Skoči na vsebino

Kako to da Mazda ni postala premium brand

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Kako to misliš ''ni premium''??

Come Again Excuse Me GIF by CBC

Popravljeno od g.Wankel

The ability to speak does not make you intelligent.

• 5 mesecev kasneje...
Napisano
dne 5. 10. 2025 ob 23:24 je Bini napisal:

Nima pojma, samo nekaj naklada.... :nevem:

A se ti zdi ali misliš omenjeno?

Za premium imaš razlago dr. Jureta : 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Bože mili, molim te, izvini mi....

Audi se plača preimum, ima pa boljše materiale in tudi izgleda nekak. Čeprav je isti motor, nikoli nima Škoda take opreme kaj šele podvozja.

Gledal sem pred leti test, ko so primerjali A3, Leon in Golf. Zanimivo. Ker so res slični.

Še vedno pa sem mnenja, da moreš kupit premium polno opremljen, drugače si plačal samo značko.

Napisano

A kot tipični balkanec še danes nisi dojel, da pri japoncih šteje kvaliteta, pri švabih pa značka?

Verjemi mi, da je vse v dojemanju in kako imaš pri sebi razčiščeno ter kakšne imaš duševne probleme.

Napisano
pred 33 minutami je godlike napisal:

Audi se plača preimum, ima pa boljše materiale in tudi izgleda nekak. Čeprav je isti motor, nikoli nima Škoda take opreme kaj šele podvozja.

Placebo efekt je tud neki vreden. Logično, da moraš 15k al pa 20k€ razlike z nečem opravičit. OK bom zapeljal malo drugače, da ne bo kakšnih fršlokov in podobno.

V 80 in 90 ih so Mercedes, BMW, Porsche, do neke mere tudi Audi bili res razred zase. Ostali recimo ljudski avti, ki si jih je raja sploh lahko privoščila, so mogoče dosegali le kakih 30% kvalitete omenjenih al pa še to ne. Danes je drugače, danes dejansko težko najdeš avto, ki bi res izstopal in bil nekaj svojega pa da je še vedno na dosegu financ. Govorimo o omenjenih Premium znamk. Ampak ostali so se zelo zelo približali in večina dosega 80-90% kvalitete, voznih občutkov (govorimo ob normalni uporabi) kot premijci. Razlika je bistveno manjša kot pred 30-40 leti, ampak v glavah je pa še vedno ostalo da premijci so nekaj posebnega ostalo je pa ščiš. Ne pač ni, je pa res, da perfekcionist bo iskal tudi tistih 10% in dal 40% več denarja zraven, da bo rekel "ej, jaz mam pa Audija, ti pa skret od VW-ja al pa Škode".

Pa da ne bo kdo tukaj mislil, da si taki kej več mislijo o Mazdi al pa Hyundaiu, Fordu in podobno. Za njih so to vse skreti pa četud gor piše premium CX-30 crystal soul red Skyactiv-X al pa Hyundai i20n.

33112_1.png

Napisano

Se strinjam, za to samo premium, če drugega ni več. Torej ko bodo karavani drugje izumrli.

Ali pa ko bom imel dovolj viška denarja, da bom kupil premium, ne samo zaradi 10% več kvalitete ampak s tistim, kar drugi nimajo, torej polno opremljenega.

Pa pač Audi-ja, ker VAG koncerna ne prenesem (dovolj sem trpel z njim) in če bi ga že trpel, naj bo vsaj premium trpljenje.

Napisano
dne 5. 10. 2025 ob 18:44 je DonFelipe napisal:

Živjo, 

zasledil sem zanimiv prispevek

Nekaj časa je bil kar mir. A ne bi raje z Tinco debatiral o ljubkih, kosmatih, zobatih živalcah?

• Haha 1
  • Ljubim 1

Napisano (urejeno)
pred 8 urami je godlike napisal:

Pa pač Audi-ja, ker VAG koncerna ne prenesem (dovolj sem trpel z njim) in če bi ga že trpel, naj bo vsaj premium trpljenje.

Torej zaimki so. 😉

Lahko spremenima. Če bi že trpel VAG koncern, naj bo vsaj premium Audi, ker bi z njim bilo trpljenje premium.

Jebemo @Alex si me prehitel. To leti na post @Jest-a.

Popravljeno od godlike
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Ehh to ne. Samo potem bi bil kot @Alex. Vse bi bilo premium, če pa je že težava, pa ni težava, ker je del izkušnje.

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Ja Audi je čisto nekaj drugega kot ostali v tem koncernu.... :prstgor:

Niti ni. Nečak je imel z audijem TT toliko težav, da noče več niti slišati za njega.

• Začuden 1
  • Žalosten 1

Napisano

Tudi mi s Polom.

A ni oni superkompjuter ful hvalil Scciroccota.🤔

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Niti ni. Nečak je imel z audijem TT toliko težav, da noče več niti slišati za njega.

Katera generacija in motor?

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Katera generacija in motor?

Audi TT coupe 2.0 TFSI S Tronic  Quattro S Line , letnik 2018. 

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Vau, pa še velik je dal za njega.... 🥴 

Res je. Imel je nešteto težav, od tega, da se mu šipa v dežju ni spustila, do težav z senzorji...Dvakrat ga je peljal AMZS do servisa. Najbolj srečen je bil, ko se ga je znebil.

Vozil sem ga parkrat in je bil res raketa.

