rusi izgubljali ?ivce pa bi se kar tepli. ZMAGAAAAA!!! Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 @Daskan - drugi? bo treba mal bolj vrjet v svoje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Hehe, ja v prvem pol?asu so igral odli?no, v drugempa je ?e ?lo mal za nohte... res take borbenosti mislim da ?e nism vidu pr na?ih. Tko da jim privo??im. Tokrat vsaj niso za?tikal vodstva oz. ugodnega izida, kot so to po?eli v kvalifikacijah. "Verjamem" pa jim ?e zmer ne.... Ampak ?e mislijo na SP potegnt spet kako tako, kot je bila proti Srbiji in zapravit 3:0 vodstvo, je bolj da bi dons ostal doma. Citiraj
LabiGT Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 dej ti rajs pice zrihti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Abramovi? pa Medvedov sta ?e na avionu za Rusijo. Abramovi? ?e ?tudira ?e bi kupil celo ekipo takoj ali prec. Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Zdej ?e dr?im pesti da Francuzeki pu?nejo! Mi je pa za Bo?njake kr mal ?al! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Francozi so se zajebal z selektorjem. Ne vem zakaj majo tistga pep?ka ?e zmer na klopi. ?e pogleda? kako postavo majo, dol pade?, mogl bi bit favoriti za SP ne pa da se mu?ijo v dodatnih kvalifikacijah. Bosancev je ?koda, majo mal smole ker so nekateri po?kodovani. Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Matr ampak na?i so res eksperti za tele dodatne kvalifikacije - ?e nas nebi takrt ju?ni brati za?tihal, bi mel celo 100 % izkupi?ek, do ?esar pa niti ni dost mankal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 ?e tale slika velike Slovenije in male Rusije ni ironi?na pa ni? no?em. Pa tudi pogled Pahorja (popu?ili boste) in Medvedova (mali Slovenceljni, saj se mi kar malo smilite) pred tekmo sta za oskarja. Citiraj
iceman22 Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 nimas kj,nasi so bli dones najboljsi,lahko jim samo cestitamo..js ponavadi nikoli ne gledam fuzbala,edino takrat ko so nasi dobri jih gledam...CESTITKE SLOVENSKI EKIPI za fantasticno igro.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Veseli me,da nas je ve?ina tu gor pravilno napovedala zmago na?ih (daSKAn, mimogrede,jaz jem kapri?ozo z tabaskom ) Itak bi vsako ekipo,ki bi jo dobili na teh dodatnih kvalifikacijah povozili.Enostavno so trenutno med najbolj?imi v Evropi. BRAVO NA?I. Citiraj
Sirius Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 No pa polejmo primerjavo: SLO : Rusija Nogomet 1 : 0 Prebivalstvo 1 : 74 Povr?ina 1 : 842 V lu?i teh ?tevilk je zmaga SLO na d Rusijo vesoljna. :mi pijemoo: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Z M A J Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Matr sam res je Kek zgradil nekak?no prepoznavno (dokaj agresivno) igro, res slava mu! Pa tisto, ko je bilo po ?rebu govora, da se moramo bati bolj Hiddinka kot igralcev, sem vedu da so bu?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Matr sam res je Kek zgradil nekak?no prepoznavno (dokaj agresivno) igro, res slava mu! Pa tisto, ko je bilo po ?rebu govora, da se moramo bati bolj Hiddinka kot igralcev, sem vedu da so bu?e! Sej je pokazal lepo v?eraj,kak?na reva je,ki ne prenese porazov,ko se ni udele?il obvezne konference.Po mojem bo Slovenijo sanjal ?e kar nekaj let. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.