Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
Mazda 3 BM 1.5 dizel 2017.
Fabrika kaže 51 litar rezervoar, sinoć sam malo testirao i pištolj je isključio na 40,3 litara, tj i manje ako se uzme i zapremina cevi za ulvanje goriva. Da li je moguće da je rezerva rezerve 11 litara ili se fabrika nešto zeznula.
Plovak je priča za sebe, do polovine rezervoara polako pada i bukvalno se pređe oko 500 km, druga polovina bude dovoljna za 250 km ???
I sad verovati da u rezervoaru ima još 10 litara što je dovoljno za 180 km

Mazda 3 rezervoar.jpg

Napisano

Ja, dejansko je toliko rezerve. Ko se prižge lučka na nekje 70-80 km rangea pri meni, je dejansko notri še za 200km. Isto je pri meni na Mazda 3 G120, letnik 2017.

Napisano
pred 10 urami je Ivan IK napisal:
Mazda 3 BM 1.5 dizel 2017.
Fabrika kaže 51 litar rezervoar, sinoć sam malo testirao i pištolj je isključio na 40,3 litara, tj i manje ako se uzme i zapremina cevi za ulvanje goriva. Da li je moguće da je rezerva rezerve 11 litara ili se fabrika nešto zeznula.
Plovak je priča za sebe, do polovine rezervoara polako pada i bukvalno se pređe oko 500 km, druga polovina bude dovoljna za 250 km ???
I sad verovati da u rezervoaru ima još 10 litara što je dovoljno za 180 km

Mazda 3 rezervoar.jpg

Kad ti odbroji do 00 ima još oko 5 lit. do kraja! Možeš iti do kraja (00) ali nije dobro za pumpu....:nevem:

Napisano

Ne se z dizli igrat pa do suhega tanka vozit. Dizel ima že tako ali tako res velik dometa, da ni treba do konca vozit in če tankaš pri zadnji četrtini tanka čuvaš še črpalko v tanku in ne samo visokotlačno.

33112_1.png

Napisano

Pred leti sem že pisal o mojem testiranju, ko sem šel z Mazdo 3 G122 HB letnik 2018 (verjetno imajo dizli enak tank) cca 85 km v minus, pa je ostalo v rezervoarju še kakšna 2-3 litra bencina. Torej pri mojem avtu je bilo rezerve, ko je kazalo 0 km, še cca 8 litrov.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.