Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji  so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.

A niso zgledal k eni politkolesarji na poti v LJ se vozit okol parlamenta - vsi oblečeni v enih težko razumljivih parolah? Jih pa moram pohvalit, prej pridejo iz obale v Lj kot vlaki SŽ. :bravo:

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji  so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.

Ej tle zraven na Veluščkovi sem živel 😀

Drugače pa, a se ne morjo vozit po trailih, ne da zablokirajo pol Slovenije 😅

Podpis.png

Napisano
pred 53 minutami je g.Wankel napisal:

Ej tle zraven na Veluščkovi sem živel 😀

Drugače pa, a se ne morjo vozit po trailih, ne da zablokirajo pol Slovenije 😅

Kaj na Veluščkovi? Kar blizu mene. 😊

Napisano

TRETJI SVET? :(

WWW.24UR.COM

V kamniškem zdravstvenem domu se je zjutraj vila dolga vrsta čakajočih, ki je segala celo na parkirišče. Ena od zdravnic družinske...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 9 minutami je Z M A J napisal:

TRETJI SVET? :(

WWW.24UR.COM

V kamniškem zdravstvenem domu se je zjutraj vila dolga vrsta čakajočih, ki je segala celo na parkirišče. Ena od zdravnic družinske...

Ne, to je uspeh te vlade v zdravstvu-zmanjšanje čakalnih vrst. Odlično jim je spelo. Kot vse drugo. 😉

Napisano

Levi, desni, vsi nesposobni z enim samim ciljem, kako se bodo v mandatu čimbolj okoristili, da bi kdo izpolnil volilne obljube pa nikomur na pamet na pade.

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Ne, to je uspeh te vlade v zdravstvu-zmanjšanje čakalnih vrst. Odlično jim je spelo. Kot vse drugo. 😉

Predlagam ti, da se postaviš v vrsto na oni strani luže. Boš prvi v vrsti ker tam tam ni na kaj čakat.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Če imaš sklenjeno/plačuješ zavarovanje si sigurno takoj na vrsti, verjemi da imajo zasebniki radi $$. No, saj mi tudi plačujemo, pa imamo takole...

Napisano
WWW.24UR.COM

Na gasilski veselici v Ribnici so zapele pesti. Dva napadalca sta pretepla župana Sama Pogorelca...

Čist prav je povedal, pravosodni sistem bo mogel dati v višjo predstavo, ne pa da te brazilci a polnimi kartotekami vsak dan izvršujejo vsa mogoča kazniva dejanja in nič se ne zgodi.

• Všeč 4
  • Žalosten 2
  • Jezen 1
Napisano

Pogi pa kar  nadaljuje z šovom.💪 Toliko dogajanja, kot ga je bilo v današnji eni etapi, ni bilo v celem giru in dirki po Sloveniji skupaj. Do tega pa pride takrat , ko so zbrani res N °1 na kupu. 

Se že veselim letošnjega Toura. 

• Všeč 5
  • Ljubim 1

Napisano
pred 7 urami je FuManchu napisal:

Cigo banda.

Ni to. To so čisto v redu ljudje, samo predolgo so bili v solariju, pa jih je opeklo in so potem slabe volje, pa za brezveze ljudi pretepajo potem.

Napisano
WWW.24UR.COM

Na eni od srednjih šol v avstrijskem Gradcu se je zgodil strelski napad. Število smrtnih žrtev je naraslo na 10, med mrtvimi je tudi napadalec...

Napisano

V računalniških igrcah jih je mrtvih mnogo več.

Tudi v Moravčah v šoli obstaja "zlato dete", ki je dejansko psihičen bolnik pa starši tega nočejo priznati. Ostale ustanove imajo kao zvezane roke. Upajmo, da naši otroci preživijo.

Pozabil sem povedat olajševalno okoliščino, je iz zelo fine moravške družine.

Napisano
WWW.24UR.COM

Minuli konec tedna so naše avtoceste znova zaznamovale dolge kolone pločevine. Zaradi praznika pri naših severnih sosedih, ki so se...

• Žalosten 1
  • Jezen 1

Napisano

Sem že napisal pa bom še 1x. Delajo na štirih koncih istočasno. Namesto, da bi vse 4 ekipe šle najprej na en konec, uredile prenovo v četrtini časa. Nato bi se prestavile na drugi konec in tako po vseh deloviščih. V določenem trenutku bi torej bil z deloviščem omejen le en krak AC pa še ta zgolj četrtino časa. Trenutno pa so tako omejeni štirje kraki vsak s štirikratno dolžino časa izvajanja prenovo, kot bi lahko bilo, če ne bi DARS obvladovali kreteni s kupljenimi diplomami v službi strankokracije.

33112_1.png

Napisano
dne 10. 6. 2025 ob 17:20 je Mraušk Mčk napisal:

V računalniških igrcah jih je mrtvih mnogo več.

Bilo je samo moje ugibanje, zgleda pa da je res.

Psihično motene osebe bi morali držati čim dlje stran od nasilnih rač. iger. 

WWW.RTVSLO.SI

21-letni napadalec, ki je v strelskem pohodu v Gradcu ubil deset ljudi in jih več ranil, je bil introvertiran ljubitelj računalniških strelskih iger, ki se...

Napisano

Seveda, računalniške igre so krive, ker nekdo ni opravil svojega dela. Zakaj imajo države CSD-je, zakaj imajo šole vodstva in psihologe, zakaj imamo določene ustanove? A zato, da plačo vlečejo in grejejo pisarniške stole? Problem je več plasten in navadno se ne dogaja nič dokler se kaj ne zgodi, zdaj so pa vsi pametni in lansirajo vse mogoče zadeve, da si skinejo odgovornost s kurca. Vedno je tako, kadar se karkoli zgodi in v vsakem strelskem napadu potem razlagajo kako so ga trpinčili, kako je bil žrtev nasilja, kako je igral strelske računalniške igre. Vsi vse takrat vedo, a ko je bil čas, da se je ukrepalo pa ne naredi nihče nič.

