Pri teh prvih pomočeh sem vedno bolj prepričan, da je zadnja pomoč, ne pa prva...
Se mi zdi, da so nekoč bile iz drugačnih materialov in se je dalo kakšne krvavitve bolje urediti kot pa s tem zdaj. Imam občutek, da je preveč sintetičen material.
Konec koncev, za 8 evrov prav nekaj dobrega ne moreš dobiti...
Poleg tega pa tudi ljudje skoraj ne znajo več nuditi prvo pomoč. Saj na izpitu jo vsi nekako naredijo, ko pa imajo pred seboj živega človeka in jim pri delu začne po rokah teči prava kri, je pa hitro vsega znanja konec. Postanejo kar bledi in mlahavi in ne znajo nič obvezat in rešit.
Enkrat po eni nesreči, kjer se je neka mladenka sesedla, ko je videla odprto rano in mi je kasneje (ko je že prišel rešilec in smo čakali na zapisnike policije) rekla, da ona ne more videti krvi sem jo kar na direkt vprašal da kdo ji pa vložke menja. Pa je samo zabrusila, da z mano se pa ne da pogovarjati...
Pazi, ker po ADRu mora imeti tudi lopato.
Če je pravi kmet, ima lopato s seboj tudi, če ni po ADRu.
Pa če kje koga sreča, se lahko zgodi, da komu drugemo ne bo nič jasno...😜
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.