Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 25 minutami je Nejc1986 napisal:

Sam cene so pa šle v nebo. 

Meni je Civic sicer všeč,ampak ne vem kako se obnesejo na dolgi rok.

Imam kar nekaj izkušenj s corollo 1,33. Zadeva ni nekretnina,kot se mogoče zdi,ampak Auris je malo težji če se ne motim. Ampak... A ni imel ta motor verigo? Tam pa piše da je jermen zamenjan.

Jebemu da bi jaz raje doplačal 3jurje in kupil novo Dacio.

Ja trenutno je kar drago. Gledam Dacie pa je Sandero s klimo in zaslonom ter v solidni barvi takoj 13k. Je tudi mene premamila oglasevana cena 10k, vendar je hitro vec. A kdo ve kaksni so kaj popusti pri Dacii?

Napisano
pred 28 minutami je robz napisal:

Ja trenutno je kar drago. Gledam Dacie pa je Sandero s klimo in zaslonom ter v solidni barvi takoj 13k. Je tudi mene premamila oglasevana cena 10k, vendar je hitro vec. A kdo ve kaksni so kaj popusti pri Dacii?

Huh,res je. Ravno gledal. Sandero s klimo in tempomatom je 12jurjev... 

Napisano

Ampak 12 let stara plastična Honda z več kot 100.000km za 7 jurjev ali nova Dacia za 5 jurjev zraven... ne vem, osebno ne bi niti malo razmišljal. Hondo vzamem le, če spustijo ceno na 4500 do mogoče 5000 EUR in da sta dva jurja v rezervi za morebitna popravila.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 23 minutami je Boss napisal:

Ampak 12 let stara plastična Honda z več kot 100.000km za 7 jurjev ali nova Dacia za 5 jurjev zraven... ne vem, osebno ne bi niti malo razmišljal. Hondo vzamem le, če spustijo ceno na 4500 do mogoče 5000 EUR in da sta dva jurja v rezervi za morebitna popravila.

dva jurčka dražja pa že novejši model :)

WWW.AVTO.NET

Honda Civic 1.8 Executive i-VTEC 141KM 1.LASTNICA SLO ODLIÈNA, letnik:2012,9390 EUR :: www.Avto.net ::

WWW.AVTO.NET

Honda Civic 1.4 i-VTEC Comfort SLO - 66.000 KM - JAMSTVO, letnik:2012,9590 EUR :: www.Avto.net ::

Popravljeno od Deeyan
Napisano (urejeno)

Dacia je tudi turbo mlinček...

Jaz osebno raje 10 let starega atmosferca kot novega turbo mlinčka. 

KIA STONIC je še z 1,3 motorjem kvaliteten avto brez turbine. Samo ta nov avto obstaja poleg mazde brez turbine. 

Popravljeno od Shrek
Napisano
pred 2 minutama je Shrek napisal:

Dacia je tudi turbo mlinček...

Jaz osebno raje 10 let starega atmosferca kot novega turbo mlinčka. 

KIA STONIC je še z 1,4 motorjem kvaliteten avto brez turbine. Samo ta nov avto obstaja poleg mazde brez turbine. 

Dacia je NOV turbo mlinček :)

Saj to je večna debata a vzeti nov avto nižjega razreda ali rabljenega iz višjega razreda. Jaz vem da bi gledal rabljenega od nekoga ki ga poznam in mu zaupam (za normalno ceno) ali pa nekaj novega in bi ga imel za 10+ let.

Napisano

Sem napisal, da raje 10 let starega atmosferca, kot novega turbo mlinčka. 

Napisano
pred 56 minutami je Shrek napisal:

Sem napisal, da raje 10 let starega atmosferca, kot novega turbo mlinčka. 

😂🤣To tudi imaš....🙈

Napisano

Pravi atmosferc zame je vsaj šestak, po možnosti še turbo. 

Še boljše bi-turbo. 😊

Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Zame pa V8:punk:

Tudi...zvok pa to. 💪A bi bil šestak biturbo tudi v redu. 

Napisano
pred 27 minutami je Alex napisal:

Tudi...zvok pa to. 💪A bi bil šestak biturbo tudi v redu. 

Pol je to to 💪😁

WWW.AVTO.NET

Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 Bi-Turbo AUT Quadrifoglio , letnik:2020,74900 EUR ::...

Napisano

Sigurno ima kdo na forumu ta model mazde:) Kako se obnese? Kaksne hibe ima? Rja kot pri prejsnji generaciji?

Je pa zanimivo, da letos 15 let star avto stane 5-6k, leta 2013, ko sem kupil 9 let staro 6ko pa je stala 4k. Ah inflacija in kupna moc...

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 1.8i TE|SLO|, letnik:2008,5990 EUR :: www.Avto.net ::

Napisano
pred 13 urami je Deeyan napisal:

Pol je to to 💪😁

WWW.AVTO.NET

Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 Bi-Turbo AUT Quadrifoglio , letnik:2020,74900 EUR ::...

Menjan motor in karamboliran, pa še vedno košta 75 jurjeu...ja kolk je bil pa potem nov? :o 

Napisano
pred 2 urama je robz napisal:

Sigurno ima kdo na forumu ta model mazde:) Kako se obnese? Kaksne hibe ima? Rja kot pri prejsnji generaciji?

