Mraušk Mčk Napisano sobota ob 14:34 Prijavi Napisano sobota ob 14:34 Imamo srečo, da se je pri nas po vročinskem valu in suši ohladilo in namočilo. Na severu nimajo te sreče. "Vročina brez primere" – na severu Evrope temperature vztrajajo nad 30 stopinj Celzija WWW.RTVSLO.SI Finsko, Švedsko in Norveško je zajel vročinski val, saj se omenjene države soočajo z rekordno dolgim nizom temperatur, višjih od 30... 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano sobota ob 14:39 Prijavi Napisano sobota ob 14:39 Zdajle je menda neka hujša nevihta na poti, iz smeri Obale proti notranjosti. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano sobota ob 15:08 Prijavi Napisano sobota ob 15:08 pred 28 minutami je Z M A J napisal: Zdajle je menda neka hujša nevihta na poti, iz smeri Obale proti notranjosti. Najbrž. Pri nas je padala manjša toča (večja sodra). Seveda našim mazdaman tako majhna ne pride do kože. 😊 4 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 17:09 Prijavi Napisano sobota ob 17:09 Tudi pri nas je bila toča kot lešniki tu in tam pa za oreh velika. Avto je pa na varnem v garaži.... 👌😉 2 Citiraj
etcho Napisano sobota ob 17:15 Prijavi Napisano sobota ob 17:15 Tako je prihajala nevihtna celica, ki pa je prinesla 5 min. naliv. 5 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 17:32 Prijavi Napisano sobota ob 17:32 Pri nas pa tole.... VID_20250802_182924.mp4 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 20:34 Prijavi Napisano sobota ob 20:34 Pozabil si pospravit šlauf za vrt zalivat. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano sobota ob 20:42 Prijavi Napisano sobota ob 20:42 Ja, da bo še mal zalil, ko bo dež nehal. Sej veš suša pa te fore. 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 20:43 Prijavi Napisano sobota ob 20:43 Pravkar je Boss napisal: Ja, da bo še mal zalil, ko bo dež nehal. Sej veš suša pa te fore. Kaj ko bo dež nehal. Naj gre z marelo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano sobota ob 20:57 Prijavi Napisano sobota ob 20:57 Palerinca bi tud bla OK. Mal se hecem, ker me je danes na biciklu tako zalilo, da je samo teklo od mene. V glavnem, če ne bi bilo tako hladno bi blo zelo zabavno, tko me je pa 2. avgusta sredi dneva zeblo k psa. Res vroče poletje z veliko vročinskimi valovi, kot so napovedovali spomladi. Bravo vedeževalski carji. V začetku junija sledi vremenski preobrat, pravijo meteorologi | Dominvrt.si WWW.DOMINVRT.SI Najnovejše napovedi za poletje 2025 kažejo, da bo letni čas, ki je pred nami precej dinamičen in vremensko gledano precej zanimiv. Potem... Kakšno poletje se nam obeta? - OBALAplus OBALAPLUS.SI Po najnovejši dolgoročni vremenski napovedi se obeta dinamično poletje 2025 za Evropo, vključno s Slovenijo. Napovedi Evropskega... 3 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 09:48 Prijavi Napisano včeraj ob 09:48 Vaju moram razočarat, to je sosedova parcela.... 😊 Pa ja ne mislita, da bi snemal svojo solato kako mi jo toča klesti... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 13:40 Prijavi Napisano včeraj ob 13:40 pred 3 urami je Bini napisal: Vaju moram razočarat, to je sosedova parcela.... A sosedova ti je tako zanimiva. O, titi. A pa to tvoja ve? 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
samSimon Napisano včeraj ob 15:14 Prijavi Napisano včeraj ob 15:14 Tam je trava bolj zelena 😁 4 Citiraj
Z M A J Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 3 urami je samSimon napisal: Tam je trava bolj zelena 😁 in jabolka debelejša ter slajša 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Sem takoj za nazaj pogledal, če sem prav napisal "PARCELA".... 😁😊😉 Citiraj
etcho Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Moraš razumet, poletje je, nekatere rajca karkoli preberejo. 🤣 1 Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama A glej jih pajace... a zdej bo vročinski val, ko bo dan, dva okoli 30 stopinj sredi avgusta. Spet panika pa navodila kako bo v peklenski vročini 30 stopinj morali skrbeti zase in se izogibati bivanja na prostem. Psihiči eni res. Arso pa tudi norijo in razglašajo julij za povprečne temperature ali občasno podpovprečne, gre pa za enega najhladnejših julijev v zadnjih nekaj desetletjih. Če ne bi bilo prvega tedna, ko je bilo vroče bi to bil najhladnejši v zadnjih 70 letih. Pol naj mi pa še en reče, da ne gre za neko agendo strašenja in psihiranja folka. Poletje se vrača: Prihaja vročinski val, takšne bodo temperature WWW.ZURNAL24.SI Po ohladitvi se poletje vrača v vsej svoji moči. Vremenoslovci napovedujejo več zaporednih dni sončnega in zelo toplega vremena, s... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.