Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mogo?e niti sam ni vedel, da je tako odlo?en pa je vedno "vozil" z ro?no.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

• 4 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Evo o?itno je kon?no razplet na vidiku, matr smo (bili) zaplankani, pa cela Evropa ?iv?na zarad teh zasoljenih vinjet! <_<

http://24ur.com/novice/slovenija/15-evrov-...no-vinjeto.html

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Evo o?itno je kon?no razplet na vidiku, matr smo (bili) zaplankani, pa cela Evropa ?iv?na zarad teh zasoljenih vinjet! <_<

http://24ur.com/novice/slovenija/15-evrov-...no-vinjeto.html

Haha, zdele se ?ele hr?ki kur?ijo kolk je drago, da bodo za tedenske 15? ... saj me bo pobral od smeha :hohoho:

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kot ka?e bi bilo treba ?e kak?nega urednika mal na odgovornost poklicat... v starih ?asih so lepo "poskrbeli" za tiste, ki sejejo paniko. :angry:

http://www.zurnal24.si/Nesreca-v-nuklearki...akronika/103016

delavec je padel celi meter in pol na tla in to mora vedet cela slovenija pa ?e to samo, da lahko napi?ejo najbolj bombasti?en naslov... sramota za ?urnal

33112_1.png

Napisano

U 3PM do kdaj bo na?a dr?ava ?e denarno podpriala to golazen??? :angry2: Zaradi tak?nih dobi ?lovek prebliske, da Dolfe le ni delal samo slabo. <_<

Mene sam zanima kje so vsi tisti, ki so ?e nedavno strojan?ke zagovarjal kaka krivica se jim godi in da smo slovenci ne vem kak?ni fobi, da jih preganjamo... kriminalcev in nasilne?ev pa v Slo res ne smemo preganjat a ne :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Ne, saj tole je pa res ?e pre?lo vse razumljive meje :whatever: .

OK, saj ?lovek nekako ?e razume s politi?nega vidika vse te bonbon?ke Romom, ampak kar je preve?, je pa preve?! :angry2: Popu??anje pri gradnjah, komunali, pla?ilih polo?nic, ?olanju otrok, gledanje skozi prste nasilju, krajam, denarne podpore... Mislim do kam ?e vse skupaj? Ravno danes je predsednik romske skupnosti izjavil, da si Romi najbolj ?elijo, da se jim uredijo normalni pogoji bivanja oz. nastanitev... Pa p****, a sedaj naj jim pa ?e hi?e gradimo in stanovanja kupujemo, seveda zopet v duhu socializacije romske skupnosti in Euro standardov...????? :whatever:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Se pravi,da ?e ne bo prestra?eni napadeni podal prijave,nije niko ni?ta "video".

Sva?ta.Altroke Texas za nekatere in obljubljena de?ela je tle pri nas. :angry2:

Napisano

Ma tole kar je famozna Jelka Strojan nardila sred sodnije je total noro! :angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 4 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Tole me je pa danes pogrelo

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042272785

A so novinarji res tolk neumni in za luno, da raje pi?ejo ?lanke v bran kriminalcem kot pa da bi jih pohvalili za dobro izvedeno policijsko akcijo v boju proti organiziranemu kriminalu.

Jaz sem bil najprej navdu?en pol pa preberem ta ?lanek in komentarje nekaterih ovc, ki jih skrbi policijsko "nasilje" pa me je vse minilo - jebemu Slovenistan a niso dost ?e Strojani a zdej bomo pa svakojake kriminalce in dilerje branili ter jih uj?kali, ko bodo na?im otrokom prodajali drogo... da se ti obrne :angry:

33112_1.png

Napisano

Tole me je pa danes pogrelo

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042272785

A so novinarji res tolk neumni in za luno, da raje pi?ejo ?lanke v bran kriminalcem kot pa da bi jih pohvalili za dobro izvedeno policijsko akcijo v boju proti organiziranemu kriminalu.

Jaz sem bil najprej navdu?en pol pa preberem ta ?lanek in komentarje nekaterih ovc, ki jih skrbi policijsko "nasilje" pa me je vse minilo - jebemu Slovenistan a niso dost ?e Strojani a zdej bomo pa svakojake kriminalce in dilerje branili ter jih uj?kali, ko bodo na?im otrokom prodajali drogo... da se ti obrne :angry:

e ja,res neolikano.Ko pride? koga aretirat mora? najprej spodaj na domofonu lepo prosit,?e ti odprejo vrata.