Je pa zanimivo, da letos 15 let star avto stane 5-6k, leta 2013, ko sem kupil 9 let staro 6ko pa je stala 4k. Ah inflacija in kupna moc...

WWW.AVTO.NET

Žena ima sedaj malo manj kot eno leto tako mazdo samo da je 2,0 bencinar. Bila pa je zamenjava za 6tko 2005 diesel. Ta generacija več nima težav z rjo, zadnje zavorne klešče so skoraj enake kakor pri starem motorju, sam motor 1,8 je pa tudi isti kakor si ga imel (lahko se pojavijo težave z prekomernim pitjem olja) a če nisi imel težav z oljem prej jih tudi sedaj ne boš imel. Poraba ja pa taka: 33631_1.png

drugače pa meni super avto po moje na nivoju one toyote. Deli pa original dragi a če se malo znajdeš ni problema ker je teh avtov vseeno dosti.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 4 minutami je mazdaman napisal:

Žena ima sedaj malo manj kot eno leto tako mazdo samo da je 2,0 bencinar. Bila pa je zamenjava za 6tko 2005 diesel. Ta generacija več nima težav z rjo, zadnje zavorne klešče so skoraj enake kakor pri starem motorju, sam motor 1,8 je pa tudi isti kakor si ga imel (lahko se pojavijo težave z prekomernim pitjem olja) a če nisi imel težav z oljem prej jih tudi sedaj ne boš imel. Poraba ja pa taka: 33631_1.png

drugače pa meni super avto po moje na nivoju one toyote. Deli pa original dragi a če se malo znajdeš ni problema ker je teh avtov vseeno dosti.

Ima pa 5vrat? v opisu je najbrz napaka, pise 4... A so kaki problemi z rocno? Pri prejsnji generaciji sem vsako leto nekaj menjal, da je sla cez tehnicnega:) Se vozi bolj po mestu ali kombinirano? Koliko so pa drazje gume od oka? Ce bo kdo kaj podbnega prodajal se priporocam

Napisano
pred 5 minutami je robz napisal:

Ima pa 5vrat? v opisu je najbrz napaka, pise 4... A so kaki problemi z rocno? Pri prejsnji generaciji sem vsako leto nekaj menjal, da je sla cez tehnicnega:) Se vozi bolj po mestu ali kombinirano? Koliko so pa drazje gume od oka? Ce bo kdo kaj podbnega prodajal se priporocam

Ta v oglasu je 5 vratna, ker ima krajšo rit in brisalec na šipi. 

Na moji ni težav ročno ker so bile pri prejšnjem lastniku menjane obe zadnje čeljusti in diski ter ploščice 

Gume še nisem gledal oz primerjal a pomoje ni velike razlike. 

Vožnja je AC in malo regionalne 3 km vse skupaj cca 15 km v eno stran.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 3 urami je robz napisal:

WWW.AVTO.NET

Imam tako 2.0 bencinski motor letnik 08. Lastnik 9 let. V tem času naredil 80 000 km. Problem zadnje zavore - čeljust, drugače pa servis 1x na leto, tankaj in vozi. Poraba dobrih 8 litrov na kratke relacije, prišel sem pa tudi na 7 litrov na daljše razdalje in umirjena vožnja. 

Napisano
pred 35 minutami je mazdaman napisal:

Ta v oglasu je 5 vratna, ker ima krajšo rit in brisalec na šipi. 

Na moji ni težav ročno ker so bile pri prejšnjem lastniku menjane obe zadnje čeljusti in diski ter ploščice 

Gume še nisem gledal oz primerjal a pomoje ni velike razlike. 

Vožnja je AC in malo regionalne 3 km vse skupaj cca 15 km v eno stran.

Uf potem se bom v mestu priblizal porabi prejsnje mazde, 9,6L💩 Klima dela normalno ali je ze sla kaka cev? Potem so zgleda res skoraj identicne tezave, kot na starejsi... Moram preskociti eno generacijo, da ne bo tezav:)

pred 3 minutami je Shrek napisal:

Imam tako 2.0 bencinski motor letnik 08. Lastnik 9 let. V tem času naredil 80 000 km. Problem zadnje zavore - čeljust, drugače pa servis 1x na leto, tankaj in vozi. Poraba dobrih 8 litrov na kratke relacije, prišel sem pa tudi na 7 litrov na daljše razdalje in umirjena vožnja. 

Za koliko si jo kupil l. 2013? Najbrz je 9 let kasneje realno vredna precej manj kot 6k, za kolikor se prodajajo na avto.net:) saj vem, ponudba in povprasevanje, a vseeno. Najbrz bi bil osebno pripravljen placati tam okoli 4.5k za l.2010. Kolikokrat pa si menjal celjusti v 9ih letih? Jaz 2x se mi zdi, cena obeh celjusti iz nemcije pa je bila okoli 120eur

Napisano

11 000 sem dal za njo. 3x čeljusti menjal. Bila pa res kot nova. Lastnik je bil suženj svojega avta. 

Dobil sem zraven nove prečke za strešni kovček, 16 in 17 col alu felge, gume so pa bile samo še za eno sezono. Zdaj imam 8 let dunlopke gor. V jesen dam nove dunlopke gor. Avto je za tankanje in vožnjo. Brez posebnih težav. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.