Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Grozljivo je, da o takih stvareh odlo?ajo ljudje, ki tudi enega stavka zakonika niso prebrali, kaj da bi sploh vedeli zakaj gre.

Iz tega razloga jaz tudi nisem sel na volisce... Ker nimam pojma, kaj bi obkrozil, ker nisem prebral tega "speha" ... Saj so bili za to izvoljeni ljudje, ki so se prevec dobro placani za to delo... in potem take odlocitve puscajo na plecih raje ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

To kar se je v?eri dogajal na Adrii Airways je tudi ve? kot sme?no, ajooj! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Samo Adria ima tele no?ne lete v Istanbul ?e vedno polne ?oferjev, in samo zarad tega pomoje ta linija ?e laufa....nas so vedno dali naprej v "biznis klas"...imajo pa oni neke ni?je cene, ker je avion vsak dan polno zaseden, je pa res ura leta bolana.

Napisano

sej adria leti vsak dan v ist.

s to razliko, da je zdaj 1x dnevno...prej je blo 2x

(in to s soferji je blo smesen, ko so moji starsi se ziveli v ist., sem jih obiskal kar redno, tja grede prazen avion, nazaj grede pa polno)

skoda, ker so pr skenslali nocni let (oz zdaj je sam ob petkih)...tale ura 13.25 mi nikakor ne ustreza (ne mores nc narest v LJ, prides v PR v casu najvecjega prometa in rabis se uro, da prides v center....)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

polna je 500? potem pa odvisno v katerem razredu si..........

Moji kolegi v Avstriji pla?ujejo okol 50?......

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

500???? ?zmeden? Sej niso resni. In pr teh cenah je ?e problem dobit mesto v vrtcu? Res mo?no samo v sloveniji.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

500???? ?zmeden? Sej niso resni. In pr teh cenah je ?e problem dobit mesto v vrtcu? Res mo?no samo v sloveniji.

Kaj pa bo?? ?iht pustil? Matr.....

moji kolegi v franciji tudi pol cene slovenije...

Cene v SLO so po moje ene najvi?jih v EU....

Itak. Vse cene. Ker mamo itak najvi?je pla?e. Pa ?e zni?at jih je treba. Pa cene jasn d, zvi?at. a res neb pr?u nben k men po ene 50? za ?katlo patronov za po parlamentu? ?Astim.

A Klokateer...

Napisano

Jaz vam povem, da tako zategujemo pas, da bomo ?ez 3-4 leta na zeleni veji, druga ?vica, cedila se bosta med in mleko... Pla?e se nam bojo zvi?ale, cene bojo ni?e, ?iveli bomo v blaginji. :P

No upanje umre zadnje.

Napisano

Itak. Vse cene. Ker mamo itak najvi?je pla?e. Pa ?e zni?at jih je treba. Pa cene jasn d, zvi?at. a res neb pr?u nben k men po ene 50? za ?katlo patronov za po parlamentu? ?Astim.

n.p. sj je ?e neki granitnih kock ostalo. :P

Napisano

Jaz vam povem, da tako zategujemo pas, da bomo ?ez 3-4 leta na zeleni veji, druga ?vica, cedila se bosta med in mleko... Pla?e se nam bojo zvi?ale, cene bojo ni?e, ?iveli bomo v blaginji. :P

No upanje umre zadnje.

Ne bo? verjel ampak to?no tako se je govoril 1991 ko je Demos prevzel ablast :punk:
Napisano

Ne bo? verjel ampak to?no tako se je govoril 1991 ko je Demos prevzel ablast :punk:

Ma to govorijo od kar vem zase... skos naj raja zateguje pas, da bo neko? lep?e ?ivela - in ta lep?i po 40 letih o?itno ?e ni pri?el in tudi ne bo - bogata?i so pa izredno zadovoljni s to reformo, njihov lep?i jutri se je ?e davno zgodil pa ?e bi jim razni ?u?tar?i?i in Majerji pomagali in tla?ili denar v ?e tako prepolne riti.

33112_1.png

Napisano

Nop,tako so nam govorili ?e v 80 letih prej?njega stoletja pod komunizmom.Se pravi, da to ni ni? novega. :P

Napisano

Ja js poznam primere, ko so ?enske ostale doma, ker se jim za minimalca ne spla?a delat pr teh cenah vrtcov.

