Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Alex ko smo ?e pri kav? ?portnikih. Kav? krompirji se dajo s sede?nicam vle?t na vrh hriba in potem se imajo sami sebe za za ?portnike. Ha ha.

Pravi dedci gredo turno.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Firma lahko zahteva, da tak ne pride na ?iht... pri nas so to naredili in je nekaj "popotnikov" ?e tud po teden ali celo 14 dni v doma?i samoizolaciji. Ja tudi tisti, ki so ?li Don?i?a pa Dragi?a gledat v Miami in so portovali preko Milana.

In kako to izgleda v praksi? Dobijo pla?ano bolni?ko? Ker,ce se ne motim,izolacijo lahko odredi zdravnik? Konec koncev, tudi bolni?ko odobri/zavrne / podalj?a zdravnik.

Pa ne me narobe razumeti, podpiram tak ukrep. ?e je bil nekdo na obmo?ju,kjer obstaja ve?ja mo?nost,da se ukuzis ,naj bo pa? distanciran od strank,sodelavcev in to vsaj par dni...

Jaz recimo veliko kolesarim po Italiji, ampak vem da zdaj ni ?ans , da grem . Saj je kje drugje tudi lepo. In nevem zakaj bi se po nepotrebnem izpostavljal in ne naredil vsega kar je v moji mo?i,da ne zbolim.

Se strinjam. Sedaj ni ?as, da bi potovali. ?e vzamemo v ra?un to, da veliko na?ih ?tartna na potovanja z letali prav iz Venezie in Trevisa je prav, da se odsvetuje(prepove?) na?im popotnikom potovanja v trenutni situaciji. Mene zanima , kaj se da narediti, ?e ima tvoj sodelavec(sodelavka) zabukirano potovanje v tujino in od njega no?e odstopiti,in to naslednji teden, ker je pla?ano, potoval pa naj bi iz Venezie. Ali lahko takega prijavi? kam?Kaj narediti, ko se vrne v slu?bo? Ali lahko zahtevamo karanteno zanj?

Jaz bi se od takega sodelavca distanciral. Pa ne samo zato,ker bi se bal virusa,ampak predvsem zato,ker bi s tem,da noce odstopiti,pokazal marsikaj o svojem karakterju. Al pa naj gre na dopust in ?e zdaj najavi 2tedna nepla?anega dopusta ob povratku in naj bo v izolaciji.

Napisano

Se strinjam. Sedaj ni ?as, da bi potovali. ?e vzamemo v ra?un to, da veliko na?ih ?tartna na potovanja z letali prav iz Venezie in Trevisa je prav, da se odsvetuje(prepove?) na?im popotnikom potovanja v trenutni situaciji. Mene zanima , kaj se da narediti, ?e ima tvoj sodelavec(sodelavka) zabukirano potovanje v tujino in od njega no?e odstopiti,in to naslednji teden, ker je pla?ano, potoval pa naj bi iz Venezie. Ali lahko takega prijavi? kam?Kaj narediti, ko se vrne v slu?bo? Ali lahko zahtevamo karanteno zanj?

Alex ni ravno tako enostavno, marsikdo ki potuje iz teh letali?? in kupi najcenej?o letalsko karto. Ker kor sam pravi? dosti potuje? potem ve? da te karte ne krijejo odpovedi , menjave letov in podobno. To se vse pla?a in verjetno je to razlog zakaj ne odpovedujejo ker je pa? predrago. 

Napisano

o fak... raj? reskira? zdravje sebi in tvojih bli?njih, ?e se oku?i? kot pa tistih par stotakov. Res smo ratali z denarjem obsedena dru?ba, kjer tudi lastno zdravje ne odtehta imetja.

In kako to izgleda v praksi? Dobijo pla?ano bolni?ko? Ker,ce se ne motim,izolacijo lahko odredi zdravnik? Konec koncev, tudi bolni?ko odobri/zavrne / podalj?a zdravnik.

Na?a firma so vseeno tako brihtni, da bodo pla?ali izredni pla?an dopust. Komur dopu??a narava dela pa dela od doma, saj smo ja v informacijski dobi. En prenosnik pa direct access al pa VPN dela ?ude?e.

33112_1.png

Napisano

o fak... raj? reskira? zdravje sebi in tvojih bli?njih, ?e se oku?i? kot pa tistih par stotakov. Res smo ratali z denarjem obsedena dru?ba, kjer tudi lastno zdravje ne odtehta imetja.

Na?a firma so vseeno tako brihtni, da bodo pla?ali izredni pla?an dopust. Komur dopu??a narava dela pa dela od doma, saj smo ja v informacijski dobi. En prenosnik pa direct access al pa VPN dela ?ude?e.

Hvala Bogu,da obstajajo take firme z normalnim razmi?ljanjem.

Napisano

Alex ni ravno tako enostavno, marsikdo ki potuje iz teh letali?? in kupi najcenej?o letalsko karto. Ker kor sam pravi? dosti potuje? potem ve? da te karte ne krijejo odpovedi , menjave letov in podobno. To se vse pla?a in verjetno je to razlog zakaj ne odpovedujejo ker je pa? predrago.

Mi imamo tudi ?e pla?ano potovanje na ?kotsko za Aprila. In to bi morali it iz Venezie. Seveda nekaj lahko odpovemo preko bookinga a letalske karte ne more?. Pa? bo odpadlo vse skupaj. Tudi dva koncerta sta v planu(kupljene vstopnice) a to je ?ele junija. Upam, da se bo s toplej?i vremenom to ustavilo oz. ne bo ve? tega virusa.

