Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dva šejka se pogovarjata. - "Obožujem športni tip ženske." - "Jaz tudi. Včeraj sem oženil celotno rokometno reprezentanco..."
-
Ta del vsekakor drži, ne glede na to, kdo in kje ti je to pojasnil. Ker okoljevarstveni "kuponi" (še en meganateg in dajatev) se namreč računajo glede na prodane količine goriv.
-
Se vozi Janša po deželi v svojem Audiju, kar se zgodi, da prileti na cesto svinja, voznik ni mogel ustaviti in je svinjo zbil. Janša in voznik stopita iz avta in si ogledata svinjo. Na koncu Janša reče: - "Vraga, ljudem je treba povedati, da sva jim povozila svinjo. Samo, če grem jaz, me bodo še fentali! Pojdi raje ti!" Voznik skomigne in se odpravi v bližnjo hišo, medtem ko ga Janša čaka pri avtu. Po nekaj urah je že zaskrbljen, da vozniku niso res česa naredili. No, proti večeru se le vrne voznik, pijan, da zase ne ve, v rokah nosi klobase in očitno mu nič ne manjka. Janša ga presenečen vpraša: - "Ja, kako ti je pa to uspelo? Mene bi fental, tebe so pa gostili, kot da ste imeli največjo zabavo? Kako, vraga, ti je to uspelo?" Voznik pa mu mirno odgovori: - "Jah, v bistvu ne vem. Šel sem v hišo in rekel ljudem: 'Pozdravljeni, jaz sem Janšev voznik. Povozil sem prasca!' Pa so kar začeli nositi na mizo pijačo in hrano..."
-
Kar lahko narediš jutri, ne naredi danes. Mogoče jutri sploh ne bo več treba...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.