Da ne odpiram nove teme...
V petek med 8:00 in 11:00 bo najbrž za prevzet en paketek (dva živa enodnevna piščančka - petelinčka) v Domžalah, točneje Groblje 3.
Če se meni ne bo izšlo, kaj bi lahko kdo od forumašev to pobral in popazil do sobote?
Se zgodi, znajdeta se šef in delavec hkrati pri brivcu. Ko sta bila obrita in ostrižena, ju brivec vpraša:
- "Želite, da vam lice namažem z after shavetom?"
Pa reče šef:
- "Raje ne, če bom dišal po after shavetu, bo žena mislila, da sem bil v kupleraju."
Delavec pa reče:
- "Mene pa lahko. Moja žena ne ve, kako diši v kupleraju..."
Lahko gledaš tako, ja.
Lahko pa tudi drugače: vsaj v primeru Patrija so iz njega naredili "mučenca", ki ga je sodišče vlačilo po sodiščih, dokler primer ni zastaral. Če so imeli vse dokaze, kaj so mencali toliko časa? Tista tožilka in sodniki bi vzeli ta primer za prioriteto in razpisali obravnave pa magari delali nadure, samo, da primer pripeljejo do konca in ga zaprejo. Tako so pa mencali kot bolan, ko ga pritisne srat... In zdaj Janša lahko razlaga, kar hoče, oni so lahko samo tiho, ker so zamudili svojo priložnost praznovanja demokracije in pravne države... In na ta način res dajo občutek, da je bilo vse skupaj izmišljeno in da res niso imeli nekih trdnih dokazov in da je res bilo vse skupaj politično zrežirano...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.