Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :whatever: :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kok pa u Egiptu dogaja, to je pa groza! Sodelavka bi morala bit ravn u tem terminu pri ?ejku s ?armom, pa je zdj kr vesela, da ni tam - hvala lepa za fotko ob tanku, na dopustu! :whatever: :ne vem:

Jaz nimam takih problemov.Enostavno ne rinem v "rizi?ne" dr?ave. :P

• 2 tedna kasneje...
Napisano

kaj se dogaja Hypo banko, je to res ?istka Avstrijcev?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

kaj se dogaja Hypo banko, je to res ?istka Avstrijcev?

Tako se dela na zahodu;pol se pa to?i. :P;)

Napisano

Baje so v bli?ini YavirYa na?li 5 kg meteorit.

Zna biti nevarno v tistih krajih, meteoriti v zemlji, meteorji pa na cesti. :bravo:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

poglej dons NLB.....

jaz mam Hypo pa sem mega zadovoljen, politka je pa svoj svet

Kaj bo? pa vidu? A to, da kreditojemalci propadajo in hodijo v ste?aj banka pa mora njihove kredite pokrit? To so oslabitve in pa seveda rezervacije, ki jih zahteva BS (Banka Slovenije in ne BullShit).

Pred rezervacijami in oslabitvami je NLB dosegla 170m? ?istega dobi?ka iz naslova rednega poslovanja. Ostale politi?ne zadeve in politi?nega spodbujanja tajkunizacije nas pa zdele jebejo.

33112_1.png

Napisano

Kitajci so carji kar se odnosa ti?e. Za 30? ti po?lje ful robe, po?tnina toliko kot bi po?iljal iz Kopra, zraven pa ?e dopisnica s panoramo Hong Konga, z napisom Thank you ter zahvala zadaj, da posluje? z njimi, da prosijo za 5 zvezdic na ebayu itd... Pri nas te pa prodajalci grdo gledajo, ?e jim zahtavi? ve? kot 3 vpra?anja ali ima? kak?no posebno ?eljo.

Napisano

NLB saks big tajm, kar se tice firme...sem zamenjal z unicredit in je z njimi res super in na nivoju komunikacija in vse...

NLB mam privat, glede tega pa nimam pripomb

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

NLB saks big tajm, kar se tice firme...sem zamenjal z unicredit in je z njimi res super in na nivoju komunikacija in vse...

NLB mam privat, glede tega pa nimam pripomb

To?n to sm jzt naredu, Unicredit je res ok, NLB se pa velikat obna?a ko monopolist, jebojih! :P

Napisano

Ja sej mata prav... bolje je zaupat svoj denar zdru?enju italijanskih mafijskih bank :bravo::hudicek:

Saj sam sem ?e itak obupal, ker Slovenci bomo kmal spet hlapci ampak tokrat ?al ?e na svoji zemlji ne ve? :(

33112_1.png

Napisano

hypo je imel podobne primere - ampak kaj je prvi korak? Vodstvo odgovarja....Avstrijci ne i??ejo izgovorov....pa verjetno tudi premo?ensko in kazensko zgodba ni kon?ana

Sej vodstvo, ki je v NLB ve?ino slabih kreditov ustvarilo je ?e davno odletelo (Kramar & Co.) tako, da nima? ve? koga ven vr?t... ok delavce :glare:

Pa ?e nekaj - NLB prikriva izgube ?e leta, po celi jugi so odprodali VSE nepremi?nine v outsourcing....vem ker smo sodelovali in ?e ne bi bila zadaj dr?ava....

Pa sej iz teko?ega poslovanja delamo profit 170m? :ne vem:

NLB ma poleg svojih ?e ogromno zase?enih nepremi?nin, ki jih prodajamo je pa res, da se umika s trgov, kjer se ne da dose?t ve?jega tr?nega dele?a in ?e ti v Srbiji dela banka zgubo ?e iz ?asov gospodarske rasti - kaj bo? naredu? Minorne banke v Italiji (male poslovalnice), Avstriji in ?e kje, ki jih imamo pa so tud ble bolj za presti? kot pa za delanje dobi?ka. Sicer pa bomo videli kaj bo.

33112_1.png

Napisano

1. Problem na?ih bank in podobnih zadev je, da pridejo na vrh ljudje, ki so tam zaradi poznanstev ne zaradi znanja. In potem se menjajo ?e vsake 4 leta in seveda se na da n? narest. Vsi pridejo cuzat mastne pla?e, za dolgoro?ni na?rt se jim pa gladko jebe.

