Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mazda CX5, 2.2d, 2016. Vse kaže, da je šlo tesnilo glave motorja. Pelko nima časa do oktobra. Kakšen preverjen serviser za taka popravila? 

Napisano
pred 3 urami je bajsi6 napisal:

Mazda CX5, 2.2d, 2016. Vse kaže, da je šlo tesnilo glave motorja. Pelko nima časa do oktobra. Kakšen preverjen serviser za taka popravila? 

Če ti ni težko skočiti do obale, ti lahko dam tel.št. mojega mehanika, ki je specializiran za Mazde. Dizel motorje obvlada v nulo.

Napisano

Ravnokar Simona, dr. Pelka spraševal, če res ne more pred oktobrom in mi je potrdil popolno zasedenost terminov.

Je rekel pri njem takšno popravilo stane cca. 1500 cekinov, na pooblaščenem servisu garantirano vsaj 3000 in tudi pred septembrom v nobenem primeru ne bo zadeva urejena ter avto vozen. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Ravnokar Simona, dr. Pelka spraševal, če res ne more pred oktobrom in mi je potrdil popolno zasedenost terminov.

Jaz sem dans prpelju mojo, pa je pozabil, da me je naročil že pred dopustom 😂 Pa ravno zato sem klical tolk prej, ker vem, da ma stalno štalo.

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Jaz sem dans prpelju mojo, pa je pozabil, da me je naročil že pred dopustom 😂 Pa ravno zato sem klical tolk prej, ker vem, da ma stalno štalo.
    • @miha20 bo verjetno dobra alternativa Pelku - nekje med LJ in NM.
    • Ne dvomim, da bodo tole zrihtali. Naša teh težav nima, je pa prejšnji teden opravila 2. servis. Če se ne motim je bila tudi oprana 2x. 😀   Šofer se je do sedaj pritožil le nad počasnim delovanjem parkirnih senzorjev ter "klikom" stopalke zavore, preden se avto ustavi, če se ne motim. Naj pa bi bilo oboje menda normalno. Je pa tudi res, da šofer, za razliko od mene, ne išče dlake v jajcu.
    • Tako so mi rekli na servisu. Mene sicer ne zanima kaj je.  Meni je važno samo, da je popravljeno tako kot mora biti in da dela kot mora.    Če pa še ne bo bodo pa še rihtali. Dokler ne bo.   Zaradi mene lahko oba komplet nova menjajo.  Zato pa je garancija. 
    • To sploh ni kriv motorček. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.