Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Aha ok, razsvetli me... 😶

Odpri Google Translate... v levem oknu izberi slovenscino in vpisi "golob", na desni strani pa izberi nemscino kot jezik :)

image.jpeg

• Všeč 1
  • Haha 4

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Wow hudo... kaj takega. ?zmeden? Si ne bi mislil pa kje so nemščino našli. Lahko bi bil paloma al pa glede, da je doma ob italjanski meji bi lahko bil piccione, al kako se že italijansko reče golobu.

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Odpri Google Translate... v levem oknu izberi slovenscino in vpisi "golob", na desni strani pa izberi nemscino kot jezik :)

Tnx, imam občutek, da tud drugi niso vedeli, ker si edini, ki je podal odgovor.

Seveda bodo zdaj vsi pametni hiteli razlagat, da so to že vedeli.

• Všeč 1
  • Haha 3

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

image.jpeg

Pol pa reč, da desničarji v Sloveniji niso nacisti :D

Napisano (urejeno)

S temi besedami je en komentator v nulo zadel to farso od taubijevih kaneradov pri današnjem štrajku pacientov. 

Citiram:" Golob in ostale koalicijske stranke naj bi prišle protestirat. To je tako, kot da bi se v podjetju direktor in lastniki pridružili delavsemu štrajku." 😊😊

Popravljeno od Alex

Napisano

Sam mal, a to ti že v naprej veš, kdo bo vse tam. A niso protesti napovedani za 17 uro?

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Sam mal, a to ti že v naprej veš, kdo bo vse tam. A niso protesti napovedani za 17 uro?

So mi prišepnili.😉

Napisano

Ja nič pol pa moram kr it pogledat, če je Taubi (no zdaj pa znam ta izraz uporabit) že tam. Mrbit pridejo še Luka pa Miha in Tanja... sem pa edino ziher, da domoBrankota G. ne bo ker je baje dobil atipično pljučnico ob brezkontaktnem napadu nanj.

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Ja nič pol pa moram kr it pogledat, če je Taubi (no zdaj pa znam ta izraz uporabit) že tam. Mrbit pridejo še Luka pa Miha in Tanja... sem pa edino ziher, da domoBrankota G. ne bo ker je baje dobil atipično pljučnico ob brezkontaktnem napadu nanj.

:o kaj je dobil? Pa se ve, je bilo že kje objavljeno, so našli storilca?

Napisano
pred 8 minutami je MazdaBoy napisal:

:o kaj je dobil? Pa se ve, je bilo že kje objavljeno, so našli storilca?

Baje je precej resna zadeva in se je komaj zlizal... zdaj iščejo morilca z biološkim orožjem, ki deluje brez kontakta. Cel SDS je na nogah, ker pravijo da policija in vojska ne ukrepata.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/grims-o-ugotovitvah-policistov.html

33112_1.png

Napisano
pred 39 minutami je Boss napisal:

Kako misliš brezkontaktno, če domoBranko trdi, da ga je plunil po laseh.

Sicer ne vem katerih laseh...

image.png

Napisano

Ma to ni pljunek, to je Branko podoživel 15 let staro zgodbo velenjskega požigalca.

Mu je un rekel, kaj maš to v torbi pa je Branko reku da je kupu magistrsko tam za dva jurja sem pa tja. Pa mu je un reku kaj ti bo pamet, če si v SDS pa da naj pokaže kaj ma v torbi. Pa mu je un vzel torbo in je mel not neki trdga in je pogledal v torbo, kjer so bili plakati A3 pa take fore za na televizijo. Nato mu je un rekel, ti si ziher domoBranko G. pa se je zašvicu ful in tam bil je živčn in je čakal policijo do njihovega prihoda.

33112_1.png

Napisano

Kazenski zakonik 288. člen:

(1) Kdor koga naznani, da je storil kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti, pa ve, da ga ni storil, se kaznuje z zaporom do dveh let.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

image.gif

image.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Se vidi da ne spremljam politike in gledam novic,..sploh nevem kdo je ta gospod  🤣

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
Pravkar je TiEn napisal:

Se vidi da ne spremljam politike in gledam novic,..sploh nevem kdo je ta gospod  🤣

Pomoje prav nic ne zamujas :D ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kje so pa kej kolesarji? 😁 Nič jih ni na spregled. 😁 Morda spomladi, ko se bo malce otoplilo 🤔 😛

Napisano
pred 47 minutami je MazdaBoy napisal:

Kje so pa kej kolesarji? 😁 Nič jih ni na spregled. 😁 Morda spomladi, ko se bo malce otoplilo 🤔 😛

A da bi kolesarili za Branka G. in da vsi pol dobijo atipično pljučnico? Hmmm 🤒

Je pa zanimivo, da je atipična pljučnica v veliki večini zaznana pri starejših otrocih in odraslih mlajših od 40 let. DomoBranko ni mlajši odrasli do 40 let, se pravi je edino torej lahko starejši otrok, kar dejansko pojasni marsikaj. :hudicek:

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je MazdaBoy napisal:

Sedaj so na oblasti *njihovi ", pa ni potrebe. Če bi pod prejšnjo vlado tako sramotno ljudje stali cele noči v vrsti za zdravnika, bi se vozili ne samo s kolesi, ampak tudi s skiroji, s kotalkami... 

