Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Če je vse OK - mogoče 25k max.

Mi je pa zanimivo, da tega Močnik še kar prodaja. Novembra sem bil pripravljen zanj dat 28.500 EUR pa so se mi sam smejali, da je to prenizka cena in da ga za tok ne morejo dat.

1062154.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD184 Revolution Top belo usnje, letnik:2019,28800 EUR :: www.Avto.net ::

33112_1.png

Napisano

@Boss: ja verjetno tudi zdej teh 28800 nebojo dobl ... sicer je avto "nov" sam useen, če že daš teh 28, daš še 3 zram, pa maš novga :D

Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Mi je pa zanimivo, da tega Močnik še kar prodaja. Novembra sem bil pripravljen zanj dat 28.500 EUR pa so se mi sam smejali, da je to prenizka cena in da ga za tok ne morejo dat.

1062154.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD184 Revolution Top belo usnje, letnik:2019,28800 EUR :: www.Avto.net ::

Prej niso mogli skozi z malim zaslužkom,sedaj bodo lahko pa z zgubo,tak ti je to....:vskalo:

Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Prej niso mogli skozi z malim zaslužkom,sedaj bodo lahko pa z zgubo,tak ti je to....:vskalo:

S tem bodo plačali davek na POŽREŠNOST! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

pred 21 urami je Boss napisal:

Mislim, da je imel ceno malo čez 25k..

Tista G192 je pa še vedno gor. Cena identična.

pred 12 urami je Z M A J napisal:

S tem bodo plačali davek na POŽREŠNOST! :)

Pa še korona je malo usekala...

Popravljeno od amatej
Napisano

Sam to še ni vse... točno ta model je bil konec lanskega leta dejansko v akciji za 29.000 EUR.

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je amatej napisal:

Jaka akcija :D Kot, da se delajo norca. Očitno jim ne gre tako slabo...

1061023.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan G165 Revolution AKCIJA, letnik:2020,33000 EUR :: www.Avto.net ::

image.png.936cc5af1afb633e2f6fcacbe30231ad.png 

POVPRAŠAJTE PRODAJALCE ZA POSEBNO AKCIJSKO PONUDBO ZA TO VOZILO.

Napisano
pred 19 urami je NevLado napisal:

POVPRAŠAJTE PRODAJALCE ZA POSEBNO AKCIJSKO PONUDBO ZA TO VOZILO.

Sem klical, gre za čisto obično ceno.. plus dajo še mislm da cca. 2,5k popusta. Mislim, da je isto pri ostalih modelih.

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

Glede na to, da se avto prodaja že n časa in še vedno vztraja pri cenah 25.600€, 25.250€, 25.199 in po dogovoru sicer ni ravno zanimiv oglas... je pa opomba toliko bolj :)

1067559.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD150 Revolution beri opombe , letnik:2019,0 EUR :: www.Avto.net ::

Citat

RES DA SMO V ČASU "KORONA" KRIZE IN DA JE PRIHODNOST VSEH NAS ZELO NEJASNA IN NEPREDVIDLJIVA. SEM PRIPRAVLJEN NA VSE(DO NEKE PAMETNE MERE RAZUMA) IN VEM OZ. SE ZAVEDAM DA JE TEŽKO REČI KDAJ BO BOLJE. ZATO SEM SE ODLOČIL DA VAM DAM MOŽNOST DA SAMI PONUDITE OZ. POŠLJETE PONUDBO (SMS ALI EMAIL NASLOV xyz@xyz.com). POTEM PA SI JO PREGLEDAM IN MOGOČE RAVNO VAŠO ODOBRIM, ČE BO TISTA PRAVA(TU MISLIM PREDVSEM DA BO PRIMERNA OZ. POŠTENA ZA OBE STRANI). HVALA ZA RAZUMEVANJE IN ODGOVOR OZ. POVPRAŠEVANJE. VABLJENI VSI TISTI, KI ZNATE CENITI DOBER IN ZANESLJIV AVTO TE ZNAMKE. OB OGLEDU VOZILA DOREČEMO TISTO ZADNJO PIKO NA I.OGLED VOZILA MOŽEN VSE DNI V TEDNU, CEL DAN. RESEN IN POŠTEN KUPEC DOBI LEPO DARILO.

SLO vozilo, vinjeta 2020.Avto je v tovarniški garanciji(5let). Menjave niso možne. Na voljo je tudi komplet zimskih pnevmatik(ugodno)

Popravljeno od amatej
Zabluran email
Napisano

Ja dizel je ane :P

Šalo na stran, po mojem enostavno zahteva preveč. Pač mislim si, da ga prodaja za kakšna 2k € manj kot nabavna cena, zdej pa tist k kopuje pa če ma 28k € v žepu, bo pa še nekje dva najdu, pa bo meu takega še z vonjem po novem in samo tremi kilometri na števcu :P

Napisano

Cena absolutno previsoka. Jaz sem za malo starejšega z 18000 km dal z vsemi stroški uvoza okoli 22000€. 

Me pa nasmejejo vedno tej tovarniški podatki. 

Kombinirana vožnja:4,5 litrov / 100 km

Izvenmestna vožnja:4,1 litrov / 100 km

Mestna vožnja:5,2 litrov /100.Yeah,sigurno.😅

Napisano

@Alex kar se tiče tovarniških podatkov, ja enostavno daš 1 liter zraven pa maš realno. Tak js že od zmeri delam, pa še nism biu razočaran :D Poanta je, da te njihove porabe so dejansko resnične, samo ne z našimi nogami in pogoji. Danes sm z svojo pripeljal do avtoceste pa sm mel še samo 7.3 ... no po AC in poti domov, mam sedaj normalnih 7.8 (kot je tudi moje dolgoročno povprečje od nakupa), pa če greš za mojo gleat tovarniške pa daš še liter zram ... smo pa tam nekje.

Napisano
pred 23 minutami je 50keda napisal:

@Alex kar se tiče tovarniških podatkov, ja enostavno daš 1 liter zraven pa maš realno. Tak js že od zmeri delam, pa še nism biu razočaran :D Poanta je, da te njihove porabe so dejansko resnične, samo ne z našimi nogami in pogoji. Danes sm z svojo pripeljal do avtoceste pa sm mel še samo 7.3 ... no po AC in poti domov, mam sedaj normalnih 7.8 (kot je tudi moje dolgoročno povprečje od nakupa), pa če greš za mojo gleat tovarniške pa daš še liter zram ... smo pa tam nekje.

Jaz moram dodati kar 2 litra zdraven pa je nekje realno. 

Seveda ne gledam na okence od trenutne porabe. 🤗

Napisano
pred 25 minutami je 50keda napisal:

Misliš 2,napiso si 1 lit.... :jezicek:

• Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Jaz moram dodati kar 2 litra zdraven pa je nekje realno. 

Seveda ne gledam na okence od trenutne porabe. 🤗

Reče tip, ki po menjavi gum naredi analizo ker mu pije 2 deci manj. Hmmmmm..... :huh:

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je NevLado napisal:

Reče tip, ki po menjavi gum naredi analizo ker mu pije 2 deci manj. Hmmmmm..... :huh:

To sem opazil, ko sem tankal polno in primerjal isto relacijo kot prej.😛

Sem pač analitik in za vsako stvar preverjam, kaj se je spremenilo in kaj je drugače.Ali je boljše ali slabše. Če je slabše leti ven.Edino,če iz estetičnih vidikov polepša stvar je sprejemljivo. 

Popravljeno od Alex

• 4 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.