Napisano

Samo ?e kak mesec bo bolj tako tako, tako da ?e bo? mel konec aprila potovanje bo verjetno ?e OK.

33112_1.png

Napisano

Jaz tudi upam,da bo kmalu bolje.... In da potem ljudje ne bodo pozabili , da ka?ljati vse povprek, hoditi bolan v slu?bo in naokoli, ni nikoli ok.

Pa naj razsaja korona, ali pa ne.

?eprav malo dvomim v zadostno razgledanost ve?ine ljudi, da bi razumeli to.

Napisano

Samo ?e kak mesec bo bolj tako tako, tako da ?e bo? mel konec aprila potovanje bo verjetno ?e OK.

Malo mi je ?udno edino to, da se virus pojavlja tudi v dr?avah, kjer je nad 20?C oz. poletje.

Napisano

Tja so ga prinesli, potem pa veliko ljudi skupaj kot una sekta v Iranu. Bistvo je kako intenzivno se lahko ?iri pri teh temperaturah.

33112_1.png

Napisano

Nalezljiv je izgleda konkretno. Res lahko samo upamo, da izgine, ko bomo nad 20?C. Od danes je 16 milijonov Italijanov v karanteni. Pri nas se lahko dr?avo kar zapre, ?e pride do ?esa takega. 

Napisano

Nalezljiv je izgleda konkretno. Res lahko samo upamo, da izgine, ko bomo nad 20?C. Od danes je 16 milijonov Italijanov v karanteni. Pri nas se lahko dr?avo kar zapre, ?e pride do ?esa takega.

To pa zato, ker so Italijani v za?etku tega virusa delali vse narobe in se jih je veliko oku?ilo v bolnicah in domovih ostarelih. In pa veselo so vsi hodili na nogometne tekme, pa v bare so se gnetli. Samo iz enega bara naj bi se jih posredno ve? kot tiso? oku?ilo. Pa, ko so bila manj?a mesta v karanteni so kar tekmovali, kdo bo prelisi?il policijo in vojsko in se izmuznil iz obro?a. Seveda po mo?nosti oku?en.In veliko jih je potovalo po Italiji in po svetu, kjer so na veliko raznesli ta virus.Za njih se ve, da so ene velike rompi scatole.(a pain in the a*s)

Napisano

Mi bi morali naslednji petek potovat v Spanijo in smo vse odpovedali, s tem da za letalske karte in eno nastanitev se lahko pozvizgamo, ce je kdo od 13.3 do16.3 v seviliji lahko brezplacno biva. Podarimo, ker placano je ze tako ali tako.

Napisano

Ni dovolj, da ga na?i nosijo domov, sedaj ga uva?amo ?e iz bogatih dr?av. Mogo?e je pa njihov bolj?i?

Napisano

Jebemliga...kaj to.. Italijani iz Trsa in oklice hodijo na obalo v trgovske centre in itd ..Oni se ne zavedajo da so lahko prena?alci..???????NORO..treba zapreti Mejo...na?a vlade ne razume ...ali kaj???? Rabijo pisno poro?ilo..slike..lp

Napisano

Kolikor je meni poznano, smo si sami uvozili virus, na?i ljudje in zdravniki.V Trstu virusa zaenkrat naj ne bi bilo. ?e pa je je tudi na obali.

Napisano

Mah, cela jeba tale virus, prireditve odpovedujejo kot po teko?em traku. Baje je zaradi korone virusa odpovedana tudi akcija 40 dni brez alkohola.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

V Trstu je 17 oku?enih. Bo veselica, ko bodo ugotovili, da je kak izmed njih nakupoval pri nas na obali.

Napisano

Torej vsi na?fgani v avte pa prej si stiskajte un A4 papir, kjer pi?e "imam coronavirus".

33112_1.png

Napisano

V Trstu je 17 oku?enih. Bo veselica, ko bodo ugotovili, da je kak izmed njih nakupoval pri nas na obali.

?e bi bila situacija obratna in bi imeli mi izbruh Italijani pa ne, bi slednji ?e davno zaprli mejo s Slovenijo.

33112_1.png

Napisano

?e bi bila situacija obratna in bi imeli mi izbruh Italijani pa ne, bi slednji ?e davno zaprli mejo s Slovenijo.

Tukaj se pa 100% strinjam s tabo.

Na meje bi postavili tipe z brzostrelkami in ljudi v skafandrih. Pa bi minilo vse hodit ?ez. Res mi ni jasno, zakaj na?i ne naredijo isto. Ne bi bil tak problem na vse mejne prehode postavit policije in vojske.

Napisano

Kaj bodo ?li na?i na meje,?e pa ne vejo kako bodo sankcionirali tiste klube-prireditelje,ki se v?eraj niso dr?ali ukrepa ministrstva za zdravja o prepovedi in zadr?evanju v notranjih prostorih nad 500 ljudi. Mislim,da bi morali odgovorne takoj kaznovati in morali bi nositi posledice za kakr?nokoli ?kodo ki bo nastala zaradi tega!

Napisano

Meni je ?alostno ker se ni? ne ukrepa - preventivno zapreti vrtce ?ole, se bo ?e nadome??alo, ko bo to masovno bo prepozno.

Star pregovor pravi: po to?i zvoniti je prepozno.

Sedaj imamo ?as tole zajeziti. Jao jao res ?alost od politike

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.