Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

mislim, da je razlika med tem, da se ti zasteka pedal gasa in da ni serva na volanu, velika :)

jaz sam sem imel ze tri vpoklice z mojo 6-ko...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

sam so se vedno trmasti in tisti tretji pas na tej avtocesti bolj ali manj sameva....

zadnjic je blo tko, da sem peljal po tretjem pasu in kar prehiteval po njemu (s tem da sem peljal 120-130, cabrio pa to :) )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Evo, pa je tut "superiorno" Mazdo doletel vpoklic vozil...

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/mazda-...vtomobilov.html

...ko se je nekaterim tako fino zdelo, ko je morala lani Toyota vpoklicati vozila...

Vs ok on prav, samo dodal bi to da ameri?ani vse svetovne znamke delajo tam, se pravi da je mazda za ameriko narejena tam(pravtako dolo?eni deli) in ima raznorazne te?ave, ki jih drugje po svetu ni, tako da tako posplo?evanje ni najbolj primerna-pravi?na.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Po zadnjih raziskavah Toyotin problem lani sploh ni bil tako velik samo so ga ameriji malo napihnili in je pol nastalo to kar je.

Zdaj pa grejo pa? naprej po ostalih.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Po zadnjih raziskavah Toyotin problem lani sploh ni bil tako velik samo so ga ameriji malo napihnili in je pol nastalo to kar je.

Zdaj pa grejo pa? naprej po ostalih.

Res je, v zadnji motoreviji za ?lane AMZS je lep ?lanek, kjer opisujejo to "zaroto" (velik procent voznikov, ki naj bi se jim zataknil gas, se bremz sploh dotaknilo ni), kako omajati ugled Toyote in ameri?ke koncerne (Ford, GM,...) potegniti iz rde?ih ?tevilk.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

pa bodo iz dinami?nih vozil naredil ?e eno popre?no - sivo, skret znamko! <_<:blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dubu 2 paketa, z enotedensko zamudo. ?e vseeno sem :jupiii::jupiii:

Napisano

twin turbo bo naredu :D

Ma kaki... to bo vsaj Quadturbo - vsak valj svoja turbina :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Ma kaki... to bo vsaj Quadturbo - vsak valj svoja turbina :hudicek:

Objavljena slika

:P Sli?ati je fajn ampak v realnosti je tole bedarija, da je ni ve?je. Tako iz finan?nih kot tehni?nih razlogov.

Napisano

:P Sli?ati je fajn ampak v realnosti je tole bedarija, da je ni ve?je. Tako iz finan?nih kot tehni?nih razlogov.

ampak zgleda pa cool :bravo:

33112_1.png

Napisano

Ja ?ele zdaj sem opazil, da ima res hud logo na uni modri silokonski cevi. Po doma?e, imam skoraj isto cev, istega proizvajalca nekje na Cliotu.... :harhar:

Sam ni za turbino, ker je nimam. sramezljiv

Napisano

Sam ni za turbino, ker je nimam. sramezljiv

Pol si pa navadn ?a.... :harhar:

Napisano

Simon, ne maram predvsem avta (sm kr neki gnara uvlo?u vanga)! <_<:P

S ?im se pa kdo vozi, pa nimam pojma! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.