Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

JJ je politi?ni mrhovinar in totalni debil. Za ?asa njegove vlade so tajkuni izvajali meneđerske z davkopla?evalskim denarjem, kjer so z dobi?kom uspe?nih podjetij kupovali raje dele?e kot pa investirali. Klasi?en pizdun pofukan je in je bil od vseh na voljo najslab?a izbira in skok nazaj v gospodarstvu.

Napisano

Pa smo slovenci dobili svojega Berlusconija. Res hvale vredno. Edina pozitivna stvar je, da Zoki nima z vso mo?no koalicijo 2/3 ve?ine v DZ in se ?asi vehementega LDS-a z mo?jo spreminjanja ustave brez opozicije ne bodo ponovili.

?e vedno bolj?e, kot pa da bi dobili slovenskega Orbana s politiko izklju?evanja vseh druga?nih in marginalnih skupin za blagor RKC. JJ je v svojih predvolilnih nastopil zastopal prodajo dr?avnega premo?enja - rezultat bi bil kratkotrajno izbolj?anje stanja potem pa glooooooobok padec iz katerega ne bi bilo niti najmanj?e ?anse, da bi se pobrali. Kot nevemkolikokrat dajem za kronski dokaz Mad?arsko, ki je naredila ?e pred ?asom to, kar JJ in tudi Virant zastopata - prodali so vse zdaj pa so bankrotirani tako kot dr?ava kot tudi prebivalci. In ne mi ?e zdale? nismo tam ampak bi lahko bili zelo kmalu.

heh, o?itno bodo morali kriminalisti s preiskavami proti Jankoviću, njegovima sinovoma in njihovim mutnim poslom po?akati ?e nadaljne 4 leta. Ma naj pokradejo vse, pa na Ciper dajo, sej o?itno si drugega ne zaslu?imo.

Najprej bo sodi??e zaklju?ilo s tistimi, kot so ?e v sodnem procesu in pod hudimi obto?bami korupcije na najvi?jem dr?avnem nivoju. Glede na na?in kako se branijo so krivi samo krivdo jim bo moralo dokazat ?e sodi??e.

Potem bo pa tudi ?as, da se tudi pogleda vse poslovanje ZJ in njegovih in preveri vse govorice ali so resni?ne ali le plod prebujne domi?ljije in nevo??ljivosti.

Bo pa jeba pri sestavi vlade, ker bosta v vladi obvezno Desus in Virant, to je pa spet vpra?anje, kako bo funkcioniral. Erjavec je populist in ga boli kurac za vse drugo, razen da sam dobro izpade v o?eh javnosti, Virant pa je tudi v soo?enjih neke pogoje glede ministerstev postavljal.

Se popolnoma strinjam - zna biti zajebana zadeva in ni nemogo?e, da bo raje ?erjava zraven povabil. V nekaterih pogledih sta si namre? zelo blizu.

Neyko, bomo spregledali ja, vsi skupaj, predvsem ko se bo DDV dvignu - pa to bo ?ele za?etek...

?e je to re?itev za uravnote?enje prora?una z veseljem tisti procent ve? DDV-ja pla?am, ker to bo ?e najmanj kar lahko izgubimo, ?e se bo ?lo klestenje stro?kov vsepovsod in za vsako ceno.

No, pa naj se velemanager izka?e, ?e so mu ?e slovenci zaupali mandat, tako kot sem rekel pri Pahor?ku.

Ampak ?e dobro, da bo JJ v parlamentu... da bo ?ez 4 leta spet lahko za vse kriv... :hohoho:

?e bo JJ-ves prihodnji mandad razmi?ljal samo o tem kako bi spet izsilil pred?asne volitve (to je namre? ?e napovedal ?e pred kon?anim ?tetjem glasov teh pred?asnih volitev) in kako se bi rad za vsako ceno povzpel v sedlo vladanja potem bomo videli ponovno reprizo nagajanja, in nasprotovanja vsaki vladni odlo?itvi kar po defaultu.

In nekaj ima Jankovi? ?e zelo prav, ko pravi, da JJ nekaj govori dela pa popolnoma nasprotno. Evo lep primer danes, ko je JJ govoril o sodelovanju in kako SDS vedno ponudi roko in sodeluje z vsakim nato pa so takoj spustili kajlo vsem in se niso pridru?ili ostalim strankam v CD z izgovorom, da ostajajo s "svojimi ljudmi". Aha torej lep primer sodelovanja in zdru?evanja - on pozna samo svoje ljudi, drugi smo pa kaj? Njihovi sovra?niki ali ?e kej slab?ega.

