Janez007 Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april (urejeno) Zanima me, ali obstaja kakšen trik, za odstranitev emblema, ko je platišče na avtu? Sem poskusil s plastičnim orodjem, pa je reža tako tesna, da ne gre. Mora res platišče dol? Popravljeno 5. april od Janez007 Citiraj
godlike Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april Kaj imaš nove? Jaz sem z šraufarco noter zvrtal in potem s svedrom ven cuknil. 4 komade na Mondeotu. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april Na tem videu na instagramu je ful dobro prikazano kako enostavno jih odstraniš dol. Meme_struation (@_meme_struation) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 103K likes, 374 comments - _meme_struation on October 16, 2024: "Sre! Here's a classic recipe... 3 Citiraj
Janez007 Napisano 5. april Avtor Prijavi Napisano 5. april (urejeno) Moram vprašat ženo, če ima slučajno kje v omari to orodje. Za @skritikrt ne dvomim. 😃 Drugače sem pa že rešil po kmečko ... Popravljeno 5. april od Janez007 3 Citiraj
skritikrt Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april (urejeno) pred 56 minutami je Tilen5 napisal: Na tem videu na instagramu je ful dobro prikazano kako enostavno jih odstraniš dol. Meme_struation (@_meme_struation) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 103K likes, 374 comments - _meme_struation on October 16, 2024: "Sre! Here's a classic recipe... Bi kupil,sam ni na Metabo-CAS baterije😂🤣...k "na roke,pa tud sam znam😄... Sam🤔...mogoče ima pa žena🙄,pa da ne vem😲 Popravljeno 5. april od skritikrt 2 Citiraj
NevLado Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april dne 5. 4. 2025 ob 12:12 je Janez007 napisal: Zanima me, ali obstaja kakšen trik, za odstranitev emblema, ko je platišče na avtu? Sem poskusil s plastičnim orodjem, pa je reža tako tesna, da ne gre. Mora res platišče dol? Z lesenim kladivom - z lesenim delom udari iz notr na ven, pa bo odpadu Moraš pa odvijačit felgo 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.