Sploh ker ne dobijo pla?ane vo?nje in tko naprej.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ja men bi se pomojem scufal doma.

No sicer pa s tem se bomo ubadal, ko pride do tega :blush:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

jaz sem ?e zdavnaj zra?unal da je bolje da je moja doma

- ne treba vrtca

- ne treba dodatenga avta

- ne treba, ne treba...pride veliko ve? kot pla?a..

le leta ne te?ejo, sam hvala bogu ni taka da bi doma sedela.

Moji sestri pri ?tirih otrocih nekako pribli?no enako, je ?e iskala slu?bo ampak ?e ko sli?ijo 4 otroke, in potem je ?la ra?una da ?e dobi 600-700 eur da se ji skor ne spla?a. Sploh pa ko tamalih ni dopoldne mora tako ali tako kuhati in prati cele dopoldneve :)

Napisano

http://24ur.com/novice/slovenija/tozilstvo...valu.html#video

No pa smo zveedeli - spri?evalo so Sim?i?u ponarejali strici iz ozadja, ker so ?e pred ?etrt stoletja vedeli preko koga bo treba Erjavca leta 2012 ru?it.

Upam, da bo enkrat kmalu Erjavc fasal enga tazga strica z veliko batino, ki ga bo posilil iz ozadja.

33112_1.png

Napisano
http://9gag.com/gag/3610153 evo a gremo tole spravt ?ez v ?imve?jem ?tevilu sej vrjetno nou n? iz tega mogo?e pa, vrjemte da ?e bo en dan obisk petrolov zelo mejhn se bodo pra?al kaj je blo, cene sicr noujo padle vrjetn se bodo pa pra?al kaj je in ?e bo vsake tok en tak dan,.... mogo?e bo kdaj kej bol?
Napisano

ja ?e kup? en dan prej al pa en dan kasnej nisi ni? naredil ane. mora? recimo spustit eno tankanje tako da se tolk manj vozi?.

To?no tako, v vsakem primeru je treba tankati prej ali slej. ?trafali bi jih le, ?e bi se res zelo malo furali, ali pa eno bencinsko ignorirali samo potem bi slu?ila druga.
Napisano

http://9gag.com/gag/3610153 evo a gremo tole spravt ?ez v ?imve?jem ?tevilu sej vrjetno nou n? iz tega mogo?e pa, vrjemte da ?e bo en dan obisk petrolov zelo mejhn se bodo pra?al kaj je blo, cene sicr noujo padle vrjetn se bodo pa pra?al kaj je in ?e bo vsake tok en tak dan,.... mogo?e bo kdaj kej bol?

Mah tole sem jaz predlagal ?e 2 leti nazaj pa me je Boss zminiral, da se je kar kadilo. Kaj ?e?, smo prevelke ovce za kaj takega, pa stavim, da spravimo na kolena katerokoli naftno dru?bo. O?itno je ?e prepoceni gorivo..... Je pa tako, da tisti ki imajo mo? imajo slu?bene avte in se jim jebe kok je benz, raja pa tanka in pla?uje. Vsi ?e vemo ,da se vsem za rajo jebe. Tako da..... ni tukaj opcije. ?al. A ne Boss? :)

A Klokateer...

Napisano

Tak?nale zadeva je pljunk v morje, kakorkoli! Ne razumem kaj naj bi se s tem doseglo, pa sej nismo tako naivni, madona! <_< :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tak?nale zadeva je pljunk v morje, kakorkoli! Ne razumem kaj naj bi se s tem doseglo, pa sej nismo tako naivni, madona! <_< :ne vem:

?e bi enostavno nehal pri Petrolu vsi to?it, vrjem, da bi hitro klecnili. A to se ne bo zgodilo. Ker ma ta 1 km dlje do petrola kot do omvja, ker ma oni magno, ker se tretjem zdi tak na?in brezvezn, ker...

?teka?? 5 mio razlogov kako se ne da. To je tisto in na ra?un tega ?ivijo na?i fevdalci.

A Klokateer...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.