?as je da politika skupaj stopi in da se s skupnimi mo?mi zvle?e voz iz dreka (se ga ?e da) ampak, ?e kdo ne ve, da je nastopil ta ?as in da je treba lastne interese postavit v drugi plan, ne vedo JJ & Co.

33112_1.png

Napisano

Jaz bi prej reku da bo Zoki -sd-Virant bolj mo?na kot Desus.

?e zmer mi gre pa na k.... da je Zoki une konvertite sprejel + une brezposelne sporta?e. Teh res ne rabi ampak......

Va? pa je da ma JJ band Victory :bravo:

Napisano

JJ je hinavc in razdvojuje narod bolj kot kdorkoli drug. Govori o sodelovanju zraven pa napoveduje pred?asne volitve.

theBill: ?e se bo obna?al tako kot v prej?njem mandatu dejansko BO veliko kriv, ?e bo ?e vedno za politi?no zmago ?el preko 1.000.000 trupel.

?e bo kvalitetna opozicija s tehtnimi predlogi, potem svaka mu ?ast, ker zoki rabi enga da ga pri zemlji dr?i (to upam da bo virant sicer v koaliciji), sam ?e bo pa vse spet samo metanje polen potem pa nima smisla...

Ker pozablja da bo jankovi? v njegovem mandatu naredu isto, ker ma prvi? istega diktatorja na drugem polu :hohoho:

Napisano

In nekaj ima Jankovi? ?e zelo prav, ko pravi, da JJ nekaj govori dela pa popolnoma nasprotno. Evo lep primer danes, ko je JJ govoril o sodelovanju in kako SDS vedno ponudi roko in sodeluje z vsakim nato pa so takoj spustili kajlo vsem in se niso pridru?ili ostalim strankam v CD z izgovorom, da ostajajo s "svojimi ljudmi". Aha torej lep primer sodelovanja in zdru?evanja - on pozna samo svoje ljudi, drugi smo pa kaj? Njihovi sovra?niki ali ?e kej slab?ega.

Sicer me boli penis za vso tole veselja?enje/jamranje ampak tule ima? pa ?e kako prav! Jan?a je bil videti nabasan kot mamba in je ?e napovedoval pred?asne volitve kar se mi zdi podlo do amena. ?lovek res ne zna preboleti poraza in bo raje metal polena pod noge, da bojo ja pred?asne volitve. A da bi sodelovali, neeee, to pa ?e ne, ?e ni on veliki vodja. Me zanima kdo bo zdaj krivec, ker so raziskave napovedovale njegovo zmago. Pizda mu materna! :hudicek:
Napisano

Presene?en (koji klinac vse te ankete, ki falijo BISTVO), sicer pa nisem posebej nesre?en. Zmagovalcu potrebno ?estitat in mu za?elet naj ima barka mirno morje! :bravo::punk:

Zdej pa upam da ?im prej za?nejo delat, pa da se poka?ejo kak?ni rezultati ker le s tem bojo dobili pike pri folku, ni to Mercator, kjer jih dobi vsak! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Men je ful ?al Zmageca, ki je izpadel iz DZ-ja! :blush:

Napisano

Men je ful ?al Zmageca, ki je izpadel iz DZ-ja! :blush:

Ko ga j**e, ena nekoristna svinja pri koritu manj. :P Lep ?as je ?ivel na ra?un provokacij in on ne bi nikoli ?el v koalicijo ker mu je opozicija ustrezala. Drka? folk v glavo in dobro ?ivi?.
Napisano

Se deloma strinjam s teboj, ampak vseeno je v?asih zame?al kak?no ?treno, je pa bil govorec brez primere, hehe. :bravo:

Napisano

Se deloma strinjam s teboj, ampak vseeno je v?asih zame?al kak?no ?treno, je pa bil govorec brez primere, hehe. :bravo:

Absolutno, on in Erjavec sta poskrbela za smeh v parlamentu. :bravo: ?al pa rabimo dobre voditelje in ne klovne. Jaz sem se ?e sprijaznil z rezultatom en mesec nazaj. Danes je sonce ravno tako pri?lo iz vzhoda tako, da ni take panike kot nekateri dramatizirajo. Kar bo pa? bo.
Napisano

Ta s Pred?asnimi res ni bla ok izjava! <_<

Napisano

Sej ?e ni bila izjava na soo?enjih primerna, ko so ga spra?evali kaj bi on druga?e pokojninsko zastavil, glede na to da so jo Pahorju blokirali, in je rekel po?akajte na odgovor po volitvah. ...se pravi mu je bil ?e od samega ?tarta cilj sesuti Pahorja in zmagati, tako da mu ni niti malo za dobro Slovenije in to kar govori, sploh pa da sedaj butne da bodo ponovno pred?asne volitve (od zmage SD-ja so se pripravljali na udarec nazaj)....se pravi se ?e ve kaj nas ?aka v parlamentu, iste scene kot jih je Pahorju delal, upam da bodo ostale stranke bolj treznih glav...