Ko je delal...🤗

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kaj je čudež?  Da imaš Forda 3 leta in ti čisto nič ne crkne!   Kaj je še večji čudež? Da imaš Forda 3 leta in ne znoriš poleg...   Dobimo danes Forda nazaj in - varnostni pas ni zamenjan. Zakaj? Ker so popravljali samo to, zaradi česar ga je avtovleka peljala tja. Varnostni pas bodo menjali, ko bo redni servis...     Mogoče bi bolj pasalo v 'Jamralnik', ampak men se že rola in se samo še smejim...
    • Gasilec je pogledal skozi okno gasilske postaje in opazil majhnega dečka, ki se je igral na pločniku. Imel je majhno lestev pripeto na majhen rdeč vagonček, nosil je gasilsko uniformo in na glavi gasilsko čelado. Vagonček je imel z vrvjo pripet na psa, da ga je le-ta lahko vlekel. Gasilcu je vse skupaj zdelo zelo srčkano, zato je šel ven, da bi dečku povedal, kako imeniten gasilski avto ima. Zunaj pa je opazil, da je pes, ki je vlekel vagonček, privezan z vrvjo za jajca. Gasilec je zato rekel: - "Sine, ne bi ti rad težil, kako upravljati svoje gasilsko društvo, ampak če bi vrv privezal psu za vrat, bi šlo vse skupaj hitreje." - "Že možno, ampak potem ne bi imel sirene..."
    • To je prvo verižno pismo, ki je resnično dobro!   To pismo je produkt dolgčasa, služi pa temu, da moškemu izboljša seksualno življenje. V nasprotju z ostalimi ponudbami in podobnimi pismi to ne zahteva pošiljanja denarja, dobiček pa je zagotovljen. Dovolj je, da to pismo pošljete devetim svojim dobrim prijateljem. Nato omamite svojo punco/ženo, jo daste v kartonasto škatlo (ne pozabite na odprtine za zrak) in jo pošljete prvemu prijatelju na seznamu. Zelo hitro, ko bo vaše ime prvo na seznamu, bo na vaš naslov prispelo 823.542 žensk/punc. Statistično gledano bo v tej skupini: - najmanj 0,5 mis sveta - 3 top modeli - 463 divje nimfomanke - 3243 noro dobrih nimfomank - 20.198 žensk, ki doživljajo več orgazmov hkrati - 40.198 biseksualk, pripravljenih, da te spravijo v posteljo s svojo prijateljico Vse skupaj dobite 64.294 žensk, ki so bolj napaljene, bolje grajene, polne želja, manj duhamorne in slajše od tiste, ki ste jo poslali. Kar je najboljše, igra jamči, da nazaj ne boste dobili tistega, kar ste poslali.   NE PREKINI TEGA ČAROBNEGA KROGA! Nek moški je ta mail poslal na 5 naslovov namesto na 9 in je dobil nazaj žensko, ki jo je poslal, ona pa je imala še močnejše glavobole in je postala najhujša na svetu, z vsemi neumnostmi, ki jih cel dan klobasa, in s tistim "ti me nimaš rad" izrazom na obrazu. Ta ženska nikoli več ni oblekla tangic in se je nenadoma zredila. On je postal impotenten. Istega dne je drugi moški, ki je bil 6 mest nad mano, že dobil 837 žensk in je trenutno na okrevanju zaradi izčrpanosti. Pred njegovo hišo je še 452 kartonastih paketov z luknjami za zrak... MORAŠ VERJETI TEMU PISMU   To je tvoja edinstvena priložnost, da tvoje seksualno življenje krene v smer, ki si jo želiš. Brez zapravljanja denarja v mestu, kupovanja oblačil, dolgih pogovorov, cartanja, brez pojasnjevanja – samo odpreš jo in pofukaš.   Brez oklevanja pošlji to pismo devetim svojim prijateljem.   P.S. Če nimaš punce, lahko pošlješ sesalnik.   P.P.S. To pismo lahko pošlješ tudi ženski osebi, da se pripravi na čudovito avanturo, ki jo čaka...
    • Pride jecljavi pacient, k psihiatru in mu potoži: - "Go go go gospod psihiater. Vsak večer, ko gggrem spat, nnnneee morem zzzaaaspati, ker mi pridejo v sssaaanje piščanci, 1000 jih je in čiččivkajo!"   Psihiater: - "Pa naredite "ŠC" pa bodo piščanci zbežali!"   Pacient: - "Saj naaardim "ŠC", pa zbeži 500 pipipiščancev, 500 jih pa ooostane."   Psihiater: - "Pa ponovno naredite "ŠC" pa bodo se ostali piščanci zbežali!"   Pacient: - "Saj nnnaaaardim ssspet "ŠC", pa jih zzzbeži 400, 100 jih pa ooostane."   Psihiater: - "Pa naredite spet "ŠC" pa jih bo zbežalo se ostalih 100!"   Pacient: - "Saj nnnnaardim ssspet "ŠC", pa jih zzzbeži 99, eden pa oooostane." Psihiater (ze besen): "Ja tistega pa pošljite v pi*** materino !"   Pacient: - "Saj saj, ko ga pppošljem v PI PI PI PI PI....., pa se jih vrne vseh 999!"
    • Tašča pozdravi nevesto in ji lepo prvi dan pove par stvari, da ne bo kasneje konfliktov: - "Draga nevesta, imam tako navado: če sem dobre volje si zavežem ruto pod vratom, če si jo zavežem na vrh glave sem tako tako, če sem pa brez rute potem me pa ne tikaj, sem zelo slabe volje." Nevesta ji odgovori: - "Tudi jaz imam ene par navad, zjutraj vstanem in pojem zajtrk, pa spijem en štamperle, pol grem v hlev, obdelam živino, pa spet spijem en štamperle, pol pojužinam pa spet spijem en štamperle, pol sem pa že itak pijana in me boli k**** kje imaš ti ruto..."
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.