Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ampak kao se janševci hitro vžgejo... Čisto v vsaki stvari vidijo, da je Golob kriv. Sploh jih ne zanima a dejasnko je al ni, ampak za njih je dejstvo, da je. Ampak pustmo to, vsak zase najbolj ve kako pa kaj. Oddaja Tarče včeraj je bila za moje pojme vodena odlično: 1. Bergant je bil spoštljiv do vseh svojih gostov pa ne glede kaj zastopajo 2. Pustil je da so dokončali svoje stavke brez nasilnega prekinjanja in skakanja v besedo. 3. Ni dajal občutka, da bi želel peljati zadevo, v smer, ki bi jo začrtal voditelj. 4. Intiligentnim gledalcem je puščal naj si sami odločijo komu bodo verjeli, čigave izjave so primernejše oziroma bolj verjetne. Se prav je dal nam v roke kako si bomo zadevo razlagali. 5. Tema je bila zanimiva, izjave sodelujočih tudi. Eriki po drugi strani se vidi, da se je učila od Slaka, da se počuti zelo pomembno in daje vsakič bolj vtis, da je ona center dogajanja in ne tema. Če ji kaj ni všeč in da ne gre po njeni zamisli je nesramno skakala v besedo in prekinjala govorca. Pri tem je bolj izražala kompleks večvrednosti kot pronicljivosti, da bi od sogovornika izvedela še kaj več. Nobene spoštljivosti nima ne do udeležencev, ne do gledalcev, katere smatra kot, da so idioti in da je ona poklicana, da jim "razloži" kako morajo razmišljati. Veliki voditelji oddaj na resnih medijih, tega ne počnejo, so tam, da povezujejo in ne da ustvarjajo mnenje. Če tega ne počnejo govorimo o rumenih medijih in oddajah. Kdor je gledal oddajo tri tarče nazaj in da ima vsaj malo normalnosti v sebi je moral po 5ih minutah preklopiti drugam. Tisto je bilo negledljivo, ko za začetek en starš v 20 sekundah agresivno napade vse sogovorce še predno so sploh imeli možnost kaj reči. Kljub temu, da mi je hudo, ker ima hudo bolnega otroka, ampak to ni način, da udrihaš po vsem in vsakm, jih grozeče gledaš direkt v oči pa al so imeli kaj pri tem al pa so le prdiatri, ki bi naredili vse za zdravje otrok. Erika pa ni niti za trenutek poskusila ustavit tak agresivni začetek ampak se je samo rahlo muzala in le gledala kaj bo. Za zaključek, Tarča je lahko odlična oddaja in včeraj smo videli, da v resnici tudi zna biti. Da lahko slišimo mnenja različnih govorcev, ki tudi pridejo do zaključkov svojih navedb, brez, da bi bili grobo prekinjeni, mi gledalci pa ostali na suhem, kaj je nekdo sploh želel povedati. Jaz Erike osebno ne bi rezal, le punci je treba dat nekaj lekcij bontona, pa da naj si pogleda razne druge talk showe in da Slak pač ni merilo po katerem se dober voditelj zgleduje.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.