Alex Napisano 24. februar, 2020 Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Jaz pa sem se spomnil na masko ?e iz JNA, ki jo ?e hranim za vsak slu?aj, no tudi ta bi lahko pomagala...Jaz jo tudi imam doma. Ostala mi je od vojne za Slovenijo. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 24. februar, 2020 Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Samo kaj, ko je malo obmejnih mejnih prehodov med dr?avama verjetno okoli 50.Vedno se lahko kak padalec pre?verca. Ko smo imeli ?e dr?avo v pravem pomenu besede, so grani?arji streljali in vsake toliko ?asa ?e kaj zadeli. Ko smo dobili novo dr?avo in se je ?ez na?e meje sprehajalo vse ?ivo od migrantov, sem se spra?eval kje so sedaj na?i grani?arji. Enako se spra?ujem sedaj ko se ?unjajo k nam makaronarji koronarji. ?e na?a dr?ava nima jajc uvesti kontrolo na meji je res en shit, ampak ?e ve?je sranje je, da obstaja znatna verjetnost, da tega sploh ni sposobna. Brez razpisa bi pod nujno rabili nabavo bode?e ?ice. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 24. februar, 2020 Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Ko smo imeli ?e dr?avo v pravem pomenu besede, so grani?arji streljali in vsake toliko ?asa ?e kaj zadeli. Ko smo dobili novo dr?avo in se je ?ez na?e meje sprehajalo vse ?ivo od migrantov, sem se spra?eval kje so sedaj na?i grani?arji. Enako se spra?ujem sedaj ko se ?unjajo k nam makaronarji koronarji. ?e na?a dr?ava nima jajc uvesti kontrolo na meji je res en shit, ampak ?e ve?je sranje je, da obstaja znatna verjetnost, da tega sploh ni sposobna. Brez razpisa bi pod nujno rabili nabavo bode?e ?ice.10000% podpi?em Citiraj
Bini Napisano 24. februar, 2020 Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Ko smo imeli ?e dr?avo v pravem pomenu besede, so grani?arji streljali in vsake toliko ?asa ?e kaj zadeli. Ko smo dobili novo dr?avo in se je ?ez na?e meje sprehajalo vse ?ivo od migrantov, sem se spra?eval kje so sedaj na?i grani?arji. Enako se spra?ujem sedaj ko se ?unjajo k nam makaronarji koronarji. ?e na?a dr?ava nima jajc uvesti kontrolo na meji je res en shit, ampak ?e ve?je sranje je, da obstaja znatna verjetnost, da tega sploh ni sposobna. Brez razpisa bi pod nujno rabili nabavo bode?e ?ice.Mogo?e pa lahko pomagam kot grani?ar-varuh meje, ampak sem ?e malo v letih, tako da.... V skrajni sili pa ja. Citiraj
Alex Napisano 25. februar, 2020 Prijavi Napisano 25. februar, 2020 Mogo?e pa lahko pomagam kot grani?ar-varuh meje, ampak sem ?e malo v letih, tako da.... V skrajni sili pa ja.Verjetno si ?e vedno bolj?i kot tej zdaj?nji taborniki. Jim vzame? pametni telefon pa brez pomo?i googla ?e streljati ne znajo. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. februar, 2020 Prijavi Napisano 25. februar, 2020 Nova vlada BO ali NE BO? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 25. februar, 2020 Prijavi Napisano 25. februar, 2020 Najbolje bi bilo, da gremo na volitve... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 25. februar, 2020 Prijavi Napisano 25. februar, 2020 Ne to pa ne. A ve? koliko brezposelnih poslancev bo naenkrat. S tem da so to zaradi pomanjkanja znanj, te?ko zaposljive osebe. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 25. februar, 2020 Prijavi Napisano 25. februar, 2020 Nova vlada BO ali NE BO? NE BO bo samo ne vemo ?e kak?no,upajmo da jasno..... Citiraj
Symon Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 Erdo spet izsiljuje in dr?i EU za jajca (ki sicer nima jajc). https://www.rtvslo.si/svet/evropa/erdogan-odprl-meje-za-prebeznike-eu-pripravljen-okrepiti-podporo-turciji/515809 Citiraj
Boss Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 K Merklovi domov naj jih peljejo, saj si jih je tako silno ?elela. 2 Citiraj
Gelipter Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 Res jeeeee...naj si jih pelje dom.lp Citiraj
Alex Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 F**k, pri nas je vse belo. Dobro, da imam zimske gume, ker cest ne plu?ijo a me je ujelo ravno na cesti.Upam,da se na avtu ni? ne pozna... 1 Citiraj
Bini Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Pazi da ti avto ne pobarvajo na belo,pa ga v snegu ne bo? na?el! Citiraj
Alex Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Pazi da ti avto ne pobarvajo na belo,pa ga v snegu ne bo? na?el!v bistvu niti ni sneg na cesti... je sodra, a je vse belo. Citiraj
Boss Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Vi primorci, morate bit vedno nekaj posebnega - a zdej ste si pa sodro omislil, da se lohka iz ostale slovenije norca delate, ker nima snega. Citiraj
Alex Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Vi primorci, morate bit vedno nekaj posebnega - a zdej ste si pa sodro omislil, da se lohka iz ostale slovenije norca delate, ker nima snega. He, He.. otroci so se pa kar kepali. Ne more? verjet, prava zimska radost je bila nekaj ?asa. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5e6017de1f3db/kaj-je-storil-narobe-prvi-okuzeni-s-koronavirusom Jp,ta ?love?ki egoizem v najslab?i obliki; "bmk... ?e sem jaz zbolel,naj pa ?e drugi...". Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Grem stavit, da vozi BMW...?rnega Citiraj
Z M A J Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 ?rnegaA je Z4? Mah tok se govori o tem virusku, da me je strah, ?e mi ne bo kar preko ekrana sko?il, ker strah ima velike o?i (pravijo). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Ja, jaz sem ?e sko?il na podstre?je po gas masko(tisto voja?ko, ta pravo).Ko bom ?el v trgovino si jo bom nadel. Upam. da ne bom sejal panike. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Se strinjam; ve? mo?nosti je da te avto zbije na poti k zdravniku... In teli ukrepi za prepre?evanje ?irjenja oku?b... Lepo bi se jih bilo dr?ati vedno in povsod.Alex... Nekaj takega kot jaz.. Citiraj
Alex Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Se strinjam; ve? mo?nosti je da te avto zbije na poti k zdravniku...In teli ukrepi za prepre?evanje ?irjenja oku?b... Lepo bi se jih bilo dr?ati vedno in povsod.Alex... Nekaj takega kot jaz..E, ja. Samo mora? pazit, da te e zamenjajo s kakim ban?nim roparjem. Citiraj
AmpeR Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Tudi jaz sem pripravljen. Kapo o Mazde pa mi je bilo ?koda dati, da jo ne opra?im od praha... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.