Napisano

Predlagam da nardimo Stranko MAZDA?I SLOVENIJE, in gremo v parlament, ?e ima lahko vsak idijot svojo stranko jo pa imejmo ?e mi.

Kakor se jez spoznam sploh ni tak problem to spelta, ve na?i zafu... kuri.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Presene?en (koji klinac vse te ankete, ki falijo BISTVO), sicer pa nisem posebej nesre?en. Zmagovalcu potrebno ?estitat in mu za?elet naj ima barka mirno morje! :bravo::punk:

Zdej pa upam da ?im prej za?nejo delat, pa da se poka?ejo kak?ni rezultati ker le s tem bojo dobili pike pri folku, ni to Mercator, kjer jih dobi vsak! :D

ful je simple. ?ist demografsko, ve?ino so jih delali po stacionarcih. KDO uporablja stacinoarce? KDAJ so klicali?

Jaz ne poznam nikogar svojih let ki bi uporabljal stacionarni telefon. :)

Men je itak naj?e??e kak hinavc je... ?e takoj ob za?etku.

Trdil je da ne sestavlja koalicije pred koncem volitev, ko so ga spra?evali ?e bi bil s tem in onim, zraven je pa paradiral z NSi in SLS na veliko in po drugi strani govoril kako je prihodnost v "pomladnih" strankah...

potem je govoril o dialogu in sodelovanju, nato pa praznoval pred?asne volitve, in ?e jasno vnaprej napovedal da bo spet samo blokiral in delal zdraho.

Krneki. Sore loser, totalno. :whatever::vskalo:

hvala bogu (lol) da ni bil izvoljen.

In ?e gleda? realno; je bila mo?nost dveh diktatorjev; jankovi?a ali jan?e, ampak razlika je bila v koaliciji, jan?a bi bil v koaliciji z ?erjavom (ma ok) in Ljudmilo... ki ne ve kaj govori. Pa ?e katolik je :vskalo:

raje vidim v vladni koaliciji pahorja in viranta.

Virant je itak moj favorit bil letos, pahor je pa ostal zvest na?elom, pa ?e s?istla se je njegova stranka in levi jan?a in senica sta ga zapustila. :jupiii: Ker v osnovi, pahorju afer in mu?k za o?itat ni. pa na trdi si je moral zrast hrbtenico.

Vpra?anje kako dale? bo ?el zoki, ker ?e se bo raje prodal SLS+Desus namesto SD... Kaj pa vem.

Lahko je pa pizda pa res pusti zunaj samo pomladne :ne vem:

Napisano

Meni je totalno ?koda tudi za Viranta (sem mislil da bo prejel ve? glasov), ?eprav mi je naziv njegove stranke totalno beden! <_<

Napisano

Sem, kljub "porazu" vesel da je le mimo ta rompompom, k je blo res tuma? vse skupaj in mi je ?e total presedalo! <_<

Napisano

virant je dobu tok mal ko desnica skos k jan?i nazaj sili. <_<

ne vem ka so desni?arji misli da bo virant pobral vsem levim? Sj so na levi isti trotli kot na desni...

sam da sta levi jan?a pa senica ven iz parlamenta :mi pijemoo:

Napisano

sam da sta levi jan?a pa senica ven iz parlamenta :mi pijemoo:

Nazdravje! Zlasti GG ne bom preve? pogre?al! :mi pijemoo: :vino::punk:

Napisano

S tem verjetno misli? JJ-ja - proti njem te?ejo sodni postopki tako kot proti Berlusconiju.

Sej sem lepo napisal, da bodo proti Jankoviću & sinovom pa ?ez 4 leta, ?e ne bodo na naslednjih volitvah slovence spet ?ejne peljali ?ez vodo...

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

verjetno tega (slikano vceri pri dzs-ju pri magistratu) ne bojo zbrisal

Zdej se bodo novi grafiti "Slovenija je Srbija" pojavli... <_<

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.