Pa jenulček bi imel vsak dan svoje performanse, ne samo ob petkih. 😊😊

pred 2 minutama je Janez007 napisal:

image.png

Kalifornija :( 

A je to kak nov model "amfibija? 

Napisano

Me zanima kaj se zgodi, ko poplavi električne avte. Voda in vlaga pa baterije gredo idealno skupaj.

33112_1.png

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Sedaj so na oblasti *njihovi ", pa ni potrebe. Če bi pod prejšnjo vlado tako sramotno ljudje stali cele noči v vrsti za zdravnika, bi se vozili ne samo s kolesi, ampak tudi s skiroji, s kotalkami... 

To je 3ka 3 generacije nazaj.... 😊

Za amerikance je še dobra..... 😂

Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Alex napisal:

Tukaj imam pa eno vprašanje. Kdo je kriv, da se ljudje postavljajo v vrsto že 8 ur pred odprtjem?

Če vem, da se nekaj odpre ob 7h, zakaj bi šel čakat v vrsto že ob polnoči? Kdo je tukaj kriv in kaj bom s tem dosegel? Verjetno želim prehiteti ostale - enake reveže, ki bodo zaradi mene izviseli ???

Torej,

- če jih je prišlo pred vrata 100, vsi ob polnoči in je bilo 50 prostih mest, jih je 50 izviselo

- če jih je prišlo pred vrata 100, vsi ob 7.00 in je bilo 50 prostih mest, jih je 50 izviselo 

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Zmeden 1
Napisano

Grozljiv je to, da 130.000 folka nima osebnega zdravnika. Pa norma kolk pacientov družinski zdravnik ima je tako raztegljiv pojem. Maš lahko ljudi, ki so vsak dan tam, al pa ljudi, ki niso nikoli tam (kot recimo jaz) in smo pri zdravniku le, ko organizira služba sistematskega. In telih 130.000 je večina takih, ki dohtarja rabijo na vsake kvatre al pa skoraj nikoli. Se pravi, da že tako pri cca 1500 pacinetih na dohtarja stisnejo k vsakemu še 100 telih, ne bo nekega groznega povečanja. Ampak zakaj bi, krizo je treba poglabljat in rušit javno zdravstvo.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz sem vedno naročal na liderju, enkrat fizično pri https://www.gume-pnevmatike.com/     Lider moraš res dobro prebrat kater dot je in če kaj piše ekstra zdravn v opisu! Ker če je kaj narobe, ti noben več ne more pomagat   Sedaj ko sem rabil za 3 avte sem šel do lokalnega vulkanizerja, sva pogledala kaj lahko dobi in kdaj, jaz sem si doma že izpisal cene iz liderja in mi je dal za 2 dejansko cenej kot na liderju, pa še potem montaža ugodno in je tudi pooblaščen bil za akcijo do kontija.   Sedaj bom še tja vozil avto na servis če bo še karkoli, sem zadovoljen!
    • Živjo! Glede na neko hrumenje ob bremzanju sklepam, da so mi šle ploščice. Pred tem cviljenja nisem slišal niti malo.    M6 2021 58kkm. Kakšno kombinacijo trenutno bolj agresivni zaviralci priporočate? Naj menjam tudi diske? Lokalni vulkanizer je namigoval, da bo kmalu treba vse dol vreči...   Nad trenutnimi bremzami res nisem navdušen, moram pa nujno nekaj poštimati tekom tedna. Ima mogoče pelko kaj dobrega že sam po sebi na zalogi?   Hvala!
    • Pozdravljeni, Moji cx-5 g160 se bliža menjava olja. Želel bi zamenjati originalno olje s Shellom. Katero točno Shellovo olje priporočate, ker je v razredu 5w30 kar nekaj različnih variant. Vem, da je bila ta tema že dobro predelana, ampak nikjer nisem našel točnega tipa shellovega olja za omenjen bencinski motor. Za odgovore in lep pozdrav 
    • Vidim, da se ne razumemo... Mazda je nišna znamka in ima malo prodanih avtomobilov in s tem tudi malo "potrebe" po rezervnih delih, kar je glavni vzrok za kraje. Ampak 17 Škod lani in predlani od cca 60.000 kolikor se jih vozi po Sloveniji je relativno malo. 0,3 ‰ . Mazd je v teh dveh letih ukradena le ena in to pri cca 7.000 registriranih ali 0,14 ‰. Sicer zgleda 2x več ampak je razlika le v tem, da ukradejo samo še eno Mazdo pa je rezmerje enako.   Kaj hočem povedat - ne ena znamka ne druga nimata problemov z zaželjenostjo pri tatovih, kar recimo ne moremo rečt za VW (84 v dveh letih), Renault (168), Audi (68), BMW (81), Mercedes (47).
    • Mazda CX‑30 infotainment ima znano težavo, da ne prepozna vedno formata številke pri dohodnem klicu — včasih jo predstavi v drugem formatu (npr. brez presledkov, v mednarodnem formatu ali skrajšani obliki), zato sistem ne najde stika, če zapis ne ustreza 1:1 s prejetim signalom. To so potrdili tudi uporabniki CX‑30, ki poročajo, da Mazda »pri dohodnih klicih pokaže samo številko, če je format drugačen« in da to Mazda obravnava kot ‘normalno obnašanje’ infotainmenta.  Torej, smo kjer smo. Tle ni premium. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.