Skoči na vsebino

P: CX-5 G194 AT 2019

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo,

kolega prodaja CX-5, 2019 letnik, G194 AT polna Revolution oprema z črnim usnjem, prevoženih ima 90.000 km

Avto je 2023 uvozil, je drugi lastnik oziroma prvi lastnik v SLO

Če kdo išče naj mi piše v ZS za kontakt

Napisano

Fajn bi blo, da objaviš kakšno ceno, da ne bo folk klical pa mislil, da si mu dal številko lokalnega zlatarja.

• Haha 1
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
Zdravo,

kolega prodaja CX-5, 2019 letnik, G194 AT polna Revolution oprema z črnim usnjem, prevoženih ima 90.000 km

A ma kljuko?
Napisano
pred 42 minutami je SpEkTr napisal:
pred 10 urami je NevLado napisal:
Zdravo,

A ma kljuko?

A to je edino merilo za nakup?

Napisano
dne 26. 7. 2026 ob 21:54 je Boss napisal:

Fajn bi blo, da objaviš kakšno ceno, da ne bo folk klical pa mislil, da si mu dal številko lokalnega zlatarja.

Še dobr da potem nisem telefonske objavu

Napisano
dne 27. 7. 2026 ob 6:49 je SpEkTr napisal:
dne 26. 7. 2026 ob 20:33 je NevLado napisal:
Zdravo,

A ma kljuko?

Sem vprašal, ti javim

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Pogumno je zastavil, ampak km mu gredo v prid. Za 15k€ al pa 16k€ bo šla.

33112_1.png

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Pogumno je zastavil, ampak km mu gredo v prid. Za 15k€ al pa 16k€ bo šla.

Tudi jaz mislim da je cena vsaj 3k predraga

Napisano

Ja za 16 tisočakov se mi zdi pa tole zelo dober nakup, komur pač takšen avto ustreza. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

Mene bi zmotilo dejstvo, da je bila uvožena (zame to pomeni riziko, v denarju cca -2.000€). Ugibal bi, da je prodajna cena takega avta (da se proda v 1 mesecu) okoli 16.000.

Konkurenca:

image.png

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mene bi zmotilo dejstvo, da je bila uvožena (zame to pomeni riziko, v denarju cca -2.000€). Ugibal bi, da je prodajna cena takega avta (da se proda v 1 mesecu) okoli 16.000. Konkurenca:
    • Ja za 16 tisočakov se mi zdi pa tole zelo dober nakup, komur pač takšen avto ustreza.
    • Pri nas v Savinjski dolini je kar dobro šlo. Piše 30 mm padavin v zadnjih 12 urah. Sem šel pogledat, ker je okrog 2:00 zjutraj lepo nalivalo. Drugje pa marsikje 0 mm.
    • Ko so pa vsi ostali gosti takšni bumbarji, da jim je to vseeno. Počasi razumem, da je ljudem tako pomembno, da za tista dva tedna spizdijo od lajfa, da gredo čisto v vsako luknjo. Problem je, da ko boš tam, ne bo nihče priletel in porihtal takoj. Pa mine dopust...   Pa dopust je eno. Večina lastnikov nepremičnin, ki jih potem oddajajo, tega ne razume. Ti si lastnik, porihtaj kar imaš za porihtati ali pa prodaj, ker nisi sposoben vzdrževati objekta. Imaš izjeme, recimo jaz sem imel zadnje štiri leta z najemom pisarne kar srečo. Urejeno, pametna cena in porihtali so zelo hitro, kar je bilo njihovo za porihtati. Redka mentaliteta tu na Balkanu. Pa verjetno še kje drugje, ko se ljudem račun ne izide in jih dobiček najema premami.
    • Tudi jaz mislim da je cena vsaj 3k predraga
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.