Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Cudn...14dni nazaj jo je mev ze prodano,kao ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7468785&show=1 ---> drgac se pa kr se vedno prodaja tale stroj,ne spusti cene pa da se j#$*? :D

Cao

Ma MPSjka je usaj vredna 10000? (napram drugim kistam), no vredna :ne vem: , pac tle dobis velik avta (udobnost, sportnost, uporabnost), sam folk je brez dnarja in ne kupuje vec tako zmoglive avtomobile,...

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Ma MPSjka je usaj vredna 10000? (napram drugim kistam), no vredna :ne vem: , pac tle dobis velik avta (udobnost, sportnost, uporabnost), sam folk je brez dnarja in ne kupuje vec tako zmoglive avtomobile,...

To?no tako. ?eprav z vsem spo?tovanjem do zelo dobrega avta in prodajalca, je pa ?isto maj?keno presamozavesten glede tega, katerim avtom je konkuren?na MPSka. sramezljiv Je pa zih bolj udobna, pa vseeno hitrej?a kot skoraj vse na cesti to pa. :notworth:
Napisano

To?no tako. ?eprav z vsem spo?tovanjem do zelo dobrega avta in prodajalca, je pa ?isto maj?keno presamozavesten glede tega, katerim avtom je konkuren?na MPSka. sramezljiv Je pa zih bolj udobna, pa vseeno hitrej?a kot skoraj vse na cesti to pa. :notworth:

No ja... vseeno pa ni dost dale? od resnice s tem da z MPS-ko dobi? zraven ?e udobje in vsakodnevno uporabnost. Je pa res da to pomeni ve? kil in posledi?no slab?e performance. ?e bi imel tedva na izbiro bi vzel MPS-ko, ker so mi bolj v?e? sleeper look cars kot pa neke na?i?kane s spojlerji opremljene kit car look zadeve. Ampak to sem jaz - za dirkali??e je pa definitivno Impreza bolj?a izbira.

33112_1.png

Napisano

sej zdej je drug prodajalc :D

aja? no...pol neki sigurno ne stima z tem avtom :D haha

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

No ja... vseeno pa ni dost dale? od resnice s tem da z MPS-ko dobi? zraven ?e udobje in vsakodnevno uporabnost. Je pa res da to pomeni ve? kil in posledi?no slab?e performance. ?e bi imel tedva na izbiro bi vzel MPS-ko, ker so mi bolj v?e? sleeper look cars kot pa neke na?i?kane s spojlerji opremljene kit car look zadeve. Ampak to sem jaz - za dirkali??e je pa definitivno Impreza bolj?a izbira.

Saj to sem napisal. Je udobnej?a ampak je pa hecno pisati, da je avto konkuren?en omenjenim dirkalcem ker gre v resnici za ?isto drug tip avta in ciljno publiko, ?e se ?lovek le malo poglobi v te zadeve.
Napisano

Najbolj?a sta opisa

Zadnja cena

in ob menjavi cena vi?ja :vskalo:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

zadnjo ni?lo je pozabu zbrisat pri cenit :hohoho: ker bumbar da za 20 let staro kanto 2 jurja :wacko:

Tist, ko zna cenit vlozen trud ;)(ceprav je tole bolj riz) ampak dober :)

Napisano

Tist, ko zna cenit vlozen trud ;)(ceprav je tole bolj riz) ampak dober :)

Ma tuki ni nobenega truda ker se vidi da je na hitr spacano. ?e H znakec na volanu ni naravnost, stikalo tam na armaturi ni v vinkl, mre?ice tut ne izgledajo neki lepo vpete... Da ne bom sam kritiziral, volan sicer izgleda kul.

Tule je pa huda odlo?itev :P

Turbo japonc z zadnjim pogonom

Al turbo quattro

:punk:

Napisano

Ma tuki ni nobenega truda ker se vidi da je na hitr spacano. ?e H znakec na volanu ni naravnost, stikalo tam na armaturi ni v vinkl, mre?ice tut ne izgledajo neki lepo vpete... Da ne bom sam kritiziral, volan sicer izgleda kul.

Tule je pa huda odlo?itev :P

Turbo japonc z zadnjim pogonom

Al turbo quattro

:punk:

ma ta honda res zgleda bolj skropucalo, govorim nasplo?no glede prenovljenih vozil :)

med tema dvema pa nima? kej ?tudirat kaj zbrat :D

Napisano

ma ta honda res zgleda bolj skropucalo, govorim nasplo?no glede prenovljenih vozil :)

med tema dvema pa nima? kej ?tudirat kaj zbrat :D

Ker roko na srce, tale, ki prodaja Hondo se mora sprijazniti, da ne bo toliko dobil kot je vlo?il. Sploh glede na to, da realno se dobi ESi za pol cene, odbija?e pa za male pare, pa za silo gor name?e?. Prej bi razumel pri taki predelavi kot je tvoja 323F, je nekaj konkretnega dela v avtu.

Quattro sleeper avant? :P

Napisano

Ker roko na srce, tale, ki prodaja Hondo se mora sprijazniti, da ne bo toliko dobil kot je vlo?il. Sploh glede na to, da realno se dobi ESi za pol cene, odbija?e pa za male pare, pa za silo gor name?e?. Prej bi razumel pri taki predelavi kot je tvoja 323F, je nekaj konkretnega dela v avtu.

Quattro sleeper avant? :P

Audi ima preveliko ceno, je pa to te?ka krava z veliko konji in odli?nim pogonom, pa polno opreme.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Tale bo prej ali slej na?el enega, ki ne bo vedel za kak denar se je rumena prodajal prej, brez motorja...

BTW, pred uno zeleno ima ?e eno zeleno parkirano. :blink:

Napisano

Kar vpra?i ga za ceno kak?nega dela...bo? vidu k ti bo za roko zara?unu tok k za novo, kot je to ?elel meni :) Prej ti bo pa ?e je*u vse po spisku, pa a sem ?e omenil da si jo mor? celo sam snet?

Tip je utrgan.

Napisano

Cao

Kaj folk pise pod opombe, za liter cvicka se ga splaca kupit :hohoho::hohoho::hohoho: ,... ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=757586...w=1:fight:fight

Uf kak?no besedilo, slovnica 1A, verjetno mu je g. Topori?i? lektoriral. :notworth::party0035:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.