Dodatno pa je tu duh časa, kjer nas trpajo z negativizmom, psihirajo samo s slabimi novicami in katastrofami. Pol pa labilni ljudje preveč verjamejo in ne vidijo več izhoda ter gre v skrajnost.

33112_1.png

Napisano

Starši so na prvem mestu in ti so skupaj z otrokom zabluzili pri vzgoji.... :nevem:

Ko se vsi ostali pričnejo ukvarjat z otrokom je že prepozno za vzgojo.... 🥴

Napisano
pred 58 minutami je Boss napisal:

Seveda, računalniške igre so krive, ker nekdo ni opravil svojega dela. Zakaj imajo države CSD-je, zakaj imajo šole vodstva in psihologe, zakaj imamo določene ustanove? A zato, da plačo vlečejo in grejejo pisarniške stole? Problem je več plasten in navadno se ne dogaja nič dokler se kaj ne zgodi, zdaj so pa vsi pametni in lansirajo vse mogoče zadeve, da si skinejo odgovornost s kurca. Vedno je tako, kadar se karkoli zgodi in v vsakem strelskem napadu potem razlagajo kako so ga trpinčili, kako je bil žrtev nasilja, kako je igral strelske računalniške igre. Vsi vse takrat vedo, a ko je bil čas, da se je ukrepalo pa ne naredi nihče nič.

Dodatno pa je tu duh časa, kjer nas trpajo z negativizmom, psihirajo samo s slabimi novicami in katastrofami. Pol pa labilni ljudje preveč verjamejo in ne vidijo več izhoda ter gre v skrajnost.

Šole so zato, da imajo avtoriteto in da učijo otroke. Za vzgojo otrok so zadolženi starši. A kaj, ko so njihovi sončki neupravičeno trpinčeni s strani šole. Učitelji nimajo nobene moči več. 

Včasih, v prejšnjem stoletju, ko smo bili že mladi se je takšno zasmehovanje skupine do posameznika reševalo drugače. Ne z orožjem. En takšen primer je moj svak. Ker je bil odličnjak v šoli, prvi na vseh tekmovanjih, skratka malo čudaški, si ga trije sošolci vzeli na muho. In ga trpinčili. Nato mu je bilo dovolj. Vpisal se je v karate klub. Tam je pridno treniral. Nadaljevanje je bilo takšno, da si dobili lekcijo in so bili pozneje prijatelji. A ni nihče zares nastradal razen par bušk in črnih očes. 

Napisano

Moj ze 4 mesece dela zame v Nemciji, vzel je Fiata in komp....cez dan dela 10 ur zvecer pa se strela on line. Vzgojen je tako da zna lociti realnost od virtuale....sam babo bi pa rabu pocas....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano (urejeno)

CSD-ji, učitelji, itd. Ja, se strinjam. Samo s temi prihodki, ki so zdaj v teh poklicih, gre vse v smeri "jebe se mi". Problem ne bi bil tako velik, ampak je kritična masa ljudi že s tem razmišljanjem in to bo kar težko obrniti. Sigurne službe, probleme naj pa kdo drug rešuje.

Pa niti jih ni tako težko razumeti - zakaj pa bi, če ni treba? Lahko zaenkrat samo upamo na najboljše.

Popravljeno od Agerg
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

a vzgojo otrok so zadolženi starši.

To je željena teorija, ampak če bi bilo to tako sila enostavno bi to bil idealen svet. Policije ne bi rabili, vojske še manj, prevzgojnih zavodov ne bi bilo, zaporov tudi ne. To kar si zdajle izjavil je čista ignoranca in nepoznavanje družbe kot take. In najslabše je to, da zdaj se nekdo oprime ideje in reče "starši so zajebal in so krivi, mi gremo pa veselo dalje, kot čredica lemingov, ki bo padla v prvo luknjo en za drugim.

Prosim, dajmo si pogledat kako družba deluje zakaj imamo določene službe in kaj bi bilo, če jih ne bi imeli... zakon močnejšega. Zato je potrebno omogočit, da te službe delujejo, da se zavedajo kakšen je njihov namen in zakaj jih rabimo v tej družbi in predvsem kakšne zadolžitve imajo.

Mogoče ne bi bilo neumno, da si malo pogledate današnjo Tarčo, kjer so bili zbrani strokovnjaki teh področij in so točno povedali kako se mora takim stvarem strežt. 

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

To je željena teorija, ampak če bi bilo to tako sila enostavno bi to bil idealen svet. Policije ne bi rabili, vojske še manj, prevzgojnih zavodov ne bi bilo, zaporov tudi ne. To kar si zdajle izjavil je čista ignoranca in nepoznavanje družbe kot take. In najslabše je to, da zdaj se nekdo oprime ideje in reče "starši so zajebal in so krivi, mi gremo pa veselo dalje, kot čredica lemingov, ki bo padla v prvo luknjo en za drugim.

Prosim, dajmo si pogledat kako družba deluje zakaj imamo določene službe in kaj bi bilo, če jih ne bi imeli... zakon močnejšega. Zato je potrebno omogočit, da te službe delujejo, da se zavedajo kakšen je njihov namen in zakaj jih rabimo v tej družbi in predvsem kakšne zadolžitve imajo.

Mogoče ne bi bilo neumno, da si malo pogledate današnjo Tarčo, kjer so bili zbrani strokovnjaki teh področij in so točno povedali kako se mora takim stvarem strežt. 

Koga, Eriko da gledam? Pa da mi pokvari dan. 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.