Na?a mati, ?eprav starokopitna je ?e pre?altala iz NLB-ja. Men je zaenkrat ok, ?eprav da mi cuknejo 0.5? zato ker ne dvignem na NLB bankomatu je malo krepka....pa ?e dodatn 0.5? za klik.

Kar se pa Hypota ti?e je pa sam smeh, vedlo se je da so pralnica denarja za Hajderja, zdej ko je riknu jim je pa ostalo sam ?e a res za?et delat, ali pa konc veselja.

Napisano

Se strinjam s tabo... tole z bankomati je res brezveze. Ok, razvoj Klika pa ?al tud ni zastonj, zato so pa provizija napram ?alterju tolk ni?je, da si s Klikom vseeno bistveno na bolj?em pa ?e stat ti ni treba v vrsti na poslovalnici.

Aja, zakaj se je pa tvoji mami zasrala NLB, da je ?la drugam? Sej nobena banka ni socialna ustanova, da bi dali karkoli zastonj - vsak storitve zara?unava tako ali druga?e.

Al ma tolk denarja, da se ji morebitna razlika pri obrestih na vezane vloge tolk pozna :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Ja sej mata prav... bolje je zaupat svoj denar zdru?enju italijanskih mafijskih bank :bravo::hudicek:

ja res je...vsaj obnasajo se lepo, odgovorijo takoj na kakrsnokoli vprasanje, garancije (katere rabim za udelezbo na razpisih) dajejo takoj...

klik nlb (katerega uporabljam privat) pa je zakon. brez pripomb

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kar se ti?e dvigov na bankomat, tle Unicredit zmaga, po celi Jugi imajo polno poslovalnic, pa ne rabi? njihovih bankomatov istkat, ampak samo dvignem, pa zdravo, brez provizije! :danzoman::bravo:

Napisano

Kaj pa mislite o SKB, js sem pri njih ?e 14 let, mat je tud ?la tja, brata tud oba, prej smo imeli pa gorenjsko ki je tako sra... da glava pe?e.

SKB.NET in ra?unalni?ek za generiranje kode, je zakon - NISI vezan na kake certifikate in ra?unalnike, ?e je problem pokli?e? in je re?eno tisti moment in ko si ?e na liniji, lahko takoj preveri? ?e res dela, ne pa "probajte pa pokli?ite nazaj, ?e je ?e problem".

sicer sem v vseh letih imel samo 1X te?avo, ker enemu s.p.-ju nisem mogel potrditi pristnosti, pa ?e to zarad tega ker ni imel email-a(ne da ga ni dobil, sploh ni imel e-mail ra?una !).

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Mami je na de?elni banki (dosti prijazna do poklicev kot so kmetovalec, rejnik, itd..) in je ful zadovoljna. Tudi niso bili v unem kartelu kjer so trgali provizijo za dvigovanje na bankomatu, imajo kalkulator?ek za prijavo na net... Sam sem na NLB in zame so ?isto zadovoljivi. :blush:

Napisano

Jaz sem bil komitent NLB ve? kot 15 let. Var?eval sem v NSVS, poleg tega sem imel ?e modro var?evanje. Vsaki? ko sem moral osebno na banko so me spra?evali, ?e bi odprl zlati ra?un pri njih. Po izteku var?evanj sem ?el informativno zaprosit za kredit - me je na rit vrgla skupna obrestna mera <_< ! Pri prakti?no vseh drugih bankah bi dobil bolj?e pogoje. Potem sem preveril ?e obresti za vezane depozite - spet najslab?e pri NLB :angry2: . Takoj sem zamenjal banko - Unicredit (takrat Euribor+1,9%). Dobil sem 6 mesecev brezpla?no vodenja ra?una, zastonj elektronsko banko (stalno), zastonj var?evalni ra?un, brez provizij na bankomatih in 1. leto zastonj mastercard. Pri NLB se v 15. letih niso nikoli spomnili kak?ne ugodnosti (razen nagovarjanja na zlati ra?un, da bi ?e ve? kasirali za vodenje ra?una).

Lani sem pre?el na BKS ker dobim kredit Euribor+1,6%. Dobil sem zastonj var?evalni ra?un, zastonj el. banko (stalno), vse polo?nice pla?ane preko el.banke so brez provizij, za trajnike pa 0,15?! A je to ?e kje? Aja pa itak na bankomatih v celotnem EURO obmo?ju ni provizij!

P.S. NLB sucks big time

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

O?itno smo v glavnem ?e kar lepo "odpikal" slovito NLB, pa ?e kdo jo bo (Sishi, dovolj si povedu)! :notworth:

Napisano

Sam zaenkrat ostajam na NLB-ju, ker za un teko?i ra?un laufat bo ok.