Nato se ustavi? pred vrati osumljenca in pozvoni?.Ne sme? preve? mo?no zvoniti,raje dvakrat kratko in narahlo.Nato ti le-ta odpre in seveda si mora? obvezno natakniti copate in obljubiti mora?,da ne bo? mrvil pi?kotov po tleh.

Ob prijetnem kramljanju in tihi muziki v ozadju ga lepo prosi?,da ne bi preve? motili sosedov a ne,?e si blagovoli natakniti lisice na roke-(po obvezni kavici) .

Nato ob prijetnem kramljanju o tem,ali bo de? ali ne,zapustimo kar se da tiho in neopazno stavbo.

Osumljenca povabimo,da se namesti v zadnji del kombiniranega vozila kjer je bolj prostorno in zra?no.

Z nasme?kom na obrazu gremo novim dogodiv??inam naproti. :D

Napisano

Zmaga pa tale izjave, ki pove vso bedo tega ?lanka vklju?no s pisunom, ki ga je skupaj sklamfal. Babica pravi, da jim je hotla sama odpret a naprej pi?e, da so se matral 15minut, da so vlomili proti vlomna vrata... mater no v 15minutah pridem iz Vi?a v Moste ne pa od ?tedilnika do vrat. Debilizem brez primere.

Pa protivlomna vrata, pa varnostna kamera... hmmm, ?lovek s ?istimi nameni v bloku ne rabi take varnostne opreme... hja, ?e pa si diler je pa zelo pomembno da vidi?, kdo ti je potrkal a ne, lojbe novinarski :angry:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ali je na obstoječi lokaciji možno sezidati drugačno hišo (lokacijska informacija občine)? Če da, potem bo zelo verjetno potrebno pridobiti novo gradbeno dovoljenje in strošek rušenja (120 m2 x cca 50 €) ter strošek izdelave nove hiše, cca 1.700 €/m2, odvisno od izvedbe in preseravanja.   Pa ne mislit da bo nova hiša "perfect", če slučajno nisi sezidal vsaj že dveh.  Novi materiali in tehnologije gradnje zahtevajo od izvajalcev veliko več znanja kot včasih, v teoriji vse super, praksa pa pogosto bistveno slabša. Kaj bo čez 30, 50 let s tako hišo, ki bo verjetno potrebovala bistveno več vzdrževalnih stroškov kot tiste stare iz 80-tih, se še ne ve.   Pred osmimi leti se je v kraju-mestu 20 km iz Ljubljane prodajala enostanovanjska hiša letnik 1967 na parceli cca 800 m2. Za tisto obdobje dokaj moderno zasnovana hiša, lepo vzdrževana (nova kritina). Super lokacija (do 3 minute peš do zdravstvenega doma, železniške postaje, avtobusne postaje, upravne enote, občine, knjižnice, trgovine, itd.). Cena 220.000 €. Hišo je kupec podrl in sezidal novo, po sedanjih standardih. Jaz je ne bi, bi me pa motili zelo nizki stropi spodnje - kletne etaže - cca 220 cm.         Danes namesto prejšnje hiše stoji tole:    
    • Policisti aretirajo cigana - "Ime, priimek, naslov?" - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Ker pri sebi nima nobenih dokumentov, ga policisti odpeljejo na policijsko postajo in pošljejo patruljo, da preveri. Patrulja se vrne se in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Premlatijo cigana in spet vprašajo, kdo je. On spet odgovori: - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Policaji se odločijo, da bodo enega spet poslali tja, da preveri, morda je prvi zamočil. Ta policaj se vrne in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Spet premlatijo cigana, on še vedno vztraja pri svojem. Policisti še tretjič pošljejo patruljo, tudi ta se vrne in poroča, da takšen človek tam ne živi. Spet ga zmlatijo, ampak jim na koncu ne preostane drugega, kot da ga izpustijo. Cigan, ves strt, se komaj privleče domov, ko ga tam sreča sosed: - "Sandokan, sinoči te je policija trikrat iskala, rekel sem jim, da ne živiš tukaj - boš plačal za pivo?"
    • Pri vseh neumnostih, ki jih zadnje desetletje počnejo, se ne bi čisto nič čudil, če bi naredili kaj takega. Saj v kombije tiščijo 1,5 litrske dizle, kaj bi jim bil problem speštat skupaj 3 valjni litrski dizel?
    • Delal hišo iz nule.  Je odvisno, s čim in kako delaš. Sam sem na primer zidal s porotherm 38, ne pa z modularcem in 30 zid. Pa je pol ceneje z modulom. Zid ostane za vedno, vse ostalo adaptiras. Če sam delaš, je ugodno. Drugače so roke dražje od materiala... Roman bi lahko napisal... 
    • povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.