Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je g.Wankel napisal:

Vladi fali Slivka za finančnega ministra, ... ... ... ... :D

Mislim, da ni dobra ideja. Saj sem že nekajkrat naredil kakšen obračun, ampak nikoli s kalkulatorjem. Sj veš, kmet an s hribu doma. In mislim, da gosposka s takimi obračuni ne bi bila zadovoljna, oni imajo radi visoke cifre na papirju. Tega pa do zdaj še nisem delal pa dvomim, da bi znal...

Da bi šli pa peš, bi bilo pa najbrž res predrago. Sploh na relaciji, kjer je veliko gostiln ob poti...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 17 urami je Slivka napisal:

To bomo plesali.

Da je opravila 800 km dolgo pot, je skurila kakšnih 10.000€ (recimo, da je bila vsega skupaj v zraku kakšni dve uri). Jaz z mojim starim požrešnim dvolitrskim turbo dizlom bi na taki relaciji porabil največ 85€ za gorivo in avstrijsko vinjeto...

https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-380-km-dolgo-pot-s-falconom-kaj-pa-ogljicni-odtis.html

Sej a ni rekla, da je pol bolje da bi s kočijo šla 😛

Napisano

Ma brez veze, zapenjajo. Naj se da ven seznam kdo vse je rabil Falcona in za kaj, pa da vidimo potem...Sicer pa, letalo mora obratovat, piloti morajo letet, ..tako pač je. 

Napisano

Res pa je, da bo ta vlada precej več letela z letalom.

Janša ni nič, ker ga noben ne mara in ga noben ni nikamor vabil.

Napisano
pred 51 minutami je Alex napisal:

FB_IMG_1672909188400.jpg

Svobodna kot ptica. :) 

Da ne bo pomote, tudi mene moti nepotrebno zapravljanje denarja in izgovori v smislu "vse je bilo zakonito". Bodi tiho ali pa bodi načelen. :)  

Napisano
pred 5 minutami je Janez007 napisal:

Svobodna kot ptica. :) 

Da ne bo pomote, tudi mene moti nepotrebno zapravljanje denarja in izgovori v smislu "vse je bilo zakonito". Bodi tiho ali pa bodi načelen. :)  

Ta tica mi je najbolj antipatična od vseh v leteči vladi, kjer so itak vsi  antipatični...a ta daleč prednjači. 

Napisano
pred 25 minutami je Bini napisal:

Dober članek, pove marsikaj.... 👍

Pove marsikaj, sam ne Alexu :D

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz preberem samo tisto, kar me zanima. In še temu verjamem delno 15%, preostalem delu pa nič. 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Alex napisal:

Jaz preberem samo tisto, kar me zanima. In še temu verjamem delno 15%, preostalem delu pa nič

To ti pa 100,00% verjamem. 👍👍👍 

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Haha 4
Napisano

Ampak primerjavo so pa našli.

Janševa vlada se je še največ vozila s Falconom. In najkrajši dve relaciji (pa še to prazen) sta bili pod Janševo vlado.

Janševa vlada je predsedovala EU in so leteli v Bruselj, najkrajši leti pa so bili, ko je letalo šlo po predsednika države (Pahorja - ki ni član SDS).

Ob dejstvu, da je do Dunaja 400 km, do Bruslja pa tri krat toliko (1200 km). In to je za takole z avtom skočit pa res malo daleč...

Bemtiš, če bom še nekaj takih člankov prebral, bom počasi na volitvah res začel obkrožavat SDS...

• Všeč 1
  • Haha 3

serviser.gif

Napisano

Itak, če bi šla pa Klakočarjeva do Bruslja z letalom bi pa tudi napisal, da bi se to dalo z avtom :D

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano

Dalo bi se, to je res. Vem iz lastnih izkušenj. Sem se z avtom pripeljal do Bruslja. Ampak mi smo bili na dvotedenskem potepu in smo si spotoma ogledali še Stuttgart, Strasbourg, Luksemburg, Bruselj, Köln in Frankfurt.

Ampak a je smiselno se vozit z avtom en dan v eno smer, če si z letalom v uri in pol tam? Tako hud pa tudi jaz nisem, no. Poleg tega je že vprašanje cene. Redna povratna karta mislim da pride 150€...

serviser.gif

Napisano

Jaz imam "znanca", ki je ob 9 uri v KPju, 12. že v Beogradu, 15. že Genovi in 21 na večerji v slo. Nekateri so tempirani res na minute...

Napisano

Močno dvomim, da je vidni predstavnik slovenske politike. Tisti niso tako natempirani razen ko se jim mudi na brezplačno kosilo, ko so na kakšnem obisku...

serviser.gif

Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Močno dvomim, da je vidni predstavnik slovenske politike. Tisti niso tako natempirani razen ko se jim mudi na brezplačno kosilo, ko so na kakšnem obisku...

Je vip, ni pa slo politik.

Napisano

Ni mi jasno, zakaj niso pristojni (ministrstvo, ZZZS, ZD) začeli reševati težave, ko je prvih nekaj 10 ali 100 zavarovanih ljudi ostalo brez osebnega zdravnika (to je 10 do 20 let nazaj)? Zakaj šele sedaj, ko je brez zdravnika že 6,5% zavarovanih ljudi? 🙃

In zakaj ni ukrepal gospod, ki je bil pred 2-mi leti celo nekaj tednov istočasno minister za zdravje in predsednik vlade? 😯

Napisano
pred 25 minutami je Janez007 napisal:

In zakaj ni ukrepal gospod, ki je bil pred 2-mi leti celo nekaj tednov istočasno minister za zdravje in predsednik vlade? 😯

Ne sprašuje, ker verniki zdaj vidijo samo Jankota z viča in Holoba, da so krivi za vse pa čeprav je ta svinjarija v zdravstvu z neskončno dolgo brado. Da pa jo je dokončno poglobil puklasti s helikopterskim denarjem v dveh letih kovidiranja tudi za tiste dohtarje, ki so dve leti svirali kurcu jih pač ne zanima.

33112_1.png

Napisano

V bistvu so krive vse vlade do sedaj za, tako stanje. In kot vemo, so bile skoraj vse leve. Torej, vemo kje tiči zajec. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.