Ampak NLB bo po?asi umru, vsaj tako jaz mislim. Zdaj ga ?e nekako re?uje dr?ava, ampak teh hecov bo po?as konec.

NLB je naredil krovno napako de je takrat zameril na potencialnih trgih (balkan). Takkrat je par ljudi videlo ?anso, da se pokrade ogromna koli?ina denarja za dolgoro?ni plan jih je pa brigalo, kot za lanski sneg. NLB pa na "severu" pa nima kaj praskat. K nam pa prihaja vse ve? tujih mo?nih bank, ki bodo po?asi od?irale vse ve?ji kos NLB-ju. Generacija se tudi po?asi menja, "mladi" in mlade dru?ine vse ve? odpirajo v drugih bankah. (V tejle skupini ljudi, ki delam, mislim, da sem edini, ki imam na NLB-ju).

NLB je bila dobra ?ivina za vse politi?ne pijavke, da so nacuzale ogromne koli?ine cekinov, zdej bo pa po?asi tega konc.

Napisano

Tako,kot so naredili avstrijci,bi morali tudi pri nas.In kak?ne odpravnine neki.Sodit,?e je kdo kriv in odgovarjat.

Jaz tudi mislim,da bo ?la kak?na banka pri nas bay-bay.Jaz sem na italijanski in je zakon zaenkrat.

Kdor pa? zna-zna.Tukaj ni va?no,od kod je kdo-kdor ve? nudi in ve? da-zmaga.Enostavno kot pasulj.

Napisano

Da zamenjamo temo, bravo Tina

:bravo: Vsaj ena dobra novica na spletu ne pa ta k*****a politika. Odpre? 24ur in kaj je tam? Spet kaj o Jan?i ki i??e stare grehe pa naj bo to iz konca 2 svetovne vojne (hmm, skoraj 70 let naza!!!) in potem celo novej?e, samo 30 let stare dogodke. A da bi storil kaj koristnega za prihodnost, to pa ne, zna samo okostnjake iz omare ven metat. Ma kakih omar, ta jih vle?e ?e iz katakomb in pokopali?? zgodovine. :vskalo: ?udno, da ne najde nobenih papirjev o umoru Krambergarja, o oro?arskih poslih itd? :whatever:
Napisano

:bravo: Vsaj ena dobra novica na spletu ne pa ta k*****a politika. Odpre? 24ur in kaj je tam? Spet kaj o Jan?i ki i??e stare grehe pa naj bo to iz konca 2 svetovne vojne (hmm, skoraj 70 let naza!!!) in potem celo novej?e, samo 30 let stare dogodke. A da bi storil kaj koristnega za prihodnost, to pa ne, zna samo okostnjake iz omare ven metat. Ma kakih omar, ta jih vle?e ?e iz katakomb in pokopali?? zgodovine. :vskalo: ?udno, da ne najde nobenih papirjev o umoru Krambergarja, o oro?arskih poslih itd? :whatever:

Trenutno (oziroma vse od 91 razen 4 let) je JJ v opoziciji in ne more kaj dosti narediti za prihodnost... no saj, tisti ki so pa na poziciji, so pa sploh totalno nesposobni. Pljuvaj ?ez njih glede (ne)koristnega dela za prihodnost.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Trenutno (oziroma vse od 91 razen 4 let) je JJ v opoziciji in ne more kaj dosti narediti za prihodnost... no saj, tisti ki so pa na poziciji, so pa sploh totalno nesposobni. Pljuvaj ?ez njih glede (ne)koristnega dela za prihodnost.

?e si ?e tolk natan?en pol vsaj ne zavajaj - spet... JJ je bil v poziciji na mestu obrambnega ministra od leta 1990 do 1994. Se pravi tako v Peterletovi vladi kot v Drnov?kovi vladi.Nato je bil v poziciji na mestu obrambnega ministra ?e 7 mesecev leta 2000 v Bajukovi vladi in pa seveda od leta 2004-2008, ko je vodil svojo vlado.

Se pravi je bil v zadnjih 21 letih skoraj 9 let v poziciji, a ne? Kar se pa ti?e dela za prihodnjost je pa najve? naredu le za lastno prihodnjost in njegov najve?ji uspeh je razdelitev slovenije na dva nasprotna pola.

Sicer pa kaj lahko pri?akujemo od ?loveka, ki se u?i propagande, laganja in sleparjenja iz knjige Mein Kampf in deluje po principu "skregaj in vladaj/zavadi pa vladaj/divide and conquer/divide et impera"

Sorry, ampak takmu na?inu obna?anja jaz ne bom nikoli ploskal in pritrjeval ampak bom bil strogo proti pa ne glede kdo to izvaja.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.